Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Jane Doe

Re: Ženski kutak

Post by Jane Doe » 24 Nov 2010, 09:20

ajme, super, bar me neće svi smatrat čudakom :zubifale: šala mala
pa, imaš neke trenutne favorite koji ti se nose s obzirom na vrijeme i raspoloženje ???
i koje to nećeš više na sebe stavit, a koje planiraš da ćeš kupit ponovno ??
ja imam trenutno dosta veliku kolekciju koja se sakopila tokom godina, i svi su mi dragi. ali nakon svog tog mirisnog iskustva, razvila određen ukus i također planiram samo neke ponovit, a za neke mi je pak žao što, kad ih potrošim, više nemam di kupit ...
Image

callac

Post by callac » 24 Nov 2010, 09:38

Trenutno aktualni parfemi u mojoj kolekciji su: chopard - wish, armani - aqua di gioia, cacharel- liberte , amor amor i amor amor tentation, givenchy - ange ou demon (ostali su skoro potrošeni pa ih neću ni spominjati)
Parfem koji nikada više neću na sebe staviti je D&G- light blue, a onaj koji u svakom trenu mogu nositi i koji će vječno ostati u kolekciji je chanel- mademoiselle
i mali edit: parfem mi ne traje dulje od tri-četiri mjeseci jer nemam granice u špricanju
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Nov 2010, 10:53

meni se u zadnje vrijeme nose chopard casmir, jpg classique i dior hypnotic poison.
imam dosta veliku kolekciju, tako da će dosta njih, kad budu potrošenih, otpast što iz razloga jer mi se neda više gomilat i jer je jedna bočica iskustva bila sasvim dovoljna, što iz razloga da ih više nema za nabavit.
a što bi opet voljela imat, da ne kažem uvijek voljela imat:
kenzo jungle, jpg classique, thierry mugler alien, dior poison (bar jedan :mrgreen: ), ck obsession night, guerlain aqua allegoria (neka od njih, jer su diven za ljeto, trenutno imam grapefruit i prezakon je), bvlgari rose essentielle (obožavam miris ruže)
možda sam nešto i preskočila, al mi se neda mozgat....
što reć, frik sam
:frankenstein:
Image

copycat

Post by copycat » 24 Nov 2010, 11:10

ja mislim da parfem jedino nosim kada idem van u klub.. Sean Paul Unforgivable :roll:

Za ostalo samo dezic i moj miris šampona :)

ali to sam ja hahahha

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Nov 2010, 12:29

ja ga nosim za svoj gušt, pa makar da sam i cijeli dan doma :D
tak to ide; 100 žena 200 cica :zubifale:
Image

Bub

Post by Bub » 24 Nov 2010, 12:33

Jane Doe wrote:100 žena 200 cica :zubifale:
Di di di?? :zubifale:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Nov 2010, 12:56

Bub wrote:
Jane Doe wrote:100 žena 200 cica :zubifale:
Di di di?? :zubifale:
:zubifale:
a di ne... ono ,di god vidiš određni br. žena, odma pomnožiš x2 i dobiš br. cica, mislim da bi ovo svakom nabacilo smješak, iz bilo kojeg razloga :lol:
treba se samo sjetit toga u pravo vrijeme :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 24 Nov 2010, 13:03

Ma ja uvijek množim x2, ali nikad nisam vidio 100 komada x2 na jednom mjestu :zubifale: moj dodatak...još u mokrim majicama isss.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 24 Nov 2010, 13:36

Bub wrote:Ma ja uvijek množim x2, ali nikad nisam vidio 100 komada x2 na jednom mjestu :zubifale: moj dodatak...još u mokrim majicama isss.
eto, ja se nadam da će ti se posrećit, ak ne 100 onda bar 50 + mokre majice, naravno :partyman:
Image

