Terminator Salvation: The Future Begins
- Samhain
- Dragonrage
Ja gleda jučer također...a ono, OK je...nisam nešto razočaran ali nisam ni oduševljen...po meni 3,5/5...negdje mi je u rangu trojke samo šta trojka ima Arnia i zabavnija je. Sve u svemu bolji mi od recimo Wolverina u pogledau summer blockbustera koje sam do sada imao prilike pogledati, ali Star Trek za sad još uvijek rula. Slažem se donekle sa Ghostfaecom...film u cjelini djeluje možda malo premlako i ima tu nekih nelogičnosti u priči , al otom potom...ja sam to nekako probavio. I BTW nikada ne bih rekao da je film režirao isti lik koji je režirao i Charlieve Anđele (1 i 2)...on je napravio dobar posao ak se mene pita...
- Dragonrage
Složio bih se sa ovime...zapravo...kad čovjek malo stane i onako pošteno razmisli o onome šta je vidio i kad pogleda ispod vizualne atrakcije...ta priča ima više rupa i nelogičnosti nego švicarski sir...samo zahvaljujući brzom ritmu, raskošnoj akciji i efektime, čovjek to smetne s uma tijekom gledanja...Wendigo wrote:pogledao..
jako jako loše.... znao sam da me neće oduševiti, al ovo je koma.
scenarij, gluma, dijalozi, patetika sve je "jaooo"...
velik crna mrlja terminator serijala, šteta..
- Aryx
meni nista nije valjalo u filmu, scenarij kao da je neko dijete pisalo, dijalozi su svi onak omg kak jadno, a akcija i efekti me nisu nesto specijalno odusevili.... vidi se da je lik kopirao dosta transformerse, a tek oni mototerminators kak vec ajmeDragonrage wrote:Složio bih se sa ovime...zapravo...kad čovjek malo stane i onako pošteno razmisli o onome šta je vidio i kad pogleda ispod vizualne atrakcije...ta priča ima više rupa i nelogičnosti nego švicarski sir...samo zahvaljujući brzom ritmu, raskošnoj akciji i efektime, čovjek to smetne s uma tijekom gledanja...Wendigo wrote:pogledao..
jako jako loše.... znao sam da me neće oduševiti, al ovo je koma.
scenarij, gluma, dijalozi, patetika sve je "jaooo"...
velik crna mrlja terminator serijala, šteta..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- elrania
pogledali ga veceras...
i wow.
kako lose
u biti uopce nemam dojam da sam nesto pogledala. toliko eksplozija, toliko metala, toliko praznih rijeci i toliko previse traje za ono sto nudi.
da sam ga gledala doma, prevrtila bih ga komotno.
jedan od bezveznijih i besmislenijih ostvarenja sto se naslo za gledati u zadnje vrijeme...
i wow.
kako lose
u biti uopce nemam dojam da sam nesto pogledala. toliko eksplozija, toliko metala, toliko praznih rijeci i toliko previse traje za ono sto nudi.
jedan od bezveznijih i besmislenijih ostvarenja sto se naslo za gledati u zadnje vrijeme...
- Aryx
da bas , vidi se da mu je m bay uzorelrania wrote:pogledali ga veceras...
i wow.
kako lose
-
filmofil
pogledao i to čudo danas...a ono, okej mi je bio, čista zabava i ništa više...kad ga gledam kao dio terminator franšize onda je najlošiji, ali ako ga gledam zasebno onda ispada odlična zabava
ocjena bi bila nekih 3.5/5, ali nisam ja neki strogi kritičar ovakvih bezglavih akcija, nekad mi baš dobro dođe da 2 sata gledam samo razbijanje i pucnjavu
ocjena bi bila nekih 3.5/5, ali nisam ja neki strogi kritičar ovakvih bezglavih akcija, nekad mi baš dobro dođe da 2 sata gledam samo razbijanje i pucnjavu
This is the Zodiac speaking.
- callac
- Jane Doe
Re: Terminator Salvation: The Future Begins
gledala ovo jučer ponovno (neznam po koji puta) i svaki puta mi je sve bolje. odličan film, naravno, ne tako snažan kao jedinica, ali definitivno u rangu dvojke, a bolji od trojke.
baš me uhvatilo jučer, pa sam poslije ručka krenula s jedinicom i završila s ovim i otišla spavat. sve neke produžene verzije (dvojka je dulja čak nekih 20-ak min. i uopće ne smeta, više mi liči na neke scene koje su izrezali da bi u ondašnje vrijeme film stao na traku), i trojka je bolja takva, a dala bi se kladit da mi je i ovaj zadnji potpuniji. gledala sam ga odmah na početku s lošom i onda s malo boljom slikom i imam dojam da su ga srezali malo.....
uglavnom, jedan od meni najdražih serijala, s definitivno najboljom glazbom, ono, totalno pogođenom za film. osim trećeg, naravno, gdje nemam ni dojam neke glazbe i di mi je za arnija tak loše napisan dijalog, zbilja ono
, mada ja njega volim i sjajan mi je kao terminator i općenito. nevolim kad žele okrenut na neku zajebanciju, a kad se sjetim jedinice di sam se znala i rasplakat.... neide mi to
tako da nakon te trojke, ovaj zadnji nastavak je pravo osvježenje.... ja jedva čekam dalje
baš me uhvatilo jučer, pa sam poslije ručka krenula s jedinicom i završila s ovim i otišla spavat. sve neke produžene verzije (dvojka je dulja čak nekih 20-ak min. i uopće ne smeta, više mi liči na neke scene koje su izrezali da bi u ondašnje vrijeme film stao na traku), i trojka je bolja takva, a dala bi se kladit da mi je i ovaj zadnji potpuniji. gledala sam ga odmah na početku s lošom i onda s malo boljom slikom i imam dojam da su ga srezali malo.....
uglavnom, jedan od meni najdražih serijala, s definitivno najboljom glazbom, ono, totalno pogođenom za film. osim trećeg, naravno, gdje nemam ni dojam neke glazbe i di mi je za arnija tak loše napisan dijalog, zbilja ono
tako da nakon te trojke, ovaj zadnji nastavak je pravo osvježenje.... ja jedva čekam dalje

- Aryx
Gledao film u kino u tjedana dana nisam mogao doc k sebi kako su sjebali. Ovaj nastavak je sramota za Terminator universe... Cisto 
- Bub
Slažem se, prva dva su odlična, zadnja dva bezveze.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series