solidboy20 wrote:Nitko nije komentirao apsurd u ovome filmu. Frajer si prepili ruku da bi se oslobodio iz lisica, a nije mu se dalo recimo prepilit lisice!
I jos nakon toga mozde hodat uokolo i ubijat zombije. Ma mora da ima Licke krvi u njemu, snage i krvi u njemu ko u vola!
Jako me smeta tipicna Americka patetika u filmu. Hvataju se rasistickih trzavica, film se bavi i rasizmom, a nema vecih rasista od njih Amerikanaca. Kaze glavni lik nema crnih i bijelih, samo zivi i mrtvi.
U cetvrtom dijelu ona bakica razrijesi cijeli zaplet! Svi spuste puske i slusaju bakicu odjednom. Superbaka!
Film je u biti OK, ali ima toliko nepotrebne dramaturgije i dosadnih dijelova da se ponekad pitas pa sta im je to trebalo. 24 dana poslije ostaje najjaci film po ovome post apokaliptickom zombi zanru uz film Stephena Kinga- The Stand. To si pogledajte. traje 5-6 sati.
Kao prvo ovo gore je spoiler i molim te pritisni spoiler dugme ubuduce ili čekaj da se prvo prikaze kod nas na TVu pa bez spoilera komentiraj

))
Ja neznam da li si ti u Americi roden ili zivo no medutim rasizam je svako dnevnica u USA i UK.
Tako da te stvari koji spomenu u seriju su zbog razloga jer zele ugraditi toleranciju u podsvijet svih ljudi koji zive u USA
U americi se nemoze pojaviti film tj. nece se pojaviti film bez da spomene bitnost toleriranja i poštivanja svih rasa.
To je bitno za Amerikance jer je zemlja sastavljena od svih mogucih rasa i čovjek bih očekivao da svi toteriraju sve rase.. no međutim realnost tako nije
nemoras se stime slagati ili voljeti, ali sam samo htjela objasniti zasto se to konstantno pojavljuje u filmove