Facebook?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Facebook?

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 16:26

he, raspričali se, vidim. :kokicarenje: Ma ja sam uvijek za horore. :mrgreen: Ali nešto što smo pričali na zadnjem trash festivalu, ono što nedostaje na ovom forumu je baš to, rasprave. Mislim, sam sam, kao i remike 2 i dosta njih otvarao topice. Ajde, dobro, napucao sam svakakve horor filmove koje možete samo pijani gledati. Ali nisam primjetio da je bilo kakvih široki tekst o nekom filmu. Trebalo bi bolje poticati na rasprave ili nešto, a opet da se ne svodi ipak sve na jednu rečenicu...

Recimo, strip preacher. Na forumu nema puno onih koji su čitali strip, ali opet ima dosta zbog koji bi se moglo raspravljati, ne znam, o meni vrhunskoj sceni kada Custera prvi put dohvati "genesis", i ta "atomska eksplozija", i nacrtani kosturi, a maloprije su to bili njegove "ovce" koje je kritizirao u kafiću.

Ma nedostaje rasprave i slično, a čemu kada se većinom posvađate radi sitnica. :zubifale: Moja je najveća greška što sam izlazio s krivim ljudima (ne s ovog foruma), pa onda ispadnu licemjerni, izoliranje i slično. I oni zadovoljni ako ti se obrate "jesi li dobro?" i nekoliko sati te niti ne primjećuju. A nakon razgovora s Ašowom, to je baš bilo ono... filmofilski razgovor na više područja. :kokicarenje: Mislim, prvi put mogu ovako pričati o filmovima i raspravljati, a da nije ono nekakvi blesavi komentari, pa sada ga ne interesira, pa ne razumije bit i što sve... Jednostavno uživam u filmovima, obožavam filmove, mogu satima pričati o tome i slično. A isto tako i viceve, he. :mrgreen:

A sada, ajde da kažem nešto, što već mislim na poslu, a ovo je prava prilika. Ono što me najviše smeta cijeli život je ta izoliranost od drugih. Grupni razgovori i slično, a i preko neta na forumima ima toga. Jbt, čovjek priča i ima "vodstvo", kužim, ali kvragu, sve druge gleda u lice i to, ali ja kao da ne postojim. Više djelujem poput nekog "krpelja" koji se prikrpao u grupnom razgovoru, nego sudionik u tom razgovoru o nekoj temi... Kužim da sam nagluh i da imam poteškoća s razumijevanjem drugih, naročito u društvu, ali... Zato sam ove godine našao određene ljude na poslu s kojima se dobro razumijem. Složio određene stvari i sada uživam u grupnom razgovoru bez problema, bez osjećaja da sam krpelj i bez te izolacije.

Ovaj forum najviše cijenim, ne samo radi filmova koji su mi najveća strast pored stripova i knjiga, nego i dobre ekipe. :mrgreen: :P Većinu sam upoznao i nisam stekao negativne dojmove, osim jednoga mulca koji se nije držao riječi (expendables :zubifale: ). A to što ovi koje sam upoznao misle, ajde, nadam se da sam ostavio pozitivan (i ukočen) dojam. :mrgreen: I baš ugodna atmosfera, bez osjećaja izolacije, uvijek spremni pomoći i sve to. A neki su me prošle godine baš iznenadili i drago mi je zbog toga. Makar sam već lijen za ići u Zg, ne sjećam se kada sam zadnji put uopće uspio naći se s nekim tamo, a da me u zadnji čas ne odjebe, pa se onda sam snalazim u Zg. Ali ajde, ima već tu nekih koje bi baš htio upoznati, bar ne bi imao problema s temom za razgovor. :zubifale: :supz:

Na forumu ću biti dok postoji. Za sebe znam da nemam pozitivnu budućnost, ali biti ću tu na forumu i samo o filmovima dok sam živ i dok sam u mogućnosti. :kokicarenje: Naravno, nitko ne čita što napišem, ali ne obazirem se više. :zubifale:
Last edited by john_constantine on 13 Jan 2011, 16:49, edited 2 times in total.
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 13 Jan 2011, 16:35

ček, nisam znala da je andrej baš baš otišao. zaš :| ?
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 13 Jan 2011, 16:38

poceo sve rjedje dolazit i sad ga nema
Image

metallicat

Post by metallicat » 13 Jan 2011, 16:53

al ima očito razlog..
još sam zab dodat voradora i zombiemachina. kako se uvijek mučio s bukom u kući :lol: šteta što ih nema, plus što su bili iz rijeke :?
Image

filmofil

Post by filmofil » 13 Jan 2011, 16:56

@cons

:lol: :lol: :lol: legendo
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 16:56

filmofil wrote:@cons

:lol: :lol: :lol: legendo
ti samo šuti. Još si mi dužan zadovoljštinu. :mrgreen: :roll: :twisted:

Ali ozbiljno, već nakon tebe, sam prestao s tim meetingima. Sada čekam topla vremena, pa da pokušam iznova. :zubifale:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 13 Jan 2011, 17:04

Meni jedino nije žaj šta Bobbyja nema, nikad mi nije bija simpatičan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 13 Jan 2011, 17:13

