Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Bub

Re: Ženski kutak

Post by Bub » 06 Feb 2011, 18:08

Nisam niti jednom, ni jedna djevojka nije ih nosila, ali nemam baš fetiš na cipele ustvari živciraju me kad vidim koliko im ljepši spol pridaje pažnje. :rolleyes:

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 18:11

uh, ne, nožnih dodataka nikad dosta!

metallicat

Post by metallicat » 06 Feb 2011, 18:36

u tom smislu, kao i odjevnom nikad nisam bila pravo žensko :oops:
Image

callac

Post by callac » 06 Feb 2011, 18:43

što se cipela tiče-najvažnije da su stabilne i udobne. ne bih žrtvovala svoje nožice radi ljepote i ponosim se svojim savršenim stopalima koja nikada neće biti izdeformirana visokim petama i preuskim cipelama... kad dođe ljeto i vidim sve one kurje oči, iskrivljene kosti kod žena u otvorenim cipelama samo mi dođe da bljucnem.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Feb 2011, 19:06

@Bub - ima i kod nas jeftinih, trust me. Kako bih ja inače opstala s tim fetišem ovako siromašna? :D
I lijep ti je onaj opis, jedino micanje rukavica (nepraktičnost), a posebna pohvala za kravatu :prayer: to stvarno ultra poljepša tijelo (kad je bez odjeće mislim)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 19:07

callac wrote:što se cipela tiče-najvažnije da su stabilne i udobne.
ovo bi se trebalo podrazumijevati, ali eto, nije svima bitno ono što se da sakriti pod lijepu vanjštinu.

osobno se užasavam pomisli da mi se iskrive stipala pa zapravo i dosta rijetko nosim nešto ekstremno na nogama na dugo vremena.

Asfodel

Post by Asfodel » 06 Feb 2011, 19:09

A dobro, neki ljudi imaju prirodno nakaradna stopala i one čudne izdeformirane kosti tak da im džabe briga :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 06 Feb 2011, 19:17

afkors, ali većina ih je upropaštena lošom obućom. ja se stvarno nagledam u ordinaciji svačijih nogu i niti jedna stopala nisu bila neoštećena, đžabe im pedukure i francuske mankure na noktićima..
elri-meni je važnije šta je unutra, a postoji i lijepe "vanjštine" koje ne moraju biti ultra uske, visoke i neudobne. još kad ženska ne zna hodati u takvim cipelama :facepalm: ah, ima nas svakakvih
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 19:27

pa naravno da je važnije :lol:

kako sam fan cipela, fan sam i lijepih stopala (i ruku, al to drugom zgodom).
ja si ne bih mogla pogledati u svoja da su iskrivljena il što već.

doduše, moja imaju malo izraženiju onu kost kod palca, ali to mi je otkako znam za sebe i nije ništa što iskače iz normalne, no baš zbog toga dodatno pazim, jer si ne želim priuštiti masakr po kostima.

išla sam malo gledati od vix noge i nisu čak ni toliko strašne kad sam vidjela još jednu sliku od christine hendricks - jao. :?
možda je glupo za reć, al žali bože divnog lica, kose, kože, pa i oblina uz ovo na dnu tijela.

callac

Post by callac » 06 Feb 2011, 19:32

elrania wrote:pa naravno da je važnije :lol:

kako sam fan cipela, fan sam i lijepih stopala (i ruku, al to drugom zgodom).
ja si ne bih mogla pogledati u svoja da su iskrivljena il što već.

doduše, moja imaju malo izraženiju onu kost kod palca, ali to mi je otkako znam za sebe i nije ništa što iskače iz normalne, no baš zbog toga dodatno pazim, jer si ne želim priuštiti masakr po kostima.

išla sam malo gledati od vix noge i nisu čak ni toliko strašne kad sam vidjela još jednu sliku od christine hendricks - jao. :?
možda je glupo za reć, al žali bože divnog lica, kose, kože, pa i oblina uz ovo na dnu tijela.
e upravo o takvim stopalima ja govorim :lol: B LJ A K
i da, ruke su mi jaako bitne, ne samo šake već općenito cijela ruka
a ko je ta vix?
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 19:33

ma victoria beckham. uvijek mi je tlaka istipkati njeno ime :lol: pa sam sam ovak stavila, jer sam mislila da će se nju automatski isto zamisliti u ovoj temi.

callac

Post by callac » 06 Feb 2011, 19:34

elrania wrote:ma victoria beckham. uvijek mi je tlaka istipkati njeno ime :lol: pa sam sam ovak stavila, jer sam mislila da će se nju automatski isto zamisliti u ovoj temi.
:lol: nisam joj vidjela noge tj. stopala, al sad ću obratit pažnju.. :)
If one of them is dead.

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 20:00

Asfodel wrote:a posebna pohvala za kravatu :prayer: to stvarno ultra poljepša tijelo (kad je bez odjeće mislim)
Sitni mali detalj, a služi svrsi...podigne čari, samo što s kravatom još nisam probao zasad je samo moja mašta, ali eto jedna od je samo bolero s dugim rukavima :supz:
SpoilerShow
Jebote ja počeo non-stop visit u ženskom kutku :facepalm: tamo u našem započnem priču o ribama (konkretno Leoni) i nitko ne daje svoja mišljenja ili slike onih koji se njima sviđaju. :? Možda da potražim sreću u "Igre, konzole i slično" :zubifale:

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 20:03

Bub wrote:
SpoilerShow
Jebote ja počeo non-stop visit u ženskom kutku :facepalm: tamo u našem započnem priču o ribama (konkretno Leoni) i nitko ne daje svoja mišljenja ili slike onih koji se njima sviđaju. :? Možda da potražim sreću u "Igre, konzole i slično" :zubifale:
SpoilerShow
a kad nisu drugi takvi jebači ko ti pa se ne snalaze u temi :lol:

Bub

Post by Bub » 06 Feb 2011, 20:09

elrania wrote:
SpoilerShow
a kad nisu drugi takvi jebači ko ti pa se ne snalaze u temi :lol:
:facepalm: de molim te, ne smatram se jebačem, u biti nisam nikad tako ni razmišljao, samo volim pričat o takvih stvarim, opušta me...pogotovo u zadnje vrijeme jer sam suh preko nekoliko mjeseci, pa se nekako nadopunjujem preko vašeg kutka. :zubifale:
SpoilerShow
Sad nećem ni ja više da pričam s nikim o seksu.

Post Reply