jel netko isprobao t. mugler womanity?
mene je tako privukla ta art deco bočica i stavim si ga na ruku, prvi dojam, wtf, wow, nakon toga 15 minuta gađenja i gnušanja nad odvratnošću mirisa i onda nakon te faze užasa nastupa nešto divno.
ne usudim ga se uzimati, jer me malo plaši ta faza odvratnosti, no možda se slegne s vremenom, jer mi je neodoljivo ono kasnije.
u zadnjih godinu-dve sam prekopala sve i svašta po parfemerijama i pronašla konačno mirise koji mi apsolutno pašu. imala sam prije dosta problema s tim, jer mi je previše toga mirisalo bezlično i nije mi ni po čemu pasalo - razvijanje mirisa na koži, sam miris koji bi mi nakon 2. nanošenja bio fuj, a i postojanost mirisa. sve je bilo kao da ishlapi za pola sata (i ne, nisu bile toaletne vode).
u te zadnje 2 godine koristim samo jedan jedini parfem, točnije
ovo i preskačem ga tokom ljeta, jer je prezačinski i pretežak za tada, al za ostatak godine mi savršeno odgovara.
kako se dosta toga sleglo sada (jer sam što se mirisa tiče bolesno osjetljiva i oduševljava me ovo što mi se konačno nešto nije zgadilo), ko favorite bih izdvojila givenchy very irisistible (onaj ljubičasti, iako mi je i rozi jako dobar), kenzo jungle (hvala j. doe

), chanel chance eau fraiche, ovaj svoj guccijev ofc, te gore spomenuti givenchy ange ou demon. svidjeli su mi se još t.m. alien i versace versense, ali taj je još u probnoj fazi