Scarface wrote:Nažalost, činjenica jest da je ovaj forum sve više ne-horror, a manje horror orijentiran. Ajde, valjda je to i normalno. Dva definitivno najveća filmofila i poznavatelja ode, ili ih nema ili su jednom tjedno tu. Naravno, govorin o Ashu i Dragonrageu, koji su ipak, bar za mene, uvik bili forum u užem smislu. Jbg, nek se sad vriđa ko oće, al to je istina. Meni se prvom ne da pisat o filmovima i sam san pridonija sve manjim filmofilskim raspravama, tako da sebe ne pravdan. Zašto nema Andreja, ne znan, iskreno, bija je najpozitivniji član, i šteta šta je otiša. Drugs je faca, i svaka mu čast, uopće ga ne krivin, Jane-in muž, bez ljutnje, i nije tip za forume kad ga je ona sitnica već otjerala. Novi članovi su meni super, al jedini baš aktivan je ionako Bub, koji je sasvim u redu. Zaključak je da forum prolazi neminovnu preobrazbu ka i ostali koje posjećujen, i normalno je da onaj početni žar jenjava, jer, budimo realni, koliko će nas "starih članova" doista ode bit za 5 godina?

Ja sam još uvijek tu...samo nisam više aktivan sa jednakim žarom kao nekada. Jednostavno mi se ne da ulaziti više u bilo kakve rasprave, pisat svoje (opširne) dojmove o filmovima i tome slično. Sad tu i tamo samo postam nešto o nekom nadolazećem filmu i to je to. I to nije samo na ovom forumu...aktivnost mi se svela samo na to na svim forumima koje još posjećujem. Vjerojatno da nisam na poslu spojen na internet od jutra do mraka, odnosno da mi nije dostupan...ne bih ni to radio.

Zašto je tome tako...ne znam...znam samo da sam izgubio volju...

Ašow

Post by Ašow » 13 Jan 2011, 17:25

@john :supz:

A vidi, ja sam ovaj forum dost dugo pratio prije no sto sam se prijavio.
Nekak mi je zao sto se nisam i prije prijavio, al dobro.
Al stari, znas i sam da mi koji volimo thrash tits 'n' gore besmislene filmove sa što više sci fi imaginacija i besmislenog nasilja smo manjina svagdje. Al eto, našli smo se ovdje :D

I znam da ćemo nas dvojica nude nuns with big guns pogledati i shvatiti film na drugačiji način nego većina koji su ga popljuvali, jer jednostavno volimo loše.
Zato mozemo srati po svemu i svako sranje pogledat. :D

@scarface, qe, ja nisam aktivan? XD
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 17:32

Ašow wrote:@john :supz:

A vidi, ja sam ovaj forum dost dugo pratio prije no sto sam se prijavio.
Nekak mi je zao sto se nisam i prije prijavio, al dobro.
Al stari, znas i sam da mi koji volimo thrash tits 'n' gore besmislene filmove sa što više sci fi imaginacija i besmislenog nasilja smo manjina svagdje. Al eto, našli smo se ovdje :D

I znam da ćemo nas dvojica nude nuns with big guns pogledati i shvatiti film na drugačiji način nego većina koji su ga popljuvali, jer jednostavno volimo loše.
Zato mozemo srati po svemu i svako sranje pogledat. :D
a što ćeš kada su ovi na forumu neka "fina" publika. :zubifale:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 13 Jan 2011, 17:33

hahaha, da :D
--------
Last.fm

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Jan 2011, 17:36

ma kada smo već "zachatali" temu, da kažem nešto što već mislim duže vrijeme, a pročitao sam nešto o tome u jutarnjem. Mislim, dosta nas je filmofila, s znanjem, iskustvom i kolekcijama. Ali mislim, kako u Hrvatskoj ne postoji ono filmska grupa koja se nalazi jedanput mjesečno kao Sferakon, Comicon i slično. Trebalo bi se baš nešto u stilu da se okupi većina filmofila i onda nekakav filmski maraton određene tematike, uz razmjene, rasprave o filmovima i slično. :kokicarenje: Još da je moguće unajmiti na jedan dan kinodvoranu, pa da se gleda u kinu baš vrhunski filmovi kao evil dead 2 ili REC i slično...
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 13 Jan 2011, 17:39

to smo mi recimo imali ovdje. još kad sam tek došla na forum sam pisala o tome, i čak otvorila temu. nas 10-tak se skupilo, s tim da samo jednu osobu poznala, i taj koji organizira donio projektor i nabavio sobu. svaki utorak bi po 2 filma pogledali, najčešće neki treš :mrgreen: i onda na pivu i sl. bilo je super. trajalo je čak god dana! raspalo se jer je lik krenuo na brod poslije završenog faxa.
Image

Scarface

Post by Scarface » 13 Jan 2011, 17:40

@Ašow, naravno da ne, pa ti si zapravo jedan od rijetkih s kojim san na istoj valnoj duljini i s kojin san siguran da bi se volija družit uživo. Al da, cool smo i awesome pa moramo tako i ostat. :zubifale:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 13 Jan 2011, 17:41

E, to bi stvarno bilo jebeno, da.
Kolega i ja smo nesto gledali koliko bi nas izaslo da pokušamo raditi projekcije ili da kupimo neko staro kino npr.
Kult bi bilo super posjedovati, al treba masna lova.
I lagano bi se radile konvencije i sve. Samo treba imat nekog tko ima nest tak.

@mr awesome :supz:
--------
Last.fm

Post Reply