Sammy wrote:ili da je neko od njih troje ubojicaWheel Smith wrote:ja bi volio da u ovom nastavku ghostface riješi gale , deweya ili pak sidni:D - bilo bi to fora
i to..... samo bilo bi nelogično
Sammy wrote:ili da je neko od njih troje ubojicaWheel Smith wrote:ja bi volio da u ovom nastavku ghostface riješi gale , deweya ili pak sidni:D - bilo bi to fora
Scarface wrote:Sammy wrote:ili da je neko od njih troje ubojicaWheel Smith wrote:ja bi volio da u ovom nastavku ghostface riješi gale , deweya ili pak sidni:D - bilo bi to fora
Budući da planiraju ovo pretvorit u novu trilogiju, ovaj dio nažalost znači i oproštaj od stare trilogije. E sad, imamo tu Sidney, Gale i Deweya, neko od njih će sigurno bit ubijen, ali svo troje- gotovo nemoguće. Ukoliko se Craven želi poigrat elementom final girl može ić putem Halloweena i riješit Sidney, ali ja mislin da neće. Međutim, morat će joj dat oproštaj druge vrste. Neko povlačenje u izolaciju opet ne dolazi u obzir jer je to već učinjeno u trećem dijelu. Opcija da ona bude ubojica opet ne funkcionira jer ukoliko ovaj nastavak otvara novu trilogiju, ubojica mora bit neko ko je povezan s novim likovima, dakle njenom rodicom i njezinom ekipom. Doduše, nije isključeno da će bit više ubojica i to onih koji ne rade zajedno, pa Sidney može bit jedna od njih, i recimo dva mulca s potpuno različitim motivima. Doista je teško predvidit šta će na kraju ispast, ja osobno mislin da će jedino Dewey bit ubijen, i to žrtvujući se za Gale.
da, tako nekakoZadro wrote:Nemora bit nelogično.
Jednostavno su prolupali od svega šta im se desilo pa krenuli u akciju
Wheel Smith wrote:
nije nemoguće ni čak da budu dvoje žrtvovani..... dewey je izboden masovno možda na kraju i bude ubijen.... ali ipak mene najviše zanima tko će bit početna žrtva ili žrtve kao uvertira