Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Decadentor

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Decadentor » 19 Feb 2011, 04:32

a mislim da je zelja za obitelji prirodna ili nam je drustveno ugradjena al svejedno vecina ljudi zeli obitelj i to je normalno... a da ti je zaista stalo do one cure valjda nebi ju pustio tek tako..

a neznm sta da kazem morat ces cekat nekog sa vise life exp-a

ja ti mogu samo rec uskoro ce ljeto :supz:

I da me trenutno najvise jebe posao odnosno pare iako nevjerujem u financijsku sustav :lol:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 19 Feb 2011, 04:37

bez brige, kat tad ce neki kondom puknuti i imati ćeš obitelj
I may be an idiot, but i am no fool.

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 04:45

Decadentor wrote:a da ti je zaista stalo do one cure valjda nebi ju pustio tek tako..
Ma dobro zanemarimo to, nije to nešto što je imalo budućnost.
Decadentor wrote:ja ti mogu samo rec uskoro ce ljeto :supz:
Hehe :supz: super koliko vidim kako je krenulo tako će i biti, sve po starom.
Decadentor wrote:I da me trenutno najvise jebe posao odnosno pare iako nevjerujem u financijsku sustav :lol:
Ma sve je to jaje, država nam je u kurcu i moraš biti dobar lopov i lažov da bi uspio, ostalo je sve prosjek nažalost. Eto meni je najgore kad čujem tako nešto, kao i tvoj slučaj, ljudi žele radit a nemaju gdje, ja se zgražam nad time.
maddjuro wrote:bez brige, kat tad ce neki kondom puknuti i imati ćeš obitelj
:supz: kabanice nisu u modi
Decadentor wrote:Sto se tice ne otvaranja zenama to je u zadnje vrijeme i moj problem...
Ne znam meni to tako bude da mi je više svejedno, primjer oćemo bit ili nećemo, zabole me dobro mi je i samom, mada u podsvjeti možda i želim drukčije.

Decadentor

Post by Decadentor » 19 Feb 2011, 04:52

ma znas ti sta... idem ja spavat

i da zenski kutak je 3 topiuca ispod :lol: :zubifale:

Ajde uzivaj :supz: :partyman:
Image

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 04:58

:zubifale:

uživaj također, živio :partyman:

Studeni

Post by Studeni » 19 Feb 2011, 05:21

jeste još budni? :partyman:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Bub

Post by Bub » 19 Feb 2011, 05:28

Jep ja sesam. :partyman:

Di si Studeni, šta ima?

cvd-klon

Post by cvd-klon » 19 Feb 2011, 07:37

Jel sve ok na forum ovih dana? Just checking :)

callac

Post by callac » 19 Feb 2011, 11:04

cvd-klon wrote:Jel sve ok na forum ovih dana? Just checking :)
a ko si pa ti? :lol:
Jedno vrijeme me opako pucalo da želim djete, naravno ne sa bilo kime jer želim kompletnu obitelj. Onda se vrati ona klasična ljudska sebičnost, pogotovo kod žena jer one znatno više moraju žrtvovati kada se radi o djetetu- one glupe, prizemne stvari-kako ću ja prestati pušiti, nema više spavanja, nema više ja ja ja, nema posla, nema farbanja, šminkanja..to se odnosi na prve dvije godine djetetova života da ne mislite kako ja mislim da sa djetetom staje svijet :lol:
Al onda opet pomislim kako mi ništa na svijetu nije teško kad je u pitanju moj pas što znači da kada bih imala klinca to se pomnoži puta sto i nema toga što vjerojatno ne bih bila u stanju. Pa se više ne bojim i opet želim dijete :) samo ne još, još malo... :)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Sammy

Post by Sammy » 19 Feb 2011, 11:22

jutro
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 12:14

ja razmišljam, čitao sam u knjizi Idiot, kako se zvao onaj pokret o tome kako bi radnici trebali prestati rađati djecu...

Ma ja ne razmišljam o djeci iako su mi ono slatka i to. Ali baš da budem otac, ah... Radije bi to bio kada bi bio sto % siguran da će se dijete roditi zdravo, bez ikakvog defekta ili retardacije. A velika veza... počeo sam smatrati ovako. Ako neku curu zamišljam da bi ju poveo u Volčji potok na dugu šetnju cijeli dan, ili o zajedničkom životu i to, onda sam zaljubljen. A ako ju zamišljam u svim mogućim seksualnim položajima, onda nisam zaljubljen u nju... :kokicarenje:

Ma kod mene je postalo sve više lijenost. Na poslu MILF, na net više ne zalazim za takve stvari, a za klub samaca, mah, rano je još za to... Imam vremena, a ionako, čim krenem, onda mi padne sto stvari protiv zašto ne pokušati nešto kod nje i odustanem. Nemam ništa protiv da ostanem oldboy, imam playstation 3, filmove i slično, neće mi biti loše... A ako nađem neku za dugu vezu, biti ću sretan. Za djecu, samo ako budemo imali financijske mogućnosti (ne želim ispasti baš kao ti radnici od kojih djeca gladuju i u neimaštini), i uvjete... Nikada neću razumjeti niti podržavati siromašne obitelji koji imaju 12 djece i traže pomoć jer nemaju čime hraniti djecu, ali obožavaju ih... Kao da smo se vratili u prošlost gdje su žene rađale dok nisu umrle od toga.
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 19 Feb 2011, 13:29

Jebote, frend i ja jučer blaženi među ženama. I naravno da se morao striptiz bacit. I naravno da me se polijevalo pivom i tak. Jebo me led. I čagam i pocugam si i komad zuba si sjebem.
pogledo sam si prsa, cijela izgrebana. Al krutenedo kolko sisa :D
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 13:32

ma bastard. :mrgreen:
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 19 Feb 2011, 13:41

kod mene je opće poznato da jako ne volim djecu. za sad se nikad ni ne želim udat jer mi taj papirus niš ne znači, ionako nakon 3 god življenja skupa se stvari dijele nakon prekida. i obožavam kad mi kažu, ma zavolit ćeš ti djecu, al ne kuže da od kad znam za sebe ih ne volim, zato životinje obožavam :) ne kažem da nemogu promjenit mišljenje, ali tako oduvijek mislim. i to što callac kaže, koliko god sebično zvučalo, želim imat taj jedini život za sebe i par ljudi oko mene. + dovest dijete na svijet u ovoj hrvatskoj je samoubojstvo.
Image

elrania

Post by elrania » 19 Feb 2011, 14:05

metallicat wrote:i obožavam kad mi kažu, ma zavolit ćeš ti djecu, al ne kuže da od kad znam za sebe ih ne volim, zato životinje obožavam :)
u žena se malo mijenja to s godinama, ne? tak da nije ni bitno ovo prije.

ja ih ne volim, al vjerujem da bi to zaista bilo puno drugačije da imam svoje za kojih 10 godina.
prije toga nema ni razmišljanja o djeci zbog faksa i traženja posla i osiguravanja nekih uvjeta.
jedino što si gledam onu biološku stranu i koliko će uopće biti moguće imati djece i tak to zbog nekih problema...no s vremenom će se sve vidjeti i posložiti.

Locked