Novi sam na forumu... nadam se da neću pitati za film koji je već odgonetnut... Velik je ovaj topic pa mi se neda sve čitati...
Već godinama tražim film iz djetinjstva koji sam gledao s ocem i užasno ga se prestrašio...
Film sam gledo negdje sredinom ili krajem 90-ih...
Koliko se sjećam, a slabo se sjećam, bio je neki čovjek kojem se ukazivala neka baba (ili neka utvara, ne znam) u kući i on ju je lovio ili nešto... Sjećam se jedne scene kad je bio negdje na ulici i pogledao prema svojoj kući i vidio tu babu ili utvaru na svojim ulaznim vratima. Trčao je za njom u kuću, a baba je pobjegla u podrum. Međutim kad je on uletio u podrum, tamo nije bilo nikoga... Sjećam se još jedino da je u tom podrumu bio neki ciglani zid i nešta se s njim valjda događalo...
Informacije su malo šture... Izmaglilo je to s godinama, još se samo toga sjećam.
Pretpostavljam da je film neko nepoznato smeće jer da nije, vjerojatno bih već naletio na njega. Ali baš bih volio saznati koji je to film da ga pogledam jer sam kao klinac dugo vremena bio pod dojmom tog filma i stalno mi se učinjavalo da vidim tu babu ili utvaru uokolo...
Pomagajte ako znate!