a eto ja sam je završio!Wendigo wrote:ma mene je The Thing igra prilično razočarala. igrao sam je kojih 45 min. i odustao..
Što ste zadnje kupili?
- Dragonrage
- Dragonrage
nisam još ništa uspio pogledati, no kako je ovo UK izdanje trebalo bi u cijelosti izgledati ovako...Vorador wrote:Svaka čast DragonZanima me kakvi su ovi DVDi od Dirty Harry-ja jerbo sam ih i ja mislio naručiti
Imaju li kakve extrase i to...
#
R2 United Kingdom - (Warner Bros Home Entertainment)
#
Extras:
Dirty Harry (SE)
Dirty Harry - Celebrating Thirty Years Of An American Hero behind-the-scenes documentary
Dirty Harry - The Original new documentary
Interview Gallery
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
Arabic, Bulgarian, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese, Romanian and Spanish subtitles
2.35:1 Anamorphic PAL
English Dolby Digital 5.1
French Dolby Digital 1.0 Mono
Italian Dolby Digital 1.0 Mono
Magnum Force
The Hero Cop - Yesterday & Today documentary
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
Arabic, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese and Spanish subtitles
The Enforcer
Harry Callahan/Clint Eastwood - Something Special In Films documentary
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
Arabic, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese and Spanish subtitles
Sudden Impact
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
The Dead Pool
Theatrical Trailer
Cast & Crew Listing
#
Subtitles:
Arabic, Dutch, English, English HoH, French, German, Italian, Italian HoH, Portuguese and Spanish
#
Aspect Ratio:
1.85:1
#
Picture Format:
Anamorphic
#
TV System:
PAL
#
Soundtrack(s):
French Dolby Digital 2.0 Surround
Italian Dolby Digital 2.0 Surround
#
Case type:
Special Case
- Dragonrage
Inače ugodno sam se iznenadio kad sam dobio taj Dirty harry box, jer ja sam očekivao ovo...Vorador wrote:Svaka čast DragonZanima me kakvi su ovi DVDi od Dirty Harry-ja jerbo sam ih i ja mislio naručiti

Znači debelu kutiju sa plastičnim pakiranjima u nutra, a dobio sam ovo...

tanka fancy kartonska kutija...svakako preporučam
- A$H
Dragonrage sad sam zavidan...
kupih The Crow na kiosku stavih u zasebnu kutiju(jer je sa njim i na drugom DVDu The Crow 4 sranje od filma..) i novi cover..DVD je 5/5 kao i film..dodaci su mnogobrojni(od posljednjeg intervjua Brandon Lee-a(oko 20min.) do intervjua sa autorom stripa(oko 30min.) prepuno dobrih i korisnih informacija za svakog fana ovog filma...te dodaci imaju titlove...
kupih The Crow na kiosku stavih u zasebnu kutiju(jer je sa njim i na drugom DVDu The Crow 4 sranje od filma..) i novi cover..DVD je 5/5 kao i film..dodaci su mnogobrojni(od posljednjeg intervjua Brandon Lee-a(oko 20min.) do intervjua sa autorom stripa(oko 30min.) prepuno dobrih i korisnih informacija za svakog fana ovog filma...te dodaci imaju titlove...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Freddy
- Dragonrage
Hehehehe vidim i zaštoA$H wrote:Dragonrage sad sam zavidan...![]()
Inače...vidio sam to danas na kiosku ali nisam skužio točno o čem se radi...kažeš izdanje je dobro. A ne znam...vidjet ću još...ide mi na živce kaj su ga izbacili sa još jednim filmom...i još k tome lošim nastavkom. Ajd da je drugi dio unutra...ali taj 4-i je fakat govno.
- A$H
a gle uzeo bi i da je damo prvi, na 4. nastavak gledam kao na neki usran poklon unutra..samo 1. staviš u bolju zasebnu kutiju i sve super..Dragonrage wrote:Hehehehe vidim i zaštoA$H wrote:Dragonrage sad sam zavidan...![]()
kupih The Crow na kiosku stavih u zasebnu kutiju(jer je sa njim i na drugom DVDu The Crow 4 sranje od filma..) i novi cover..DVD je 5/5 kao i film..dodaci su mnogobrojni(od posljednjeg intervjua Brandon Lee-a(oko 20min.) do intervjua sa autorom stripa(oko 30min.) prepuno dobrih i korisnih informacija za svakog fana ovog filma...te dodaci imaju titlove...![]()
![]()
...u mene dobri filmovi/DVD izdanja i metallicat
![]()
![]()
![]()
![]()
ž
Inače...vidio sam to danas na kiosku ali nisam skužio točno o čem se radi...kažeš izdanje je dobro. A ne znam...vidjet ću još...ide mi na živce kaj su ga izbacili sa još jednim filmom...i još k tome lošim nastavkom. Ajd da je drugi dio unutra...ali taj 4-i je fakat govno.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Vorador
extrasi su obečavajući. viš ja bi radije da su zapakiranu svaki u zasebnu kutijicu, ne volim ovako kada su jedan preko drugoga. al uzimam ovo sigurno. dirty haryy je legendaDragonrage wrote:Inače ugodno sam se iznenadio kad sam dobio taj Dirty harry box, jer ja sam očekivao ovo...Vorador wrote:Svaka čast DragonZanima me kakvi su ovi DVDi od Dirty Harry-ja jerbo sam ih i ja mislio naručiti
Znači debelu kutiju sa plastičnim pakiranjima u nutra, a dobio sam ovo...
![]()
tanka fancy kartonska kutija...svakako preporučam![]()
...uzmi čim prije...sad nije ni skupo tak...15.97 funti
- Aryx
imas u videoteci za posuditi a vjerojatno ima u bilo kojem vecem multimedijskom ducanuFoX wrote:Dragon , otkud ovo izdanje Robocapa - redateljska verzija , di se to može nabavit ? Tnx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]