Ghost Rider (2007)
-
Unreal
Ghost Rider (2007)
Upravo pogledao film. Pa nije baš loš, jako je zabavan. Jedino je scenarist koj je piso scenarij sjeban . Morao je napisati par gluposti u scenariju, glupog lika Johnny Blazove djevojke i loši negativci. No humor ,akcija i specijalni efekti su dobri i zabavan je film.
Kakva su vaša mišljenja o filmu?
Kakva su vaša mišljenja o filmu?
- Dragonrage
Je...negativci su bez veze...no humor, efekti i akcija su ok...a i Cage mi, je odličan...fakat se je zajebavao glumeći ovaj lik. Savršeno mu legla uloga i ne znam zakaj su ga toliko popljuvali, a upravo jer on najveći adut film...uz vizualnu stranu naravno. Sviđa mi se što je onako malo tamniji, koža, lanci, nabrijani motor...a i mjuza nije loša.
The scena definitivno ona kada oba Ghost ridera jašu prerijom a u pozadini svira Ghost Riders in the Sky

The scena definitivno ona kada oba Ghost ridera jašu prerijom a u pozadini svira Ghost Riders in the Sky
-
Unreal
Cage je meni bio dobar, ali nije bio baš opak kod glumljenja akcijskog junaka, no nasmijao me je svojim facam i forama. i ja sam za da bude u nastavku.Dragonrage wrote:Je...negativci su bez veze...no humor, efekti i akcija su ok...a i Cage mi, je odličan...fakat se je zajebavao glumeći ovaj lik. Savršeno mu legla uloga i ne znam zakaj su ga toliko popljuvali, a upravo jer on najveći adut film...uz vizualnu stranu naravno. Sviđa mi se što je onako malo tamniji, koža, lanci, nabrijani motor...a i mjuza nije loša.
The scena definitivno ona kada oba Ghost ridera jašu prerijom a u pozadini svira Ghost Riders in the Sky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A glavni negativac je meni bio loša kopija Deacon Frosta iz Bladea. Njegovo cerekanje me iživciralo i još kako je jadan. Njega i njegove kompiče iz pakla je Ghost rider svakog od njih sredio za 5 sekundi.
E a ona scena sa dva Ghost Ridera je fakat zakon.
Navodno se priprema nastavak srečom neče Mark Steven Johnson imati izgleda veze s nastavkom . Njegova režija nije bila loša ali je loš scenarist i k tome sad neznam kako vama ali meni je Daredevil bio najloši film po Marvelovom stripu.
- Dragonrage
Dobar je Cage ko akcijski junak...ali tulavi akcijski junak. Pogledaj "The Rock", "Con Air" i "Face/Off". Odličan je u sva tri filma...u posljednjem čak i cool hehehe...Unreal wrote:Cage je meni bio dobar, ali nije bio baš opak kod glumljenja akcijskog junaka, no nasmijao me je svojim facam i forama. i ja sam za da bude u nastavku.Dragonrage wrote:Je...negativci su bez veze...no humor, efekti i akcija su ok...a i Cage mi, je odličan...fakat se je zajebavao glumeći ovaj lik. Savršeno mu legla uloga i ne znam zakaj su ga toliko popljuvali, a upravo jer on najveći adut film...uz vizualnu stranu naravno. Sviđa mi se što je onako malo tamniji, koža, lanci, nabrijani motor...a i mjuza nije loša.
The scena definitivno ona kada oba Ghost ridera jašu prerijom a u pozadini svira Ghost Riders in the Sky![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A glavni negativac je meni bio loša kopija Deacon Frosta iz Bladea. Njegovo cerekanje me iživciralo i još kako je jadan. Njega i njegove kompiče iz pakla je Ghost rider svakog od njih sredio za 5 sekundi.
E a ona scena sa dva Ghost Ridera je fakat zakon.
Navodno se priprema nastavak srečom neče Mark Steven Johnson imati izgleda veze s nastavkom . Njegova režija nije bila loša ali je loš scenarist i k tome sad neznam kako vama ali meni je Daredevil bio najloši film po Marvelovom stripu.
Ovdfje baš i je fora kajs e on stalno zajebava i radi grimase.
Je..."Daredevil" je i meni jedan od najgorih strip ekranizacija...iako prvo mjesto drži Elektra i Catwoman, i bio sam dosta skepričan zbog toga oko ovog filma...no ispao je baš zabavan. Meni osobno bolji recimo nego "Spider-Man 3"
- Dragonrage
Ma nije uopće...više zatupljuje "Spider_man 3" nego Ghost rider...ovo mi je baš bio zabavan filmić...onako...na jedno uho nutra, na drugo van...ali proleti bez problema hehe...Shape wrote:bezveze film...baš zatupljuje a ne zabavlja nimalo...jako sam se razočarao s obzirom da sam dobro upoznat sa stripom...
- A$H
Mene je samo razočaralo kako je loše napravljena njegova glava dok je "Goruča Lubanja" danas je to moguće buno bolje napravit...Dragonrage wrote:Ma nije uopće...više zatupljuje "Spider_man 3" nego Ghost rider...ovo mi je baš bio zabavan filmić...onako...na jedno uho nutra, na drugo van...ali proleti bez problema hehe...Shape wrote:bezveze film...baš zatupljuje a ne zabavlja nimalo...jako sam se razočarao s obzirom da sam dobro upoznat sa stripom...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Dragonrage
Imali su navodno nekih problema s tim...ali nije baš tak loše ispalo...A$H wrote:Mene je samo razočaralo kako je loše napravljena njegova glava dok je "Goruča Lubanja" danas je to moguće buno bolje napravit...Dragonrage wrote:Ma nije uopće...više zatupljuje "Spider_man 3" nego Ghost rider...ovo mi je baš bio zabavan filmić...onako...na jedno uho nutra, na drugo van...ali proleti bez problema hehe...Shape wrote:bezveze film...baš zatupljuje a ne zabavlja nimalo...jako sam se razočarao s obzirom da sam dobro upoznat sa stripom...
Ne znam...meni je filmić baš zabavn i onako...pomalo cool...ali za "jednokratnu upotrebu"...ništa više.
- Dragonrage
- Evil Xander