Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
john_constantine

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 17:49

Scarface wrote:
john_constantine wrote:
Ja sam dobio svoju potvrdu i drugo mi više ne treba. He, kada se samo smislim, da bi ja bio na listi za "istrijebljenje" kada bi se govorilo o savršenom svijetu, ili nešto slično tome... Nije me trebalo roditi, da.
OVO DA SI SAD POMISLIJA I VIŠE NIKAD, JEL JASNO?!!!!

Po čemu to ti nisi dostojan ovoga svita? Jer si nagluh? Pa sad ti be ispleska, da znaš!
Ne mogu ti reć ništa pametno, a šta već sam ne znaš, dosta je više tog mazohizma. Čovik si veći od mene i 90 % ljudi na svitu. Pa sad ti, stari moj i dalje misli ovako. Pozdrav!
Jasno. Ma hvala na iznenadnom postu. Ma jebeš to volonterstvo i koncerte, nema potrebe zamarati se time. Ima i drugih stvari boljih od toga, naročito zadovoljan cijeli tjedan na poslu... :rock: Sada, kokice, nova epizoda supernaturala i poslije nešto od toga.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 19 Feb 2011, 17:56

john_constantine wrote:
Scarface wrote:
john_constantine wrote:
Ja sam dobio svoju potvrdu i drugo mi više ne treba. He, kada se samo smislim, da bi ja bio na listi za "istrijebljenje" kada bi se govorilo o savršenom svijetu, ili nešto slično tome... Nije me trebalo roditi, da.
OVO DA SI SAD POMISLIJA I VIŠE NIKAD, JEL JASNO?!!!!

Po čemu to ti nisi dostojan ovoga svita? Jer si nagluh? Pa sad ti be ispleska, da znaš!
Ne mogu ti reć ništa pametno, a šta već sam ne znaš, dosta je više tog mazohizma. Čovik si veći od mene i 90 % ljudi na svitu. Pa sad ti, stari moj i dalje misli ovako. Pozdrav!
Jasno. Ma hvala na iznenadnom postu. Ma jebeš to volonterstvo i koncerte, nema potrebe zamarati se time. Ima i drugih stvari boljih od toga, naročito zadovoljan cijeli tjedan na poslu... :rock: Sada, kokice, nova epizoda supernaturala i poslije nešto od toga.
Nema na čemu, ostavi se tih negativnih misli, samo otvori oči i bit će sve u redu. I uživaj u Supernaturalu, dobra je epizoda. :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 19 Feb 2011, 18:02

kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen :mrgreen: (i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
@jane, nema ljutnje s moje strane, ni prema tebi, a niti prema nikom drugom tko je sudjelovao u ovoj subotnjoj poslijepodnevnoj raspravici o našoj još nerođenoj, željenoj, neželjenoj djeci :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 19 Feb 2011, 18:07

callac wrote:kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen :mrgreen: (i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
@jane, nema ljutnje s moje strane, ni prema tebi, a niti prema nikom drugom tko je sudjelovao u ovoj subotnjoj poslijepodnevnoj raspravici o našoj još nerođenoj, željenoj, neželjenoj djeci :lol:
Callac, ja mislim da kužim smisao onog što si napisala i samoj bi mi bilo krivo da netko ima ozbiljnu potrebu sa mnom razgovarati ozbiljno o tom pitanju u razdoblju dok sam student. Tako nekako.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 19 Feb 2011, 18:08

callac wrote:kako ja volim kad je ghost ovako raspoložen :mrgreen: (i ovo nije sarkazav već iskreno to mislim)
I ja bi volija da san uvik ovakav, al ne, moraju me razna sranja pretvorit u totalnog šupka, no to ste virujen već odavno skužili. :)
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Feb 2011, 18:11

Scarface wrote:
I ja bi volija da san uvik ovakav, al ne, moraju me razna sranja pretvorit u totalnog šupka, no to ste virujen već odavno skužili. :)
a čuj svima se to zna desiti. kod nekih je jače izraženije... ;)
i ja sam se ovdje znao ponašati kao govno zbog nekih RL pizdarija koje su me znale izjedati.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Feb 2011, 18:18

isuuse kolika rasprava jednom ako uhvatim vremena mozda i procitam sve :zubifale: :lol: :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 19:09

e kada smo se već dotaknuli djece, nakon dead space 2 i Dante inferno, bebe koje su pretvorene u eksplozivna čudovišta, koja puze po podu i eksplodiraju. Ili vrištava djeca s nakaznim licama i dugim pandžama, i javljaju se u čoporu. Kužim da je riječ o alienima koji metarmofiziraju leševe, a napali su cijeli grad s vrtićem i školama, pa je donekle realno. Ali što vi mislite o tom sve većem utjecaju djece u horor igrama? Da i oni postaju čudovišta koje glavni lik mora ubijati da bi preživio...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 19 Feb 2011, 19:16

lol, kad smo se već dotakli djece :lol: a rapravljamo dobrih pet sati :lol:
If one of them is dead.

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Feb 2011, 19:33

john_constantine wrote:e kada smo se već dotaknuli djece, nakon dead space 2 i Dante inferno, bebe koje su pretvorene u eksplozivna čudovišta, koja puze po podu i eksplodiraju. Ili vrištava djeca s nakaznim licama i dugim pandžama, i javljaju se u čoporu. Kužim da je riječ o alienima koji metarmofiziraju leševe, a napali su cijeli grad s vrtićem i školama, pa je donekle realno. Ali što vi mislite o tom sve većem utjecaju djece u horor igrama? Da i oni postaju čudovišta koje glavni lik mora ubijati da bi preživio...
ja sam apsolutno za to, falilo mi je to što u GTA:san andreasu nije bilo djece koju sam mogao gaziti autima
a kao što sam i prije govorio, vilom gledati kako djeca pogibaju u horrorcima, ponajviše jer mi ide naživce kada uvjek djeca prežive, jer ih ameri nevole tamaniti
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2011, 19:35

meni je to isto ok.
i ovo mi je jedan od sljedećih filmova na tapeti http://www.imdb.com/title/tt0075462/ :D

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 19:47

e nešto što sam još spomenuo... U Japanu je jedina cenzura kod spolnih organa dok je sve ostalo dopušteno i imaju vrlo mali postotak nasilja. A u Njemačkoj, u kojoj je svaki oblik nasilja cenzuriran, od filmova do igara, imaju dosta velik postotak nasilja.

:kokicarenje:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 19 Feb 2011, 19:59

Isto kao sto u nizozemskoj nizozemac ima najmanji problem sa drogama i kurvama.
jebiga.

A dobro ste vi o djeci tu raspravili.
Evo jedna stvar iz mog srca što se tiče te teme

http://www.youtube.com/watch?v=lpkjLHtylu0

Al, da, volio bi jednog dana imati kćer.
--------
Last.fm

cvd-klon

Post by cvd-klon » 19 Feb 2011, 20:46

callac wrote:
cvd-klon wrote:Jel sve ok na forum ovih dana? Just checking :)
a ko si pa ti? :lol:
Leklerk in disgajz :) provjeravam jel ima kakvih problema buduci da nisam mogao kojih 6 dana na forum

callac

Post by callac » 19 Feb 2011, 20:55

no problemo kod mene :)
If one of them is dead.

Locked