Misliš ovako?Info wrote:Sad sam tek skužio da je Callac ista Uma Thurman iz Pulp Fiction. E da ti je još crna kosa, bila bi identična, zbilja ste slične![]()

been there done that
Misliš ovako?Info wrote:Sad sam tek skužio da je Callac ista Uma Thurman iz Pulp Fiction. E da ti je još crna kosa, bila bi identična, zbilja ste slične![]()

da, ovu koju sada imašcallac wrote:Ne razumijem za koju nijansu me pitaš? Moju boju ili nešto drugo?

mislim baš na ono što sam sama nosila, r4 je nijansa il neš tak, više nisam sigurna, al znalo je nakon nekoliko farbanja i nakon što se skine ona prejaka boja prvog tjedna biti dosta slično tome.callac wrote:keune dođe oko 40-ak kuna plus hidrogen 12kn, al ja uvijek stavljam pola farbe pa imam za dva puta. Meni je ta cijena prihvatljiva za profi boju, pogotovo jer susad kao impruvali nešto u sastavu i mogu reći da mi nije suha kao prije nakon farbanja sa keune. I super što ih ima u svakom DM-u, kozmu, mulleru.... ne moram trčati u domjanićevu i moljakati frizerke da mi naruče. Ne znam na koju L'oreal strawberry misliš? Ja niti sa jednom od njihovih boja nisam uspjevala ovo postići, tek sa revlonissimo blažu verziu i sad sa mješanjem te dvije boje što mislim da ću nastaviti, ne nužno sa revlonissimo i keune nego neke dvije keune nijanse, više nema povratka u plavo pa se mogu i igrati sa nijansama bez da si nešto specijalno upropastim.elrania wrote:super je boja!
meni je ovo dosta slično, ako ne i isto ko ona l'orealova strawberry blond boja nakon više nanošenja.
koliko uopće dođe ta od keunea?
Hvala na vašim pohvalama, sad mi je lakše malo jer u prvi mah ste me zbedirale par vas da je sivkasta, da mi ne stoji...mislim, nije da trebam vaš apruval, al draže mi je da se i vama sviđa

!
znači potrošila sam 60 kn ( hidrogen 9% od 250ml, 15kn) za prof farbu i koja je nadam se savršena, a inače isto toliko dam za 2 u dm-u + hidro 
ja sam isto pomislio da je slična Umi Thurman iz Pulp fiction. Oprosti mi, Bože.