Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 08 Apr 2011, 08:25

Info wrote:Sad sam tek skužio da je Callac ista Uma Thurman iz Pulp Fiction. E da ti je još crna kosa, bila bi identična, zbilja ste slične :zubifale: :D
Misliš ovako? :arrow: Image
Image

been there done that :lol: i većina se ne slaže sa tobom oko sličnosti!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 08 Apr 2011, 09:09

Damn, ma daj, kako se ne slažu. Meni si ista, evo, pogotovo na ovoj zadnjoj :partyman:

Je li ti smeta što sam te usporedio sa Thurman? Mislim, nju s tobom :lol:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Apr 2011, 09:23

callac wrote:Ne razumijem za koju nijansu me pitaš? Moju boju ili nešto drugo?
da, ovu koju sada imaš
bdw. meni ličiš na žensku iz roxette
Image

elrania

Post by elrania » 08 Apr 2011, 12:25

callac wrote:
elrania wrote:super je boja!

meni je ovo dosta slično, ako ne i isto ko ona l'orealova strawberry blond boja nakon više nanošenja.
koliko uopće dođe ta od keunea?
keune dođe oko 40-ak kuna plus hidrogen 12kn, al ja uvijek stavljam pola farbe pa imam za dva puta. Meni je ta cijena prihvatljiva za profi boju, pogotovo jer susad kao impruvali nešto u sastavu i mogu reći da mi nije suha kao prije nakon farbanja sa keune. I super što ih ima u svakom DM-u, kozmu, mulleru.... ne moram trčati u domjanićevu i moljakati frizerke da mi naruče. Ne znam na koju L'oreal strawberry misliš? Ja niti sa jednom od njihovih boja nisam uspjevala ovo postići, tek sa revlonissimo blažu verziu i sad sa mješanjem te dvije boje što mislim da ću nastaviti, ne nužno sa revlonissimo i keune nego neke dvije keune nijanse, više nema povratka u plavo pa se mogu i igrati sa nijansama bez da si nešto specijalno upropastim.
Hvala na vašim pohvalama, sad mi je lakše malo jer u prvi mah ste me zbedirale par vas da je sivkasta, da mi ne stoji... :) mislim, nije da trebam vaš apruval, al draže mi je da se i vama sviđa :D
mislim baš na ono što sam sama nosila, r4 je nijansa il neš tak, više nisam sigurna, al znalo je nakon nekoliko farbanja i nakon što se skine ona prejaka boja prvog tjedna biti dosta slično tome.
i je ovo je više nego prihvatljiva cijena! odlično mi je ovo kombiniranje nijansi! nisam to nikada radila nit se usudila uzimati više boja za to.

al dobro, ovo sad kak je na slici i što ja mislim na što liči je možda velika zabluda s onim kak će ispast uživo. nadams e da ćemo doć danas pa da vidim to! :D

callac

Post by callac » 08 Apr 2011, 15:00

Ajmo po redu: Jane, broj je 8.4, 6% hidrogen. I neeee, samo ne na onu iz Roxette, užasna mi je i ona i njeni rastavljeni zubi :lol:
elri, sad znam na koju misliš, i ja sam ju koristila, ali nije to ta nijansa, ona mi je više bila čišće narančasta, moja je sad bakrenija. A za viđanje u živo :lol: sinoć sam ti poslala poruku da dođete, ne večeras, al kako sam i na fejsu napisala, još ti javim ako ćemo ipak doći da se vidimo.
info, ma ne smeta mi usporedba, ali fakat ti se samo čini jer frizura zna navesti na to, plus što ja uživo ne izgledam ni blizu kao na bilo kojoj slici koju sam stavila, barem se ja sama tako ne vidim. Ne voli me kamera :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 08 Apr 2011, 17:34

a znala sam da ćeš zube spomenut :lol:
a jebga, ljudi vide neku sličnost s nama i nekim drugim, koju mi sami ne vidimo, tak to izgleda je.
Image

metallicat

Post by metallicat » 11 Apr 2011, 19:22

ajmeImage!
frendica od damira u zadnjih god dana ima neku jebenu boju na glavi. crvena ofc, ali onako umjetno predobru :mrgreen: vidim ja nju jučer i opet ju pitam koju kupuje, i kaže neku profesionalnu skuplju. ja istog momenta zaboravim ime boje :/
i kako mi je vrijeme ovaj mj da se obnovim, mislila probat keune, kao skuplja, bolja.. išla sam do jednog dućana s frizerskom opremom i pitam ženu da mi pokaže najcveniju, kad ono to ta! zove se axenia, i onaj uzorak kose izgleda savšeno. sad si ja mislila koliko će me koštat i koliko će mi tuba trebat :lol: kad ono, farba je od 100ml i dođe 45 kn, i kaže da mi je jedna dovoljnaImage znači potrošila sam 60 kn ( hidrogen 9% od 250ml, 15kn) za prof farbu i koja je nadam se savršena, a inače isto toliko dam za 2 u dm-u + hidro :partyman: ajme, ako mi bude kosa upola kao njoj, ja sam našla ljubav svog života :zubifale: :prayer: :mrgreen: sutra se dižem oko 10 da se obojam :mrgreen:
e sad idem na tattoo topic s manje boljom vijesti.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 11 Apr 2011, 20:03

callac wrote:
Info wrote:Sad sam tek skužio da je Callac ista Uma Thurman iz Pulp Fiction. E da ti je još crna kosa, bila bi identična, zbilja ste slične :zubifale: :D
Misliš ovako? :arrow: Image
Image

been there done that :lol: i većina se ne slaže sa tobom oko sličnosti!
ja sam isto pomislio da je slična Umi Thurman iz Pulp fiction. Oprosti mi, Bože. :facepalm: :mrgreen:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Apr 2011, 20:04

@Cat - Ajde odlično da si zaljubljena :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

metallicat

Post by metallicat » 12 Apr 2011, 11:51

farba je na glavi :kokicarenje:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Apr 2011, 11:58

metallicat wrote:farba je na glavi :kokicarenje:
:mrgreen:
i... jel ljubav planula ?? jel dobro ispalo ??
Image

metallicat

Post by metallicat » 12 Apr 2011, 12:02

čitaj ženo, farba je na glavi, za 15min ispirem :mrgreen: kao da već ne bi napisala pol stane kako je ispalo :lol:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Apr 2011, 12:10

ahaaaaaa :mrgreen:
jebiga, a ja nestrpljiva :oops:
ok onda, pacaj se, pa javi kad bude gotovo :supz:
Image

Bub

Post by Bub » 12 Apr 2011, 12:11

Callac, sunce mu kalajsano stavi sliku tu.

Asfodel

Post by Asfodel » 12 Apr 2011, 14:36

Držim fige Cat :kokicarenje:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Post Reply