Ghost Rider (2007)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Unreal

Ghost Rider (2007)

Post by Unreal » 03 Jul 2007, 20:58

Upravo pogledao film. Pa nije baš loš, jako je zabavan. Jedino je scenarist koj je piso scenarij sjeban . Morao je napisati par gluposti u scenariju, glupog lika Johnny Blazove djevojke i loši negativci. No humor ,akcija i specijalni efekti su dobri i zabavan je film.
Kakva su vaša mišljenja o filmu?

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jul 2007, 09:56

Je...negativci su bez veze...no humor, efekti i akcija su ok...a i Cage mi, je odličan...fakat se je zajebavao glumeći ovaj lik. Savršeno mu legla uloga i ne znam zakaj su ga toliko popljuvali, a upravo jer on najveći adut film...uz vizualnu stranu naravno. Sviđa mi se što je onako malo tamniji, koža, lanci, nabrijani motor...a i mjuza nije loša.
The scena definitivno ona kada oba Ghost ridera jašu prerijom a u pozadini svira Ghost Riders in the Sky :D :D :D :D :supz: :supz: :supz:

Unreal

Post by Unreal » 04 Jul 2007, 11:03

Dragonrage wrote:Je...negativci su bez veze...no humor, efekti i akcija su ok...a i Cage mi, je odličan...fakat se je zajebavao glumeći ovaj lik. Savršeno mu legla uloga i ne znam zakaj su ga toliko popljuvali, a upravo jer on najveći adut film...uz vizualnu stranu naravno. Sviđa mi se što je onako malo tamniji, koža, lanci, nabrijani motor...a i mjuza nije loša.
The scena definitivno ona kada oba Ghost ridera jašu prerijom a u pozadini svira Ghost Riders in the Sky :D :D :D :D :supz: :supz: :supz:
Cage je meni bio dobar, ali nije bio baš opak kod glumljenja akcijskog junaka, no nasmijao me je svojim facam i forama. i ja sam za da bude u nastavku.
A glavni negativac je meni bio loša kopija Deacon Frosta iz Bladea. Njegovo cerekanje me iživciralo i još kako je jadan. Njega i njegove kompiče iz pakla je Ghost rider svakog od njih sredio za 5 sekundi.
E a ona scena sa dva Ghost Ridera je fakat zakon.

Navodno se priprema nastavak srečom neče Mark Steven Johnson imati izgleda veze s nastavkom . Njegova režija nije bila loša ali je loš scenarist i k tome sad neznam kako vama ali meni je Daredevil bio najloši film po Marvelovom stripu.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 04 Jul 2007, 14:06

Unreal wrote:
Dragonrage wrote:Je...negativci su bez veze...no humor, efekti i akcija su ok...a i Cage mi, je odličan...fakat se je zajebavao glumeći ovaj lik. Savršeno mu legla uloga i ne znam zakaj su ga toliko popljuvali, a upravo jer on najveći adut film...uz vizualnu stranu naravno. Sviđa mi se što je onako malo tamniji, koža, lanci, nabrijani motor...a i mjuza nije loša.
Cage je meni bio dobar, ali nije bio baš opak kod glumljenja akcijskog junaka, no nasmijao me je svojim facam i forama. i ja sam za da bude u nastavku.
A glavni negativac je meni bio loša kopija Deacon Frosta iz Bladea. Njegovo cerekanje me iživciralo i još kako je jadan. Njega i njegove kompiče iz pakla je Ghost rider svakog od njih sredio za 5 sekundi.
E a ona scena sa dva Ghost Ridera je fakat zakon.

Navodno se priprema nastavak srečom neče Mark Steven Johnson imati izgleda veze s nastavkom . Njegova režija nije bila loša ali je loš scenarist i k tome sad neznam kako vama ali meni je Daredevil bio najloši film po Marvelovom stripu.
Dobar je Cage ko akcijski junak...ali tulavi akcijski junak. Pogledaj "The Rock", "Con Air" i "Face/Off". Odličan je u sva tri filma...u posljednjem čak i cool hehehe...
Ovdfje baš i je fora kajs e on stalno zajebava i radi grimase.

Je..."Daredevil" je i meni jedan od najgorih strip ekranizacija...iako prvo mjesto drži Elektra i Catwoman, i bio sam dosta skepričan zbog toga oko ovog filma...no ispao je baš zabavan. Meni osobno bolji recimo nego "Spider-Man 3" :wink: :D

bakero

Post by bakero » 04 Jul 2007, 21:14

nisam ga gledao još!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Dahmer

Post by Dahmer » 04 Jul 2007, 22:20

bezveze film...baš zatupljuje a ne zabavlja nimalo...jako sam se razočarao s obzirom da sam dobro upoznat sa stripom...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jul 2007, 10:20

Shape wrote:bezveze film...baš zatupljuje a ne zabavlja nimalo...jako sam se razočarao s obzirom da sam dobro upoznat sa stripom...
Ma nije uopće...više zatupljuje "Spider_man 3" nego Ghost rider...ovo mi je baš bio zabavan filmić...onako...na jedno uho nutra, na drugo van...ali proleti bez problema hehe...

A$H

Post by A$H » 05 Jul 2007, 10:32

Dragonrage wrote:
Shape wrote:bezveze film...baš zatupljuje a ne zabavlja nimalo...jako sam se razočarao s obzirom da sam dobro upoznat sa stripom...
Ma nije uopće...više zatupljuje "Spider_man 3" nego Ghost rider...ovo mi je baš bio zabavan filmić...onako...na jedno uho nutra, na drugo van...ali proleti bez problema hehe...
Mene je samo razočaralo kako je loše napravljena njegova glava dok je "Goruča Lubanja" danas je to moguće buno bolje napravit...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Dragonrage

Post by Dragonrage » 05 Jul 2007, 10:35

A$H wrote:
Dragonrage wrote:
Mene je samo razočaralo kako je loše napravljena njegova glava dok je "Goruča Lubanja" danas je to moguće buno bolje napravit...
Imali su navodno nekih problema s tim...ali nije baš tak loše ispalo...
Ne znam...meni je filmić baš zabavn i onako...pomalo cool...ali za "jednokratnu upotrebu"...ništa više.

jigsaw

Post by jigsaw » 05 Jul 2007, 11:43

Meni nije loš film...

sikeone

Post by sikeone » 04 Aug 2007, 20:39

Film nema scenarija ali efekti su sasvim ok tako da film za ubiti vrijeme

Dragonrage

Post by Dragonrage » 06 Aug 2007, 10:36

sikeone wrote:Film nema scenarija ali efekti su sasvim ok tako da film za ubiti vrijeme
Ima sinopsis hehe :wink: :lol: ...u ovom slučaju je i to dovoljno :D :D

Evil Xander

Post by Evil Xander » 21 Aug 2007, 00:04

Pogledao.

Opet sam nakon cca 1/3 filma visio na kompu radio, slagao nekakav clip, nisam ga gledao do kraja, kada sam digao pogled vidio sam odjavnu spicu. :)
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

dilan dog

Post by dilan dog » 10 Oct 2007, 10:19

Sve u svemu filmić je gledljiv, Nicholas Cage odličan kao i uvijek...al definitivno ovaj film nije jedan od filmova koji će ga obilježiti.
Gledao sam film ne tako davno a skoro sam i zaboravio na njega.

bakero

Post by bakero » 12 Oct 2007, 21:24

ma morat ću ga pogledat ovih dana!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply