Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
- Info
Re: Last Post Wins !!!11one
Ja znam recimo ljude koji su i dan danas sretni u braku, obožavaju se uključujući i moje roditelje. Sve je to do osobe i svatko ima pravo hoće li ili neće stupiti u brak. Ja baš i ne razmišljam o tome, a ako dođe do toga o Bože moj, pa neće propast svijet ako uđem u brak ili ako se rastanem zbog neke glupače 

"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Ašow
Decadentor wrote:Brak nije samo papir, sto Bog spoji covjek neka ne rastavlja

- Studeni
ja sam samo konstatirao da se rijetko naiđe na nekoga tko nije bio baš nikad na svadbi..kontaš?metallicat wrote: nebitno di živim, bitno je da nemam rodbine, samo mama i baka.
na sve ostalo, ja se slažem s filmofilom jer ni meni papir nema smisla. ionako da živimo skupa nakon rastanka bi podijelili stvari i šta s tim sve ide. recimo da sam u situaciji da s nekih 50-tak god i više imam dečka, onda bi možda potpisala papir čisto da s toliko god ne govorim da imam dečka nego muža![]()
![]()

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
- Bub
Znam i ja ili se barem tako predstavljaju, doduše nikad nećemo znati od drugih njihove privatne stvari, pogotovo one iz spavaće sobe, većina se ljudi doima i tako se prezeniraju, sretni. Ja osobno mislim da je sreća jedna od najbitnijih stvari i tko to postigne, svaka čast. Brak nužno ne mora biti sreća, a nekima i može. Ma da ne razmišljam o braku, više o djeci.Info wrote:Ja znam recimo ljude koji su i dan danas sretni u braku, obožavaju se uključujući i moje roditelje. Sve je to do osobe i svatko ima pravo hoće li ili neće stupiti u brak. Ja baš i ne razmišljam o tome, a ako dođe do toga o Bože moj, pa neće propast svijet ako uđem u brak ili ako se rastanem zbog neke glupače
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
ja oću imat što više para, jebeš te papire i svadbe

-
šala,ljubav je bitna ,ak se volite i pašete si 99% onda ti je brak samo formalnost zbog djece,podjele imovine u slučaju smrti i ostalih papira,ali mislim da recimo nakon 5+ godina veze(naravno ako niste balavci od 16-tak godina) treba ovjekovječit brakom,dobije se neka sigurnost(to je ta psihička spika),mislim da nema nikog ko je u vezi 10,20 godina i da se nije oženio,mislim vjerovatno ima ali jako,jako malo,jer znam jako puno slučajeva gdje bude veza od 5,6,7,8,9... godina i nikako se oženit i na kraju se prekine veza,jel brakom se dobije ta sigurnost,i onda se kreće na veće ciljeve (dobit prvo dijete,gradit/kupit kuću,kupit vlastiti stan),polako stvarat obitelj,to je normalno i tako bi trebalo bit,većina koja sere po braku ima neki strah od toga (u većini slučajeva razvod roditelja),itd. neda mi se više pisat a mogo bi,pusa svima
- metallicat
kontam kontamStudeni wrote:ja sam samo konstatirao da se rijetko naiđe na nekoga tko nije bio baš nikad na svadbi..kontaš?metallicat wrote: nebitno di živim, bitno je da nemam rodbine, samo mama i baka.
na sve ostalo, ja se slažem s filmofilom jer ni meni papir nema smisla. ionako da živimo skupa nakon rastanka bi podijelili stvari i šta s tim sve ide. recimo da sam u situaciji da s nekih 50-tak god i više imam dečka, onda bi možda potpisala papir čisto da s toliko god ne govorim da imam dečka nego muža![]()
![]()

- callac
ukratko, slažem se sa svime šta si ti napisao!John_Ryder wrote:šala,ljubav je bitna ,ak se volite i pašete si 99% onda ti je brak samo formalnost zbog djece,podjele imovine u slučaju smrti i ostalih papira,ali mislim da recimo nakon 5+ godina veze(naravno ako niste balavci od 16-tak godina) treba ovjekovječit brakom,dobije se neka sigurnost(to je ta psihička spika),mislim da nema nikog ko je u vezi 10,20 godina i da se nije oženio,mislim vjerovatno ima ali jako,jako malo,jer znam jako puno slučajeva gdje bude veza od 5,6,7,8,9... godina i nikako se oženit i na kraju se prekine veza,jel brakom se dobije ta sigurnost,i onda se kreće na veće ciljeve (dobit prvo dijete,gradit/kupit kuću,kupit vlastiti stan),polako stvarat obitelj,to je normalno i tako bi trebalo bit,većina koja sere po braku ima neki strah od toga (u većini slučajeva razvod roditelja),itd. neda mi se više pisat a mogo bi,pusa svima

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
ajde baš mi je drago callac
zna netko gdje ima za kupiti kompresor,neki manji,ali da je za običnu strujnu utičnicu,ne želim ove koji se spajaju u auto punjače,potreban mi je za čišćenje kompa...

zna netko gdje ima za kupiti kompresor,neki manji,ali da je za običnu strujnu utičnicu,ne želim ove koji se spajaju u auto punjače,potreban mi je za čišćenje kompa...
- Sammy
@ryder -
ot: sutra u jutarnjim satima krecem za dubrovnik, valjda cu se vratit u jednom komadu
do nedjelje me nema, nemojte puno spamat i tak to 

ot: sutra u jutarnjim satima krecem za dubrovnik, valjda cu se vratit u jednom komadu

You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- callac
Sammy, sretan put, sretno u Db, i sretno s alkoholiziranjem!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
Sammy wrote:@ryder -![]()
ot: sutra u jutarnjim satima krecem za dubrovnik, valjda cu se vratit u jednom komadudo nedjelje me nema, nemojte puno spamat i tak to
brejk a leg!
sretan put!
- Studeni
naravno da ima....čini mi se da u Švedskoj su izvanbračne zajednice na nekih 40% s tendencijom pada onih bračnih...moj lega,recimo,živi s ribizlom preko 10 godina i njih dvoje nemaju planova da to "ovjekovječe" brakom, jer im je savršeno kul, a uredno su "odradili" one druge stvari što si spomenuo (stampedo,kinder...), ali to je njegov slučaj.....mislim da je stvar jebeno individualna i meni su obje verzije 1/1 ovisno kako kome paše....John_Ryder wrote:mislim da nema nikog ko je u vezi 10,20 godina i da se nije oženio
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
One last gulp,
One more tablet to pop,
- boyko
pitanjce!
zna ko koje su točno boje bile cipelice lutalice, tamno crvene il tamno zelene?
zna ko koje su točno boje bile cipelice lutalice, tamno crvene il tamno zelene?

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''