Ženski kutak
- Bub
Re: Ženski kutak
Nisam niti jednom, ni jedna djevojka nije ih nosila, ali nemam baš fetiš na cipele ustvari živciraju me kad vidim koliko im ljepši spol pridaje pažnje. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
- metallicat
- callac
što se cipela tiče-najvažnije da su stabilne i udobne. ne bih žrtvovala svoje nožice radi ljepote i ponosim se svojim savršenim stopalima koja nikada neće biti izdeformirana visokim petama i preuskim cipelama... kad dođe ljeto i vidim sve one kurje oči, iskrivljene kosti kod žena u otvorenim cipelama samo mi dođe da bljucnem.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
@Bub - ima i kod nas jeftinih, trust me. Kako bih ja inače opstala s tim fetišem ovako siromašna?
I lijep ti je onaj opis, jedino micanje rukavica (nepraktičnost), a posebna pohvala za kravatu
to stvarno ultra poljepša tijelo (kad je bez odjeće mislim)
I lijep ti je onaj opis, jedino micanje rukavica (nepraktičnost), a posebna pohvala za kravatu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ovo bi se trebalo podrazumijevati, ali eto, nije svima bitno ono što se da sakriti pod lijepu vanjštinu.callac wrote:što se cipela tiče-najvažnije da su stabilne i udobne.
osobno se užasavam pomisli da mi se iskrive stipala pa zapravo i dosta rijetko nosim nešto ekstremno na nogama na dugo vremena.
- Asfodel
A dobro, neki ljudi imaju prirodno nakaradna stopala i one čudne izdeformirane kosti tak da im džabe briga 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
afkors, ali većina ih je upropaštena lošom obućom. ja se stvarno nagledam u ordinaciji svačijih nogu i niti jedna stopala nisu bila neoštećena, đžabe im pedukure i francuske mankure na noktićima..
elri-meni je važnije šta je unutra, a postoji i lijepe "vanjštine" koje ne moraju biti ultra uske, visoke i neudobne. još kad ženska ne zna hodati u takvim cipelama
ah, ima nas svakakvih
elri-meni je važnije šta je unutra, a postoji i lijepe "vanjštine" koje ne moraju biti ultra uske, visoke i neudobne. još kad ženska ne zna hodati u takvim cipelama
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
pa naravno da je važnije 
kako sam fan cipela, fan sam i lijepih stopala (i ruku, al to drugom zgodom).
ja si ne bih mogla pogledati u svoja da su iskrivljena il što već.
doduše, moja imaju malo izraženiju onu kost kod palca, ali to mi je otkako znam za sebe i nije ništa što iskače iz normalne, no baš zbog toga dodatno pazim, jer si ne želim priuštiti masakr po kostima.
išla sam malo gledati od vix noge i nisu čak ni toliko strašne kad sam vidjela još jednu sliku od christine hendricks - jao.
možda je glupo za reć, al žali bože divnog lica, kose, kože, pa i oblina uz ovo na dnu tijela.
doduše, moja imaju malo izraženiju onu kost kod palca, ali to mi je otkako znam za sebe i nije ništa što iskače iz normalne, no baš zbog toga dodatno pazim, jer si ne želim priuštiti masakr po kostima.
išla sam malo gledati od vix noge i nisu čak ni toliko strašne kad sam vidjela još jednu sliku od christine hendricks - jao.
možda je glupo za reć, al žali bože divnog lica, kose, kože, pa i oblina uz ovo na dnu tijela.
- callac
e upravo o takvim stopalima ja govorimelrania wrote:pa naravno da je važnije
i da, ruke su mi jaako bitne, ne samo šake već općenito cijela ruka
a ko je ta vix?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ma victoria beckham. uvijek mi je tlaka istipkati njeno ime
pa sam sam ovak stavila, jer sam mislila da će se nju automatski isto zamisliti u ovoj temi.
- callac
elrania wrote:ma victoria beckham. uvijek mi je tlaka istipkati njeno imepa sam sam ovak stavila, jer sam mislila da će se nju automatski isto zamisliti u ovoj temi.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Bub
Sitni mali detalj, a služi svrsi...podigne čari, samo što s kravatom još nisam probao zasad je samo moja mašta, ali eto jedna od je samo bolero s dugim rukavimaAsfodel wrote:a posebna pohvala za kravatuto stvarno ultra poljepša tijelo (kad je bez odjeće mislim)
SpoilerShow
Jebote ja počeo non-stop visit u ženskom kutku
tamo u našem započnem priču o ribama (konkretno Leoni) i nitko ne daje svoja mišljenja ili slike onih koji se njima sviđaju.
Možda da potražim sreću u "Igre, konzole i slično" 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
Bub wrote:SpoilerShowJebote ja počeo non-stop visit u ženskom kutkutamo u našem započnem priču o ribama (konkretno Leoni) i nitko ne daje svoja mišljenja ili slike onih koji se njima sviđaju.
Možda da potražim sreću u "Igre, konzole i slično"
SpoilerShow
a kad nisu drugi takvi jebači ko ti pa se ne snalaze u temi 
- Bub
elrania wrote:SpoilerShowa kad nisu drugi takvi jebači ko ti pa se ne snalaze u temi
SpoilerShow
Sad nećem ni ja više da pričam s nikim o seksu.