a neznm sta da kazem morat ces cekat nekog sa vise life exp-a
ja ti mogu samo rec uskoro ce ljeto
I da me trenutno najvise jebe posao odnosno pare iako nevjerujem u financijsku sustav

Ma dobro zanemarimo to, nije to nešto što je imalo budućnost.Decadentor wrote:a da ti je zaista stalo do one cure valjda nebi ju pustio tek tako..
HeheDecadentor wrote:ja ti mogu samo rec uskoro ce ljeto![]()
Ma sve je to jaje, država nam je u kurcu i moraš biti dobar lopov i lažov da bi uspio, ostalo je sve prosjek nažalost. Eto meni je najgore kad čujem tako nešto, kao i tvoj slučaj, ljudi žele radit a nemaju gdje, ja se zgražam nad time.Decadentor wrote:I da me trenutno najvise jebe posao odnosno pare iako nevjerujem u financijsku sustav
maddjuro wrote:bez brige, kat tad ce neki kondom puknuti i imati ćeš obitelj
Ne znam meni to tako bude da mi je više svejedno, primjer oćemo bit ili nećemo, zabole me dobro mi je i samom, mada u podsvjeti možda i želim drukčije.Decadentor wrote:Sto se tice ne otvaranja zenama to je u zadnje vrijeme i moj problem...

a ko si pa ti?cvd-klon wrote:Jel sve ok na forum ovih dana? Just checking

u žena se malo mijenja to s godinama, ne? tak da nije ni bitno ovo prije.metallicat wrote:i obožavam kad mi kažu, ma zavolit ćeš ti djecu, al ne kuže da od kad znam za sebe ih ne volim, zato životinje obožavam