Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Decadentor

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Decadentor » 13 Apr 2011, 17:00

Brak nije samo papir, sto Bog spoji covjek neka ne rastavlja :zubifale:
Image

Info

Post by Info » 13 Apr 2011, 17:07

Ja znam recimo ljude koji su i dan danas sretni u braku, obožavaju se uključujući i moje roditelje. Sve je to do osobe i svatko ima pravo hoće li ili neće stupiti u brak. Ja baš i ne razmišljam o tome, a ako dođe do toga o Bože moj, pa neće propast svijet ako uđem u brak ili ako se rastanem zbog neke glupače :lol:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Ašow

Post by Ašow » 13 Apr 2011, 17:34

Decadentor wrote:Brak nije samo papir, sto Bog spoji covjek neka ne rastavlja :zubifale:
:lol: :lol: :lol:
--------
Last.fm

Studeni

Post by Studeni » 13 Apr 2011, 17:46

metallicat wrote: nebitno di živim, bitno je da nemam rodbine, samo mama i baka.

na sve ostalo, ja se slažem s filmofilom jer ni meni papir nema smisla. ionako da živimo skupa nakon rastanka bi podijelili stvari i šta s tim sve ide. recimo da sam u situaciji da s nekih 50-tak god i više imam dečka, onda bi možda potpisala papir čisto da s toliko god ne govorim da imam dečka nego muža :facepalm: :lol:
ja sam samo konstatirao da se rijetko naiđe na nekoga tko nije bio baš nikad na svadbi..kontaš? :D
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Bub

Post by Bub » 13 Apr 2011, 18:14

Info wrote:Ja znam recimo ljude koji su i dan danas sretni u braku, obožavaju se uključujući i moje roditelje. Sve je to do osobe i svatko ima pravo hoće li ili neće stupiti u brak. Ja baš i ne razmišljam o tome, a ako dođe do toga o Bože moj, pa neće propast svijet ako uđem u brak ili ako se rastanem zbog neke glupače :lol:
Znam i ja ili se barem tako predstavljaju, doduše nikad nećemo znati od drugih njihove privatne stvari, pogotovo one iz spavaće sobe, većina se ljudi doima i tako se prezeniraju, sretni. Ja osobno mislim da je sreća jedna od najbitnijih stvari i tko to postigne, svaka čast. Brak nužno ne mora biti sreća, a nekima i može. Ma da ne razmišljam o braku, više o djeci.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Apr 2011, 19:10

ja oću imat što više para, jebeš te papire i svadbe :lol: :tonqe:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Apr 2011, 19:26

šala,ljubav je bitna ,ak se volite i pašete si 99% onda ti je brak samo formalnost zbog djece,podjele imovine u slučaju smrti i ostalih papira,ali mislim da recimo nakon 5+ godina veze(naravno ako niste balavci od 16-tak godina) treba ovjekovječit brakom,dobije se neka sigurnost(to je ta psihička spika),mislim da nema nikog ko je u vezi 10,20 godina i da se nije oženio,mislim vjerovatno ima ali jako,jako malo,jer znam jako puno slučajeva gdje bude veza od 5,6,7,8,9... godina i nikako se oženit i na kraju se prekine veza,jel brakom se dobije ta sigurnost,i onda se kreće na veće ciljeve (dobit prvo dijete,gradit/kupit kuću,kupit vlastiti stan),polako stvarat obitelj,to je normalno i tako bi trebalo bit,većina koja sere po braku ima neki strah od toga (u većini slučajeva razvod roditelja),itd. neda mi se više pisat a mogo bi,pusa svima

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 13 Apr 2011, 19:53

Studeni wrote:
metallicat wrote: nebitno di živim, bitno je da nemam rodbine, samo mama i baka.

na sve ostalo, ja se slažem s filmofilom jer ni meni papir nema smisla. ionako da živimo skupa nakon rastanka bi podijelili stvari i šta s tim sve ide. recimo da sam u situaciji da s nekih 50-tak god i više imam dečka, onda bi možda potpisala papir čisto da s toliko god ne govorim da imam dečka nego muža :facepalm: :lol:
ja sam samo konstatirao da se rijetko naiđe na nekoga tko nije bio baš nikad na svadbi..kontaš? :D
kontam kontam :mrgreen:
Image

callac

Post by callac » 13 Apr 2011, 21:18

John_Ryder wrote:šala,ljubav je bitna ,ak se volite i pašete si 99% onda ti je brak samo formalnost zbog djece,podjele imovine u slučaju smrti i ostalih papira,ali mislim da recimo nakon 5+ godina veze(naravno ako niste balavci od 16-tak godina) treba ovjekovječit brakom,dobije se neka sigurnost(to je ta psihička spika),mislim da nema nikog ko je u vezi 10,20 godina i da se nije oženio,mislim vjerovatno ima ali jako,jako malo,jer znam jako puno slučajeva gdje bude veza od 5,6,7,8,9... godina i nikako se oženit i na kraju se prekine veza,jel brakom se dobije ta sigurnost,i onda se kreće na veće ciljeve (dobit prvo dijete,gradit/kupit kuću,kupit vlastiti stan),polako stvarat obitelj,to je normalno i tako bi trebalo bit,većina koja sere po braku ima neki strah od toga (u većini slučajeva razvod roditelja),itd. neda mi se više pisat a mogo bi,pusa svima
ukratko, slažem se sa svime šta si ti napisao! :supz:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 13 Apr 2011, 22:07

ajde baš mi je drago callac :supz: :D

zna netko gdje ima za kupiti kompresor,neki manji,ali da je za običnu strujnu utičnicu,ne želim ove koji se spajaju u auto punjače,potreban mi je za čišćenje kompa...

Image
Image

Sammy

Post by Sammy » 13 Apr 2011, 22:12

@ryder - :supz:

ot: sutra u jutarnjim satima krecem za dubrovnik, valjda cu se vratit u jednom komadu :D do nedjelje me nema, nemojte puno spamat i tak to :)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

callac

Post by callac » 13 Apr 2011, 22:51

Sammy, sretan put, sretno u Db, i sretno s alkoholiziranjem!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 14 Apr 2011, 15:20

Sammy wrote:@ryder - :supz:

ot: sutra u jutarnjim satima krecem za dubrovnik, valjda cu se vratit u jednom komadu :D do nedjelje me nema, nemojte puno spamat i tak to :)

brejk a leg!
sretan put!
--------
Last.fm

Studeni

Post by Studeni » 14 Apr 2011, 17:14

John_Ryder wrote:mislim da nema nikog ko je u vezi 10,20 godina i da se nije oženio
naravno da ima....čini mi se da u Švedskoj su izvanbračne zajednice na nekih 40% s tendencijom pada onih bračnih...moj lega,recimo,živi s ribizlom preko 10 godina i njih dvoje nemaju planova da to "ovjekovječe" brakom, jer im je savršeno kul, a uredno su "odradili" one druge stvari što si spomenuo (stampedo,kinder...), ali to je njegov slučaj.....mislim da je stvar jebeno individualna i meni su obje verzije 1/1 ovisno kako kome paše....
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

boyko

Post by boyko » 14 Apr 2011, 23:16

pitanjce!

zna ko koje su točno boje bile cipelice lutalice, tamno crvene il tamno zelene? :zubifale:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Locked