Jasno. Ma hvala na iznenadnom postu. Ma jebeš to volonterstvo i koncerte, nema potrebe zamarati se time. Ima i drugih stvari boljih od toga, naročito zadovoljan cijeli tjedan na poslu...Scarface wrote:OVO DA SI SAD POMISLIJA I VIŠE NIKAD, JEL JASNO?!!!!john_constantine wrote:
Ja sam dobio svoju potvrdu i drugo mi više ne treba. He, kada se samo smislim, da bi ja bio na listi za "istrijebljenje" kada bi se govorilo o savršenom svijetu, ili nešto slično tome... Nije me trebalo roditi, da.
Po čemu to ti nisi dostojan ovoga svita? Jer si nagluh? Pa sad ti be ispleska, da znaš!
Ne mogu ti reć ništa pametno, a šta već sam ne znaš, dosta je više tog mazohizma. Čovik si veći od mene i 90 % ljudi na svitu. Pa sad ti, stari moj i dalje misli ovako. Pozdrav!
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
Re: Last Post Wins !!!11one
Michel puši karu.
- Scarface
Nema na čemu, ostavi se tih negativnih misli, samo otvori oči i bit će sve u redu. I uživaj u Supernaturalu, dobra je epizoda.john_constantine wrote:Jasno. Ma hvala na iznenadnom postu. Ma jebeš to volonterstvo i koncerte, nema potrebe zamarati se time. Ima i drugih stvari boljih od toga, naročito zadovoljan cijeli tjedan na poslu...Scarface wrote:OVO DA SI SAD POMISLIJA I VIŠE NIKAD, JEL JASNO?!!!!john_constantine wrote:
Ja sam dobio svoju potvrdu i drugo mi više ne treba. He, kada se samo smislim, da bi ja bio na listi za "istrijebljenje" kada bi se govorilo o savršenom svijetu, ili nešto slično tome... Nije me trebalo roditi, da.
Po čemu to ti nisi dostojan ovoga svita? Jer si nagluh? Pa sad ti be ispleska, da znaš!
Ne mogu ti reć ništa pametno, a šta već sam ne znaš, dosta je više tog mazohizma. Čovik si veći od mene i 90 % ljudi na svitu. Pa sad ti, stari moj i dalje misli ovako. Pozdrav!Sada, kokice, nova epizoda supernaturala i poslije nešto od toga.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen
(i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
@jane, nema ljutnje s moje strane, ni prema tebi, a niti prema nikom drugom tko je sudjelovao u ovoj subotnjoj poslijepodnevnoj raspravici o našoj još nerođenoj, željenoj, neželjenoj djeci
@jane, nema ljutnje s moje strane, ni prema tebi, a niti prema nikom drugom tko je sudjelovao u ovoj subotnjoj poslijepodnevnoj raspravici o našoj još nerođenoj, željenoj, neželjenoj djeci
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Callac, ja mislim da kužim smisao onog što si napisala i samoj bi mi bilo krivo da netko ima ozbiljnu potrebu sa mnom razgovarati ozbiljno o tom pitanju u razdoblju dok sam student. Tako nekako.callac wrote:kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen(i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
I ja bi volija da san uvik ovakav, al ne, moraju me razna sranja pretvorit u totalnog šupka, no to ste virujen već odavno skužili.callac wrote:kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen(i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
a čuj svima se to zna desiti. kod nekih je jače izraženije...Scarface wrote:I ja bi volija da san uvik ovakav, al ne, moraju me razna sranja pretvorit u totalnog šupka, no to ste virujen već odavno skužili.callac wrote:kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen(i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
i ja sam se ovdje znao ponašati kao govno zbog nekih RL pizdarija koje su me znale izjedati.
- Decadentor
- john_constantine
e kada smo se već dotaknuli djece, nakon dead space 2 i Dante inferno, bebe koje su pretvorene u eksplozivna čudovišta, koja puze po podu i eksplodiraju. Ili vrištava djeca s nakaznim licama i dugim pandžama, i javljaju se u čoporu. Kužim da je riječ o alienima koji metarmofiziraju leševe, a napali su cijeli grad s vrtićem i školama, pa je donekle realno. Ali što vi mislite o tom sve većem utjecaju djece u horor igrama? Da i oni postaju čudovišta koje glavni lik mora ubijati da bi preživio...
Michel puši karu.
- callac
lol, kad smo se već dotakli djece
a rapravljamo dobrih pet sati 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- maddjuro
ja sam apsolutno za to, falilo mi je to što u GTA:san andreasu nije bilo djece koju sam mogao gaziti autimajohn_constantine wrote:e kada smo se već dotaknuli djece, nakon dead space 2 i Dante inferno, bebe koje su pretvorene u eksplozivna čudovišta, koja puze po podu i eksplodiraju. Ili vrištava djeca s nakaznim licama i dugim pandžama, i javljaju se u čoporu. Kužim da je riječ o alienima koji metarmofiziraju leševe, a napali su cijeli grad s vrtićem i školama, pa je donekle realno. Ali što vi mislite o tom sve većem utjecaju djece u horor igrama? Da i oni postaju čudovišta koje glavni lik mora ubijati da bi preživio...
a kao što sam i prije govorio, vilom gledati kako djeca pogibaju u horrorcima, ponajviše jer mi ide naživce kada uvjek djeca prežive, jer ih ameri nevole tamaniti
I may be an idiot, but i am no fool.
- elrania
meni je to isto ok.
i ovo mi je jedan od sljedećih filmova na tapeti http://www.imdb.com/title/tt0075462/
i ovo mi je jedan od sljedećih filmova na tapeti http://www.imdb.com/title/tt0075462/
- john_constantine
e nešto što sam još spomenuo... U Japanu je jedina cenzura kod spolnih organa dok je sve ostalo dopušteno i imaju vrlo mali postotak nasilja. A u Njemačkoj, u kojoj je svaki oblik nasilja cenzuriran, od filmova do igara, imaju dosta velik postotak nasilja.

Michel puši karu.
- Ašow
Isto kao sto u nizozemskoj nizozemac ima najmanji problem sa drogama i kurvama.
jebiga.
A dobro ste vi o djeci tu raspravili.
Evo jedna stvar iz mog srca što se tiče te teme
http://www.youtube.com/watch?v=lpkjLHtylu0
Al, da, volio bi jednog dana imati kćer.
jebiga.
A dobro ste vi o djeci tu raspravili.
Evo jedna stvar iz mog srca što se tiče te teme
http://www.youtube.com/watch?v=lpkjLHtylu0
Al, da, volio bi jednog dana imati kćer.
- cvd-klon
Leklerk in disgajzcallac wrote:a ko si pa ti?cvd-klon wrote:Jel sve ok na forum ovih dana? Just checking![]()
- callac
no problemo kod mene 
If one of them is dead.
If one of them is dead.