Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
olio

Re: Igre, konzole i slično

Post by olio » 26 Jun 2011, 01:06

american mcgee's alice je bila isto action puzzle platformer

madness returns mi ne izgleda kao vrijedan igranja, iako su mi traileri bili super

maddjuro

Post by maddjuro » 26 Jun 2011, 01:23

olio wrote:american mcgee's alice je bila isto action puzzle platformer

madness returns mi ne izgleda kao vrijedan igranja, iako su mi traileri bili super
istina ali ovdje je akcije malo. U mcgee si barem imao podosta oružja
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Jun 2011, 17:26

e da li je radnja iz mcgee alice zadovoljavajuća? Mislim, baš ono da te tjera da dođeš do kraja igre.
Michel puši karu.

olio

Post by olio » 27 Jun 2011, 18:16

proba Shellshock 2: Blood trails, bolje da nisam proba :axe:
3/10

Igram Fracture, igra ima dobre ideje i inovativne stvari ali nisu dobro razrađene, moglo je to puno bolje.

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Jun 2011, 17:49

john_constantine wrote:e da li je radnja iz mcgee alice zadovoljavajuća? Mislim, baš ono da te tjera da dođeš do kraja igre.
iskreno neznam ni sam što da kažem, jmože i nemora biti; više te tjera da saznaš tko je i zašto kriv za požar, jer na kraju svakoga poglavlja se dozna jedan djelić, dok sama igra i nema previše s pričom

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jun 2011, 18:09

maddjuro wrote:
john_constantine wrote:e da li je radnja iz mcgee alice zadovoljavajuća? Mislim, baš ono da te tjera da dođeš do kraja igre.
iskreno neznam ni sam što da kažem, jmože i nemora biti; više te tjera da saznaš tko je i zašto kriv za požar, jer na kraju svakoga poglavlja se dozna jedan djelić, dok sama igra i nema previše s pričom
da, radi toga me interesira igra. Ma trenutačno nemam mjesta na disku, pa će sve pc igre čekati... a odustajem od witcher 2, nemam volje igrati tu neoptimiziranu igru, neka se gone kvragu.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Jul 2011, 00:22

trenutno sam pauzirao s GTA4-kom, nije mi gušt to igrat na konzoli kao što je to na PC-u.
ZApoćeo sam s lost odyssey-om(orginal igra koju odlučih kupit jer sam čuo da je super, a na 4 dvda je). Za sada mi se dopada, podsjeća malo na FF igre dok je sistem borbe bio bolji, glasovi za likove koje zasada imam su zadovoljavajući. Ako se ovako nastavi kupnja igre je dobra investicija

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Jul 2011, 05:57

maddjuro wrote:trenutno sam pauzirao s GTA4-kom, nije mi gušt to igrat na konzoli kao što je to na PC-u.
ZApoćeo sam s lost odyssey-om(orginal igra koju odlučih kupit jer sam čuo da je super, a na 4 dvda je). Za sada mi se dopada, podsjeća malo na FF igre dok je sistem borbe bio bolji, glasovi za likove koje zasada imam su zadovoljavajući. Ako se ovako nastavi kupnja igre je dobra investicija
Misliš? Ma meni se činilo obrnutim pošto je taj četvrti nastavak na PC stvarno loše optimiziran i sve to da sam odustao od igranja svaki put... žalim što sam uopće dao novce za original.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 01 Jul 2011, 15:47

john_constantine wrote:
maddjuro wrote:trenutno sam pauzirao s GTA4-kom, nije mi gušt to igrat na konzoli kao što je to na PC-u.
Misliš? Ma meni se činilo obrnutim pošto je taj četvrti nastavak na PC stvarno loše optimiziran i sve to da sam odustao od igranja svaki put... žalim što sam uopće dao novce za original.
nije preloše na konzoli, vjerojatno se nisam još kako spada navikao na joystick, jedino mi malo na živce ide što nemrem često u miru auto dići u zrak jer kada stisnem nišani uglavnom mi nanišani najbližega prolaznika,a i to automatsko nišanjenje ima svojih mana.

GTA san andreas mi je i dalje najbolji

Andrej

Post by Andrej » 01 Jul 2011, 16:04

Upravo sam posle pola sata igranja GTA4 isti deinstalirao i ponovo počeo da upucavam nigere u GTA san andreas :lol: :supz:
Takođe mi je najbolji.
Iskreno, Vice City bi bio broj jedan zbog ludačke atmosfere, sjajne muzike i perioda u kome se dešava, ali je mapa premala i nije toliko bogat sadržajem kao nastavak.
We're all mad here...

olio

Post by olio » 02 Jul 2011, 18:51

Ratchet & Clank Quest for booty
super nastavak Tools of Destruction (koji je bia odličan)
No čini se da je ovaj kraći dosta, ali iza ovoga krećem odmah na A crack in time
10/10

John_Ryder

Post by John_Ryder » 03 Jul 2011, 13:02

http://www.youtube.com/watch?v=hBXDHznD ... ded#at=225

13 minuta gameplay-a Arkham City-a :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Jul 2011, 17:47

John_Ryder wrote:http://www.youtube.com/watch?v=hBXDHznD ... ded#at=225

13 minuta gameplay-a Arkham City-a :kokicarenje:
12 minuta ako hoćemo biti točni. :lol:

i naravno, genijalno izgleda, ne mogu dočekati 21 listopad. :supz: Najradije bi ga nabavio za ps3, ali biti će preskup za razliku od pc verzije.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 03 Jul 2011, 18:29

Stvarno izgleda impresivno, ali šta vrijedi kad nisam još ni prvi dio završio.

maddjuro

Post by maddjuro » 03 Jul 2011, 18:34

Bub wrote:Stvarno izgleda impresivno, ali šta vrijedi kad nisam još ni prvi dio završio.
sumnjam da ce biti previše veze između prvog i drugog,ali svakako odigraj arkham assylum

Post Reply