Asfodel wrote:John_Ryder wrote:daj ovo se pretvara u teen sapunicu,onu sestru je trebalo prpoucat kolko je slinila po onoj mrtvoj

Meni je to bilo ok, jer je inače neralno koliko brzo svi uspijevaju
nastaviti dalje kad im netko umre, općenito za sve filmove/serije pričam.
Ne znam, meni je stalo do vjernosti stvarnom životu. Kad ti netko umre, to je big deal.
Eto, toliko

Bas nekidan kontam u The Event seriji, cura vec par sati nakon je saznala da su joj majku ubili, trci, skace, ganja, istrazuje, raspituje se ko svi sretni. Sva zivnula doslovice. I bas mi glupo bilo. (Inace mi je ta serija grohnula odma nakon pilota koji me jest odusevio).
Uglavnom, moram biti iskren, malo je i meni predugo ta scena u Walking Dead trajala. Ali da je to tako jednostavno ugoditi, i naci mjeru izmedju realnosti i zabave za publiku...ne bi film bio to sto jest. Mislim kao umjetnost i industrija generalno.
Sa ovom kritikom se moram sloziti, možda su mogli nju i sestru malo više staviti u drugi plan, ostaviti samo osjećaj vremena tu, čisto realizma radi, a ovamo baciti fokus na neku drugu radnju, i onda opet vratiti na njih ali bez sestre koja je najednom "nastavila dalje kao da nista nije bilo naravno" , a ne ovako bas ih doslovice prikazivati svako malo na poprilicno duge periode... (ima toga i u stripu ali je nekako normalnije upakovano).
Da ne govorim o tome sto je generalno zavala kada je atmosfera u pitanju, jer u je stripu vec uveliko nastupila bila zima još u vijeme onog napada na kamp i ista je koliko se sjecam mozda i glavni razlog sto su odlucili da idu drugdje...nestaju zalihe, hladnoca, snijeg...a i zaparalo mi je oko kada su napustili kamp, sto nema scene iz stipa (jer zaboga zombi apokalipsa je) gdje naidju makar na jedno vozilo na sred puta koje ga je zakrcilo i moraju izaci da ga pomaknu, dok ih zombiji sustizu...ili eto bilo koja druga vrsta prepreke bi bila OK i logicna za ocekivati, na putevima u svijetu koji se raspada.
Jok, oni prođoše do centra ko nož kroz puter i to uz teatralnu muziku

Ok malo ali ljudi dragi, zombijada je na snazi

"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."