The Walking Dead (2010-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
solidboy20

Re: The Walking Dead (2010)

Post by solidboy20 » 22 Nov 2010, 13:22

Nitko nije komentirao apsurd u ovome filmu.
SpoilerShow
Frajer si prepili ruku da bi se oslobodio iz lisica, a nije mu se dalo recimo prepilit lisice!
I jos nakon toga mozde hodat uokolo i ubijat zombije. Ma mora da ima Licke krvi u njemu, snage i krvi u njemu ko u vola!

Jako me smeta tipicna Americka patetika u filmu. Hvataju se rasistickih trzavica, film se bavi i rasizmom, a nema vecih rasista od njih Amerikanaca. Kaze glavni lik nema crnih i bijelih, samo zivi i mrtvi.

U cetvrtom dijelu ona bakica razrijesi cijeli zaplet! Svi spuste puske i slusaju bakicu odjednom. Superbaka!
Film je u biti OK, ali ima toliko nepotrebne dramaturgije i dosadnih dijelova da se ponekad pitas pa sta im je to trebalo. 24 dana poslije ostaje najjaci film po ovome post apokaliptickom zombi zanru uz film Stephena Kinga- The Stand. To si pogledajte. traje 5-6 sati.

copycat

Post by copycat » 22 Nov 2010, 14:11

Decadentor wrote:e kojim se to danom moze skinit?? nisam bas pratio :oops: :lol:

tek ponedeljak ujutro GMT+1 zona

copycat

Post by copycat » 22 Nov 2010, 14:16

solidboy20 wrote:
SpoilerShow
Nitko nije komentirao apsurd u ovome filmu. Frajer si prepili ruku da bi se oslobodio iz lisica, a nije mu se dalo recimo prepilit lisice!
I jos nakon toga mozde hodat uokolo i ubijat zombije. Ma mora da ima Licke krvi u njemu, snage i krvi u njemu ko u vola!

Jako me smeta tipicna Americka patetika u filmu. Hvataju se rasistickih trzavica, film se bavi i rasizmom, a nema vecih rasista od njih Amerikanaca. Kaze glavni lik nema crnih i bijelih, samo zivi i mrtvi.

U cetvrtom dijelu ona bakica razrijesi cijeli zaplet! Svi spuste puske i slusaju bakicu odjednom. Superbaka!
Film je u biti OK, ali ima toliko nepotrebne dramaturgije i dosadnih dijelova da se ponekad pitas pa sta im je to trebalo. 24 dana poslije ostaje najjaci film po ovome post apokaliptickom zombi zanru uz film Stephena Kinga- The Stand. To si pogledajte. traje 5-6 sati.

Kao prvo ovo gore je spoiler i molim te pritisni spoiler dugme ubuduce ili čekaj da se prvo prikaze kod nas na TVu pa bez spoilera komentiraj
:)))

Ja neznam da li si ti u Americi roden ili zivo no medutim rasizam je svako dnevnica u USA i UK.
Tako da te stvari koji spomenu u seriju su zbog razloga jer zele ugraditi toleranciju u podsvijet svih ljudi koji zive u USA
U americi se nemoze pojaviti film tj. nece se pojaviti film bez da spomene bitnost toleriranja i poštivanja svih rasa.
To je bitno za Amerikance jer je zemlja sastavljena od svih mogucih rasa i čovjek bih očekivao da svi toteriraju sve rase.. no međutim realnost tako nije

nemoras se stime slagati ili voljeti, ali sam samo htjela objasniti zasto se to konstantno pojavljuje u filmove :)

Mistrija

Post by Mistrija » 22 Nov 2010, 14:24

SpoilerShow
solidboy20 wrote:Nitko nije komentirao apsurd u ovome filmu. Frajer si prepili ruku da bi se oslobodio iz lisica, a nije mu se dalo recimo prepilit lisice!
SpoilerShow
Ja takve detalje sam sebi objasnim sa "vjerovatno je bonsek bio nedovoljan za lisice, ili bar ne ide brzo kao ruka, a i zurilo mu se očito" - sto je u paketu sve skupa sasvim moguce, tako da nemam problema s tim, niti mi je apsurd.
A to zasto konkretno takva scena rezanja i nije snimljena...pa vjerovatno jer nije ni bitno toliko kako se on tačno oslobodio. A i dramaticnije je ovako sa rezanjem ruke.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."

Asfodel

Post by Asfodel » 22 Nov 2010, 17:11

Četvrta epizoda

Fino, u redu, bilo je zombija i akcije. I dalje druga ostaje vrh po pitanju adrenalina ili općenito vrh. Sad možemo svašta očekivati za daljnja događanja i vidljivo je da će se stvari promijeniti
SpoilerShow
Sviđa mi se ubijanje bitnijih likova, pridonosi realističnosti.
@solidboy20 - 1) ovo nije film, 2) ovo za rasizam mislim da si se pogubio u onome što si htio reći pa si ispao gotovo glup :lol: (što vjerujem da nisi), za daljnju uputu pročitaj Copycat-in post, ako i dalje ne vidiš da je serija dobro učinila što je mrvicu spomenula rasizam, pogotovo s obzirom gdje je se geografski nalazi Georgia (jug!) - onda ti ja ne mogu pomoći :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 23 Nov 2010, 09:47

Meni također 4. epizoda odlična, mada ima nekih sitnih nepotrebnih stvari s kojima razvuku seriju, ali ne smeta.

cbv

Post by cbv » 23 Nov 2010, 10:28

4. predobra,proletelo vreme samo tako... :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 23 Nov 2010, 14:51

SpoilerShow
Onak nemoze, svi nabrijani, njih 50 na 3 s oruzjem i onaka odustanu zbog neke babe :facepalm: :? :?
ovo ostalo valja (vise manje) :lol:
Image

chatterer

Post by chatterer » 23 Nov 2010, 18:01

pao sam na dupe kad sam vidio one pse :zubifale:
a i ono sa rukom je dobra fora :kokicarenje:

ova četvrta mi je najbolja poslije prve, spas u zadnji tren

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Nov 2010, 18:59

chatterer wrote:pao sam na dupe kad sam vidio one pse :zubifale:
:lol: :mrgreen:

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Nov 2010, 09:10

eto, napokon i ja pogledah prvu epizodu. dost dobro..

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Nov 2010, 10:32

malo mi je bio kiks u tom "twistu" u sredini četvrte, ali finale se iskupilo ;)

Deimos

Post by Deimos » 28 Nov 2010, 19:24

solidboy20 wrote:Nitko nije komentirao apsurd u ovome filmu.
SpoilerShow
Frajer si prepili ruku da bi se oslobodio iz lisica, a nije mu se dalo recimo prepilit lisice!

SpoilerShow
jesi kad probal pilit željezo sa pilom za željezo? a visokokvalitetni čelik od kojeg se rade lisice? sjeti se mad max-a

copycat

Post by copycat » 29 Nov 2010, 19:47

Gledala sam 5 epizodu i polako je isla... novi rasplet,,,
nema spoilera danas :)

ko ceka doceka

No ukoliko zelite gledati seriju onda je mozete gledati online (click spolier)
Ne trebate downloadirati no zahtjeva brz internet i nema titlova

Ukoliko ovaki linkovi nisu ok izbrisi ovaj post please :))

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Nov 2010, 20:03

Peta ok, ništa sad prespecijalno...

Post Reply