Terminator Salvation: The Future Begins

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
Samhain

Post by Samhain » 05 Jun 2009, 17:32

mislim na stvari koje te podsjete na prošle nastavke. :)
(Romans Chpt. 5, v.12):
"Therefore, just as sin entered the world through one man, and death through sin, and in this way death came to all men, because all sinned

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jun 2009, 17:41

Ja gleda jučer također...a ono, OK je...nisam nešto razočaran ali nisam ni oduševljen...po meni 3,5/5...negdje mi je u rangu trojke samo šta trojka ima Arnia i zabavnija je. Sve u svemu bolji mi od recimo Wolverina u pogledau summer blockbustera koje sam do sada imao prilike pogledati, ali Star Trek za sad još uvijek rula. Slažem se donekle sa Ghostfaecom...film u cjelini djeluje možda malo premlako i ima tu nekih nelogičnosti u priči , al otom potom...ja sam to nekako probavio. I BTW nikada ne bih rekao da je film režirao isti lik koji je režirao i Charlieve Anđele (1 i 2)...on je napravio dobar posao ak se mene pita...

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Jun 2009, 22:42

pogledao..
jako jako loše.... znao sam da me neće oduševiti, al ovo je koma.
scenarij, gluma, dijalozi, patetika sve je "jaooo"...

velik crna mrlja terminator serijala, šteta..

Aryx

Post by Aryx » 08 Jun 2009, 01:09

2/10
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Dragonrage

Post by Dragonrage » 08 Jun 2009, 18:15

Wendigo wrote:pogledao..

Složio bih se sa ovime...zapravo...kad čovjek malo stane i onako pošteno razmisli o onome šta je vidio i kad pogleda ispod vizualne atrakcije...ta priča ima više rupa i nelogičnosti nego švicarski sir...samo zahvaljujući brzom ritmu, raskošnoj akciji i efektime, čovjek to smetne s uma tijekom gledanja...

Aryx

Post by Aryx » 08 Jun 2009, 18:51

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:pogledao..

Složio bih se sa ovime...zapravo...kad čovjek malo stane i onako pošteno razmisli o onome šta je vidio i kad pogleda ispod vizualne atrakcije...ta priča ima više rupa i nelogičnosti nego švicarski sir...samo zahvaljujući brzom ritmu, raskošnoj akciji i efektime, čovjek to smetne s uma tijekom gledanja...
meni nista nije valjalo u filmu, scenarij kao da je neko dijete pisalo, dijalozi su svi onak omg kak jadno, a akcija i efekti me nisu nesto specijalno odusevili.... vidi se da je lik kopirao dosta transformerse, a tek oni mototerminators kak vec ajme :roll: ma cijeli film je pre lol :D ... mogao bi mu nabrajati mane do sutra ....

elrania

Post by elrania » 09 Jun 2009, 23:38

pogledali ga veceras...

i wow.

kako lose :lol:

u biti uopce nemam dojam da sam nesto pogledala. toliko eksplozija, toliko metala, toliko praznih rijeci i toliko previse traje za ono sto nudi.
da sam ga gledala doma, prevrtila bih ga komotno.
jedan od bezveznijih i besmislenijih ostvarenja sto se naslo za gledati u zadnje vrijeme...

Aryx

Post by Aryx » 10 Jun 2009, 03:15

elrania wrote:pogledali ga veceras...

i wow.

kako lose :lol:

u biti uopce nemam dojam da sam nesto pogledala. toliko eksplozija, toliko metala, toliko praznih rijeci i toliko previse traje za ono sto nudi.
da sam ga gledala doma, prevrtila bih ga komotno.
jedan od bezveznijih i besmislenijih ostvarenja sto se naslo za gledati u zadnje vrijeme...
da bas , vidi se da mu je m bay uzor :D , cijelim filmom chasevi, eksplozije i za kraj one big explosion .... inace editing u filmu je uzas... a price uopce nema ... bzvz

filmofil

Post by filmofil » 24 Jun 2009, 22:38

pogledao i to čudo danas...a ono, okej mi je bio, čista zabava i ništa više...kad ga gledam kao dio terminator franšize onda je najlošiji, ali ako ga gledam zasebno onda ispada odlična zabava

ocjena bi bila nekih 3.5/5, ali nisam ja neki strogi kritičar ovakvih bezglavih akcija, nekad mi baš dobro dođe da 2 sata gledam samo razbijanje i pucnjavu
This is the Zodiac speaking.

callac

Post by callac » 10 Aug 2009, 10:59

Transformersi, Matrix, Rat Svjetova, Ratovi Zvijezda,Specijalni izvještaj i malo Terminatora smućkano u filmić koji sam pogledala jednim okom,dok sam drugim buljila u još gori Čovječe gdje mi je auto....Ocjena je 2/10
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

boyko

Post by boyko » 23 Oct 2009, 02:00

solidan.moglo je to bit puno bolje...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

maharet

Post by maharet » 23 Oct 2009, 10:05

Razocarenje u svakom pogledu....jedva sam cekala da se zavrsi :roll:

Definitivo su serijal trebali zavrsili s T2....ovo sve ostalo, na silu radjeno....eto, samo da se nesto uradi :evil:

Jane Doe

Re: Terminator Salvation: The Future Begins

Post by Jane Doe » 18 Apr 2011, 09:58

gledala ovo jučer ponovno (neznam po koji puta) i svaki puta mi je sve bolje. odličan film, naravno, ne tako snažan kao jedinica, ali definitivno u rangu dvojke, a bolji od trojke.
baš me uhvatilo jučer, pa sam poslije ručka krenula s jedinicom i završila s ovim i otišla spavat. sve neke produžene verzije (dvojka je dulja čak nekih 20-ak min. i uopće ne smeta, više mi liči na neke scene koje su izrezali da bi u ondašnje vrijeme film stao na traku), i trojka je bolja takva, a dala bi se kladit da mi je i ovaj zadnji potpuniji. gledala sam ga odmah na početku s lošom i onda s malo boljom slikom i imam dojam da su ga srezali malo.....
uglavnom, jedan od meni najdražih serijala, s definitivno najboljom glazbom, ono, totalno pogođenom za film. osim trećeg, naravno, gdje nemam ni dojam neke glazbe i di mi je za arnija tak loše napisan dijalog, zbilja ono :roll: , mada ja njega volim i sjajan mi je kao terminator i općenito. nevolim kad žele okrenut na neku zajebanciju, a kad se sjetim jedinice di sam se znala i rasplakat.... neide mi to
tako da nakon te trojke, ovaj zadnji nastavak je pravo osvježenje.... ja jedva čekam dalje :D
Image

Aryx

Post by Aryx » 18 Apr 2011, 11:47

Gledao film u kino u tjedana dana nisam mogao doc k sebi kako su sjebali. Ovaj nastavak je sramota za Terminator universe... Cisto :vom:

Bub

Post by Bub » 18 Apr 2011, 13:21

Slažem se, prva dva su odlična, zadnja dva bezveze.

Post Reply