Kakva crna lepotaJane Doe wrote: ... i onda nam se lijepo fotkaš ovdje za forum![]()
možda nas je malo, ali znamo cijenit ljepotu
Nije prošla pored mene
Zato hoću i da se nagruvam. Sve uzimam na silu.
Kakva crna lepotaJane Doe wrote: ... i onda nam se lijepo fotkaš ovdje za forum![]()
Znam da je ovo horror forum ali bi to bilo previše za vaše oči.Bub wrote:Onda stavi jednu sliku u gucci muškim tangama, da vidimo napredak.
pa dobro, ak ćeš tako, ali znamo mi i trud cijenitAndrej wrote:Kakva crna lepotaJane Doe wrote: ... i onda nam se lijepo fotkaš ovdje za forum![]()
možda nas je malo, ali znamo cijenit ljepotu![]()
Nije prošla pored mene![]()
Zato hoću i da se nagruvam. Sve uzimam na silu.

da, ja sam jedini ružan ovdje na forumu.Jane Doe wrote:... i onda nam se lijepo fotkaš ovdje za forumAndrej wrote:A onda mene love one u 9. mesecu![]()
Mora brate, nije to ništa za mene. Imam dva metra u ful kondiciji sa jako malo sala.
Računam da ću taman toliko izgubiti mase kad pojačam aerobni i dođem na isto samo u totalnoj definiciji.![]()

E da je više takvih kao ti, pa i ja da nađem devojku...Jane Doe wrote:@cons, sad, kaj je kome lijepo i kako to gleda neko drugi...
meni je moj muž reko da ja volim samo ružne dečke![]()
tak je on to skužio s obzirom na vlastiti odraz u ogledalu + ono kaj pozitivno komentiram od muškog roda, jebga sad... meni je pak sve to jako zgodno
ajde, sparta, nemoj bit tako skroman, ak kod ikog čekaju u redu, kladim se da si tajAndrej wrote:E da je više takvih kao ti, pa i ja da nađem devojku...Jane Doe wrote:@cons, sad, kaj je kome lijepo i kako to gleda neko drugi...
meni je moj muž reko da ja volim samo ružne dečke![]()
tak je on to skužio s obzirom na vlastiti odraz u ogledalu + ono kaj pozitivno komentiram od muškog roda, jebga sad... meni je pak sve to jako zgodno

Jane Doe wrote: ajde, sparta, nemoj bit tako skroman, ak kod ikog čekaju u redu, kladim se da si taj![]()
Eat Your Brains wrote:.Bench 100kg 30 ponavljanja.Mislim da cu na meating doc u solidnoj formi..

mislim da mu to zapravo nije nest pretjeranometallicat wrote:Eat Your Brains wrote:.Bench 100kg 30 ponavljanja.Mislim da cu na meating doc u solidnoj formi..![]()
![]()
Svaka čast care.Eat Your Brains wrote:110kg imam.Bench 100kg 30 ponavljanja.