Bub

Post by Bub » 24 Nov 2010, 13:42

Ma skroman sam ja može i dvije nije problem. :mrgreen: :zubifale:

metallicat

Post by metallicat » 24 Nov 2010, 15:13

hm, parfemi. još jedna stvar po kojoj nisam žensko :lol: tek u zadnjih godinu su me počeli ajmo reć privlačit. imala sam samo 2 do sad; jedan mi kneč kupio za rođ, mexx crni predobar i sama sebi kupila neki kiss me isto odličan. trajali su godinu i sad više nemam ni jedan :lol: htjela bi doma imat bar jedan komad ali uvijek mi je preskupo. a neznam što volim pa neznam ni izabrat. vjerovatno bi opet neki od ova dva navedena :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 16:20

jel netko isprobao t. mugler womanity?

mene je tako privukla ta art deco bočica i stavim si ga na ruku, prvi dojam, wtf, wow, nakon toga 15 minuta gađenja i gnušanja nad odvratnošću mirisa i onda nakon te faze užasa nastupa nešto divno. :lol:

ne usudim ga se uzimati, jer me malo plaši ta faza odvratnosti, no možda se slegne s vremenom, jer mi je neodoljivo ono kasnije.

u zadnjih godinu-dve sam prekopala sve i svašta po parfemerijama i pronašla konačno mirise koji mi apsolutno pašu. imala sam prije dosta problema s tim, jer mi je previše toga mirisalo bezlično i nije mi ni po čemu pasalo - razvijanje mirisa na koži, sam miris koji bi mi nakon 2. nanošenja bio fuj, a i postojanost mirisa. sve je bilo kao da ishlapi za pola sata (i ne, nisu bile toaletne vode).
u te zadnje 2 godine koristim samo jedan jedini parfem, točnije ovo i preskačem ga tokom ljeta, jer je prezačinski i pretežak za tada, al za ostatak godine mi savršeno odgovara.
kako se dosta toga sleglo sada (jer sam što se mirisa tiče bolesno osjetljiva i oduševljava me ovo što mi se konačno nešto nije zgadilo), ko favorite bih izdvojila givenchy very irisistible (onaj ljubičasti, iako mi je i rozi jako dobar), kenzo jungle (hvala j. doe :) ), chanel chance eau fraiche, ovaj svoj guccijev ofc, te gore spomenuti givenchy ange ou demon. svidjeli su mi se još t.m. alien i versace versense, ali taj je još u probnoj fazi :lol:

callac

Post by callac » 24 Nov 2010, 20:27

womanity mi je grozan i na prvi dojam a i kasnije :lol:
također imam ljetne i zimske parfeme, ali su oba tipa slatkasti i poprilično jaki.
Sljedeće što planiram ubosti jest bvlgari-jasmine noir, ck-euphoria(ova nova verzija, imam tester i odlično mi je sjeo)
I zaboravila sam na još par parfema koja trenutno imam-karl lagerfeld-kapsule(wood), dior -adict, versace-red jeans (uzela ga u outletu parfumeriji :lol: ) s.oliver-QS, givenchy-irresistible, joop - by night, replay -woman, armani -code....stoje mi skroz iza na polici pa sam i zaboravila da su tu i ugodno sam se iznenadila jer ću se sutra našpricati sa nekim od njih :mrgreen:
i niti jedan nije stariji od godinu dana, neke sam kupila, neke dobila, što se mene tiče, parfem uvijek prolazi kao poklon, naravno da me se mora poznavati, moj ukus...dogodilo mi se u dva navrata da sam parfeme od 100ml samo proslijedila mami jer mi nikako ne sjedaju(dobila na poklon od jedne pacijentice i to lancome - tresor i dior-j'adore)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 20:38

s obzirom na to koliko dugo mi treba da nađem neki miris koji mi valja i budem zadovoljna kako se spada, prečudno mi je vidjeti ovakvu tvoju kolekciju parfema... a tek od jane doe. mislim da bih se kompletno izgubljeno osjećala da ih imam preko 5-6 i svako malo mijenjam. :lol:

callac

Post by callac » 24 Nov 2010, 21:09

ja moram mjenjati više parfema u tjednu jer čim se naviknem na neki miris, prestanem ga osjećati i onda pretjerujem u špricanju pa stradaju nosevi ljudi oko mene :lol: a osim toga imati dobar parfem mi je apsolutni must pa budući da se dva tri puta dnevno špricam- kad idem na posao, na cugu nakon posla i prije spavanja malkice. ta moja kolekcija je sasvim opravdana
If one of them is dead.

Post Reply