Što ste zadnje kupili?

Skupljanje figurica, bizarnosti i sve što ne spada pod filmove.
Post Reply
bakero

Post by bakero » 25 Aug 2007, 23:58

Wendigo wrote:ma mene je The Thing igra prilično razočarala. igrao sam je kojih 45 min. i odustao..
a eto ja sam je završio!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Aug 2007, 10:10

Evo u zadnje vrijeme sam nabavio sljedeće...
Image Image

Image Image Image Image
Image Image Image Image
Image Image Image Image
Image
Sa kioska...50 kn

Image
Ovo me koštalo sve skupa, sa carinom i poštarinom ravno 1000 kn.

Image
A ovo je bilo besplatno...

Vorador

Post by Vorador » 30 Aug 2007, 12:50

Svaka čast Dragon :prayer: Zanima me kakvi su ovi DVDi od Dirty Harry-ja jerbo sam ih i ja mislio naručiti :D Imaju li kakve extrase i to...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Aug 2007, 13:00

Vorador wrote:Svaka čast Dragon :prayer: Zanima me kakvi su ovi DVDi od Dirty Harry-ja jerbo sam ih i ja mislio naručiti :D Imaju li kakve extrase i to...
nisam još ništa uspio pogledati, no kako je ovo UK izdanje trebalo bi u cijelosti izgledati ovako...

#
R2 United Kingdom - (Warner Bros Home Entertainment)
#
Extras:
Dirty Harry (SE)
Dirty Harry - Celebrating Thirty Years Of An American Hero behind-the-scenes documentary
Dirty Harry - The Original new documentary
Interview Gallery
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
Arabic, Bulgarian, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese, Romanian and Spanish subtitles
2.35:1 Anamorphic PAL
English Dolby Digital 5.1
French Dolby Digital 1.0 Mono
Italian Dolby Digital 1.0 Mono

Magnum Force
The Hero Cop - Yesterday & Today documentary
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
Arabic, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese and Spanish subtitles

The Enforcer
Harry Callahan/Clint Eastwood - Something Special In Films documentary
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
Arabic, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese and Spanish subtitles

Sudden Impact
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing

The Dead Pool
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
#
Subtitles:
Arabic, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese and Spanish
#
Aspect Ratio:
1.85:1
#
Picture Format:
Anamorphic
#
TV System:
PAL
#
Soundtrack(s):
French Dolby Digital 2.0 Surround
Italian Dolby Digital 2.0 Surround
#
Case type:
Special Case

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Aug 2007, 18:01

Vorador wrote:Svaka čast Dragon :prayer: Zanima me kakvi su ovi DVDi od Dirty Harry-ja jerbo sam ih i ja mislio naručiti :D Imaju li kakve extrase i to...
Inače ugodno sam se iznenadio kad sam dobio taj Dirty harry box, jer ja sam očekivao ovo...

Image

Znači debelu kutiju sa plastičnim pakiranjima u nutra, a dobio sam ovo...

Image Image

tanka fancy kartonska kutija...svakako preporučam :wink: :D ...uzmi čim prije...sad nije ni skupo tak...15.97 funti

A$H

Post by A$H » 30 Aug 2007, 23:03

Dragonrage sad sam zavidan... :lol:

kupih The Crow na kiosku stavih u zasebnu kutiju(jer je sa njim i na drugom DVDu The Crow 4 sranje od filma..) i novi cover..DVD je 5/5 kao i film..dodaci su mnogobrojni(od posljednjeg intervjua Brandon Lee-a(oko 20min.) do intervjua sa autorom stripa(oko 30min.) prepuno dobrih i korisnih informacija za svakog fana ovog filma...te dodaci imaju titlove...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Freddy

Post by Freddy » 30 Aug 2007, 23:51

kupio si danas jaws 2,3
i evil dead-regenaration,igrica
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 31 Aug 2007, 10:14

A$H wrote:Dragonrage sad sam zavidan... :lol:

kupih The Crow na kiosku stavih u zasebnu kutiju(jer je sa njim i na drugom DVDu The Crow 4 sranje od filma..) i novi cover..DVD je 5/5 kao i film..dodaci su mnogobrojni(od posljednjeg intervjua Brandon Lee-a(oko 20min.) do intervjua sa autorom stripa(oko 30min.) prepuno dobrih i korisnih informacija za svakog fana ovog filma...te dodaci imaju titlove...
Hehehehe vidim i zašto :twisted: :twisted: :twisted: ...u mene dobri filmovi/DVD izdanja i metallicat :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:ž

Inače...vidio sam to danas na kiosku ali nisam skužio točno o čem se radi...kažeš izdanje je dobro. A ne znam...vidjet ću još...ide mi na živce kaj su ga izbacili sa još jednim filmom...i još k tome lošim nastavkom. Ajd da je drugi dio unutra...ali taj 4-i je fakat govno.

A$H

Post by A$H » 31 Aug 2007, 11:02

Dragonrage wrote:
A$H wrote:Dragonrage sad sam zavidan... :lol:

Hehehehe vidim i zašto :twisted: :twisted: :twisted: ...u mene dobri filmovi/DVD izdanja i metallicat :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:ž

Inače...vidio sam to danas na kiosku ali nisam skužio točno o čem se radi...kažeš izdanje je dobro. A ne znam...vidjet ću još...ide mi na živce kaj su ga izbacili sa još jednim filmom...i još k tome lošim nastavkom. Ajd da je drugi dio unutra...ali taj 4-i je fakat govno.
a gle uzeo bi i da je damo prvi, na 4. nastavak gledam kao na neki usran poklon unutra..samo 1. staviš u bolju zasebnu kutiju i sve super..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 31 Aug 2007, 14:38

Dragonrage wrote:
Inače ugodno sam se iznenadio kad sam dobio taj Dirty harry box, jer ja sam očekivao ovo...

Image

Znači debelu kutiju sa plastičnim pakiranjima u nutra, a dobio sam ovo...

Image Image

tanka fancy kartonska kutija...svakako preporučam :wink: :D ...uzmi čim prije...sad nije ni skupo tak...15.97 funti
extrasi su obečavajući. viš ja bi radije da su zapakiranu svaki u zasebnu kutijicu, ne volim ovako kada su jedan preko drugoga. al uzimam ovo sigurno. dirty haryy je legenda :D

maddjuro

Post by maddjuro » 31 Aug 2007, 18:47

30 praznih dvd-a, 2l kole, kilu bomobna gumenih i pringlese(cheese and onion)
I may be an idiot, but i am no fool.

bakero

Post by bakero » 01 Sep 2007, 21:01

Djuro20 wrote:30 praznih dvd-a, 2l kole, kilu bomobna gumenih i pringlese(cheese and onion)
koda čitam šta sam ja kupio, nevjerojatno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

FoX

Post by FoX » 01 Sep 2007, 21:40

Dragon , otkud ovo izdanje Robocapa - redateljska verzija , di se to može nabavit ? Tnx

Aryx

Post by Aryx » 01 Sep 2007, 21:53

FoX wrote:Dragon , otkud ovo izdanje Robocapa - redateljska verzija , di se to može nabavit ? Tnx
imas u videoteci za posuditi a vjerojatno ima u bilo kojem vecem multimedijskom ducanu :wink:
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Vorador

Post by Vorador » 01 Sep 2007, 22:09

koliko si dao za robocopa? to je isto na listi za nabavku :lol: a još i dvostruko izdanje ako sam dobro vidio. mljac

Post Reply