Machete (2010)
- chatterer
Re: Machete (2010)
nije Rodriguez ništa fulao
ne znam šta si ti očekivao ali meni je isporučio točno što sam i želio
- Ašow
Politički osvješten film?chatterer wrote:ne znam šta si ti očekivao ali meni je isporučio točno što sam i želio
- Asfodel
Ovo će se vjerojatno uskoro ponovno gledati 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- chatterer
mene jako malo ili gotovo uopće ne interesira ta famozna politika u filmuAšow wrote:Politički osvješten film?chatterer wrote:ne znam šta si ti očekivao ali meni je isporučio točno što sam i želio
- Bub
Ne kužim što svi kenjaju po toj politici, pa kakve veze...koliko filmova i to akcijskih je politički orijentirano. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Ašow
Pa ima veze jer obozavatelje njegovih filmova boli kurac za meksičke imigrante.
- Dragonrage
Baš sve je fuilao...ali baš sveee...chatterer wrote:nije Rodriguez ništa fulao
mene jako malo ili gotovo uopće ne interesira ta famozna politika u filmu
To nije film o Macheteu...bad ass meksikancu s koijim nema zajebancije...no sir...
I moja pokojna baba je strašnija i opasnija od ovog Machetea iz filma. Machete iz trailera...e to je već neka druga priča...ali taj nikada nije uspio zakoračiti na veliko platno...
Problem upravo i je taj što se baš cijeli, ali apsolutno cijeli film vrti oko te vražje politike i emigranata, a najmanje oko Macheta i njegove osvete...
- john_constantine
već sam rekao da se slažem s Dragonrageom. Već u intervju sam skužio da će biti naglasak na politici, ali nisam mislio da će time zatrpati cijeli film i uništiti grindhouse stil, zbog kojih obožavam njegov Planet terror. Ali Machete, baš prvih pet minuta grindhouse stil i ostalo sve ide lagano kvragu. Jbg sve, čak je i borba protiv Stevena Seagala razočaranje, kao i završna scena s njim. Ok, loš je glumac i to, ali ipak sam ga obožavao u akcijskim filmovima 80 - tih i stvarno su mogli dostojno napraviti tu scenu, bez obzira što se "usvinjio".
Jednostavno nema više baš nikakvog razloga da pogledam u cijelosti film, a nema niti takvu "vrijednost" kao Kill Bill...
Ma recimo ovako, onaj petominutni red band trailer je sto puta bolji od cijelog filma.
Ma kvragu sve, fake trailer je petsto puta bolji od cijelog filma.
A meksikanci i politika... ma mislim, stvarno me nije briga previše za to niti je trebalo dobiti toliku pozornost. Meksikanci/cigani - mala razlika...
Ma recimo ovako, onaj petominutni red band trailer je sto puta bolji od cijelog filma.
Ma kvragu sve, fake trailer je petsto puta bolji od cijelog filma.
A meksikanci i politika... ma mislim, stvarno me nije briga previše za to niti je trebalo dobiti toliku pozornost. Meksikanci/cigani - mala razlika...
Michel puši karu.
- chatterer
ah pa to je onda totalna suprotnost u dojmovima
toliko filozofiranja i traženja mana u ovakvom filmu koji bi trebao biti čista zabava i opuštanje
Srećom ima i nas koji smo znali uživati pa i mane filma ne doživljavamo ozbiljno
toliko filozofiranja i traženja mana u ovakvom filmu koji bi trebao biti čista zabava i opuštanje
ma nije samo to, ne sviđa apsolutno ništa nekima izgleda.Bub wrote:Ne kužim što svi kenjaju po toj politici, pa kakve veze...koliko filmova i to akcijskih je politički orijentirano.
Srećom ima i nas koji smo znali uživati pa i mane filma ne doživljavamo ozbiljno
- Dragonrage
Stari moj...nema kod mene baš nikakvog filozofiranja i traženja mana. Ako pročitaš moje postove s početka ovog topica, vidio bi da sam se ja ovom filmu neizmjerno veselio, i da recimo znaš u kakvim sve filmovima uživam, uvjerio bi se da meni zaista ne treba mnogo za zabavu, i od ovog filma sam očekivao upravo to...zabavu u obliku krvoločnog meksikanca koji jebe mater svima koji mu stanu na put...ali to jednostavno nisam dobio...čak ni u tragovima...chatterer wrote:ah pa to je onda totalna suprotnost u dojmovima![]()
ma nije samo to, ne sviđa apsolutno ništa nekima izgleda.
- Scarface
Ovo ti je iznimno bezobrazno, čisto da znaš.chatterer wrote:ah pa to je onda totalna suprotnost u dojmovima![]()
ma nije samo to, ne sviđa apsolutno ništa nekima izgleda.Bub wrote:Ne kužim što svi kenjaju po toj politici, pa kakve veze...koliko filmova i to akcijskih je politički orijentirano.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- chatterer
evo vidiš, to pokušavam i reći, ja sam recimo dobio što sam tražio i zato sam zadovoljan.Dragonrage wrote: Stari moj...nema kod mene baš nikakvog filozofiranja i traženja mana. Ako pročitaš moje postove s početka ovog topica, vidio bi da sam se ja ovom filmu neizmjerno veselio, i da recimo znaš u kakvim sve filmovima uživam, uvjerio bi se da meni zaista ne treba mnogo za zabavu, i od ovog filma sam očekivao upravo to...zabavu u obliku krvoločnog meksikanca koji jebe mater svima koji mu stanu na put...ali to jednostavno nisam dobio...čak ni u tragovima...
Ako si uživao gledati Grindhouse, onda shvaćaš moj dojam o Machete;
mogu razumjeti da nisi zadovoljan, možda čak i osjećaš ono što ja osjećam nakon Expendablesa, u tom slučaju mi je sve jasno.
ne znam što te uvrijedilo u tome, a baš sam se trudio napisati nešto što nikoga neće uvrijeditiScarface wrote:
Ovo ti je iznimno bezobrazno, čisto da znaš.
- Scarface
E pa neuspješno. Ton ispada uzvišen i podrugljiv, jer "znati uživati" podrazumijeva nečiju superiornost nad nekim u "umijeću", čime se onog drugog automatski ponižava zbog nedostatka istog. Jednostavno kažeš da tebi te stvari nisu smetale i da ti je film super i to je to.chatterer wrote:ne znam što te uvrijedilo u tome, a baš sam se trudio napisati nešto što nikoga neće uvrijeditiScarface wrote:
Ovo ti je iznimno bezobrazno, čisto da znaš.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- chatterer
nemoj zezati da si stvarno na taj način shvatio moje riječi
gle, ja nisam došao na ovaj forum nekoga vrijeđati i slično, tako da te to ne treba brinuti
gle, ja nisam došao na ovaj forum nekoga vrijeđati i slično, tako da te to ne treba brinuti