Igre, konzole i slično
-
olio
Re: Igre, konzole i slično
american mcgee's alice je bila isto action puzzle platformer
madness returns mi ne izgleda kao vrijedan igranja, iako su mi traileri bili super
madness returns mi ne izgleda kao vrijedan igranja, iako su mi traileri bili super
- maddjuro
istina ali ovdje je akcije malo. U mcgee si barem imao podosta oružjaolio wrote:american mcgee's alice je bila isto action puzzle platformer
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
e da li je radnja iz mcgee alice zadovoljavajuća? Mislim, baš ono da te tjera da dođeš do kraja igre.
Michel puši karu.
-
olio
proba Shellshock 2: Blood trails, bolje da nisam proba
3/10
Igram Fracture, igra ima dobre ideje i inovativne stvari ali nisu dobro razrađene, moglo je to puno bolje.
3/10
Igram Fracture, igra ima dobre ideje i inovativne stvari ali nisu dobro razrađene, moglo je to puno bolje.
- maddjuro
iskreno neznam ni sam što da kažem, jmože i nemora biti; više te tjera da saznaš tko je i zašto kriv za požar, jer na kraju svakoga poglavlja se dozna jedan djelić, dok sama igra i nema previše s pričomjohn_constantine wrote:e da li je radnja iz mcgee alice zadovoljavajuća? Mislim, baš ono da te tjera da dođeš do kraja igre.
- john_constantine
da, radi toga me interesira igra. Ma trenutačno nemam mjesta na disku, pa će sve pc igre čekati... a odustajem od witcher 2, nemam volje igrati tu neoptimiziranu igru, neka se gone kvragu.maddjuro wrote:iskreno neznam ni sam što da kažem, jmože i nemora biti; više te tjera da saznaš tko je i zašto kriv za požar, jer na kraju svakoga poglavlja se dozna jedan djelić, dok sama igra i nema previše s pričomjohn_constantine wrote:e da li je radnja iz mcgee alice zadovoljavajuća? Mislim, baš ono da te tjera da dođeš do kraja igre.
Michel puši karu.
- maddjuro
trenutno sam pauzirao s GTA4-kom, nije mi gušt to igrat na konzoli kao što je to na PC-u.
ZApoćeo sam s lost odyssey-om(orginal igra koju odlučih kupit jer sam čuo da je super, a na 4 dvda je). Za sada mi se dopada, podsjeća malo na FF igre dok je sistem borbe bio bolji, glasovi za likove koje zasada imam su zadovoljavajući. Ako se ovako nastavi kupnja igre je dobra investicija
ZApoćeo sam s lost odyssey-om(orginal igra koju odlučih kupit jer sam čuo da je super, a na 4 dvda je). Za sada mi se dopada, podsjeća malo na FF igre dok je sistem borbe bio bolji, glasovi za likove koje zasada imam su zadovoljavajući. Ako se ovako nastavi kupnja igre je dobra investicija
- john_constantine
Misliš? Ma meni se činilo obrnutim pošto je taj četvrti nastavak na PC stvarno loše optimiziran i sve to da sam odustao od igranja svaki put... žalim što sam uopće dao novce za original.maddjuro wrote:trenutno sam pauzirao s GTA4-kom, nije mi gušt to igrat na konzoli kao što je to na PC-u.
Michel puši karu.
- maddjuro
nije preloše na konzoli, vjerojatno se nisam još kako spada navikao na joystick, jedino mi malo na živce ide što nemrem često u miru auto dići u zrak jer kada stisnem nišani uglavnom mi nanišani najbližega prolaznika,a i to automatsko nišanjenje ima svojih mana.john_constantine wrote:Misliš? Ma meni se činilo obrnutim pošto je taj četvrti nastavak na PC stvarno loše optimiziran i sve to da sam odustao od igranja svaki put... žalim što sam uopće dao novce za original.maddjuro wrote:trenutno sam pauzirao s GTA4-kom, nije mi gušt to igrat na konzoli kao što je to na PC-u.
GTA san andreas mi je i dalje najbolji
- Andrej
Upravo sam posle pola sata igranja GTA4 isti deinstalirao i ponovo počeo da upucavam nigere u GTA san andreas
Takođe mi je najbolji.
Iskreno, Vice City bi bio broj jedan zbog ludačke atmosfere, sjajne muzike i perioda u kome se dešava, ali je mapa premala i nije toliko bogat sadržajem kao nastavak.
Takođe mi je najbolji.
Iskreno, Vice City bi bio broj jedan zbog ludačke atmosfere, sjajne muzike i perioda u kome se dešava, ali je mapa premala i nije toliko bogat sadržajem kao nastavak.
We're all mad here...
-
olio
Ratchet & Clank Quest for booty
super nastavak Tools of Destruction (koji je bia odličan)
No čini se da je ovaj kraći dosta, ali iza ovoga krećem odmah na A crack in time
10/10
super nastavak Tools of Destruction (koji je bia odličan)
No čini se da je ovaj kraći dosta, ali iza ovoga krećem odmah na A crack in time
10/10
-
John_Ryder
- john_constantine
12 minuta ako hoćemo biti točni.John_Ryder wrote:http://www.youtube.com/watch?v=hBXDHznD ... ded#at=225
13 minuta gameplay-a Arkham City-a
i naravno, genijalno izgleda, ne mogu dočekati 21 listopad.
Michel puši karu.
- Bub
Stvarno izgleda impresivno, ali šta vrijedi kad nisam još ni prvi dio završio.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- maddjuro
sumnjam da ce biti previše veze između prvog i drugog,ali svakako odigraj arkham assylumBub wrote:Stvarno izgleda impresivno, ali šta vrijedi kad nisam još ni prvi dio završio.