Scream 4

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Wheel Smith

Re: Scream 4

Post by Wheel Smith » 17 Oct 2010, 20:11

Sammy wrote:
Wheel Smith wrote:ja bi volio da u ovom nastavku ghostface riješi gale , deweya ili pak sidni:D - bilo bi to fora
ili da je neko od njih troje ubojica :mrgreen:

i to..... samo bilo bi nelogično
:supz: :supz:

Josef K

Post by Josef K » 17 Oct 2010, 20:21

Nemora bit nelogično.
Jednostavno su prolupali od svega šta im se desilo pa krenuli u akciju :lol:

Scarface

Post by Scarface » 17 Oct 2010, 20:23

Sammy wrote:
Wheel Smith wrote:ja bi volio da u ovom nastavku ghostface riješi gale , deweya ili pak sidni:D - bilo bi to fora

Budući da planiraju ovo pretvorit u novu trilogiju, ovaj dio nažalost znači i oproštaj od stare trilogije. E sad, imamo tu Sidney, Gale i Deweya, neko od njih će sigurno bit ubijen, ali svo troje- gotovo nemoguće. Ukoliko se Craven želi poigrat elementom final girl može ić putem Halloweena i riješit Sidney, ali ja mislin da neće. Međutim, morat će joj dat oproštaj druge vrste. Neko povlačenje u izolaciju opet ne dolazi u obzir jer je to već učinjeno u trećem dijelu. Opcija da ona bude ubojica opet ne funkcionira jer ukoliko ovaj nastavak otvara novu trilogiju, ubojica mora bit neko ko je povezan s novim likovima, dakle njenom rodicom i njezinom ekipom. Doduše, nije isključeno da će bit više ubojica i to onih koji ne rade zajedno, pa Sidney može bit jedna od njih, i recimo dva mulca s potpuno različitim motivima. Doista je teško predvidit šta će na kraju ispast, ja osobno mislin da će jedino Dewey bit ubijen, i to žrtvujući se za Gale.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 17 Oct 2010, 20:26

Scarface wrote:
Sammy wrote:

Budući da planiraju ovo pretvorit u novu trilogiju, ovaj dio nažalost znači i oproštaj od stare trilogije. E sad, imamo tu Sidney, Gale i Deweya, neko od njih će sigurno bit ubijen, ali svo troje- gotovo nemoguće. Ukoliko se Craven želi poigrat elementom final girl može ić putem Halloweena i riješit Sidney, ali ja mislin da neće. Međutim, morat će joj dat oproštaj druge vrste. Neko povlačenje u izolaciju opet ne dolazi u obzir jer je to već učinjeno u trećem dijelu. Opcija da ona bude ubojica opet ne funkcionira jer ukoliko ovaj nastavak otvara novu trilogiju, ubojica mora bit neko ko je povezan s novim likovima, dakle njenom rodicom i njezinom ekipom. Doduše, nije isključeno da će bit više ubojica i to onih koji ne rade zajedno, pa Sidney može bit jedna od njih, i recimo dva mulca s potpuno različitim motivima. Doista je teško predvidit šta će na kraju ispast, ja osobno mislin da će jedino Dewey bit ubijen, i to žrtvujući se za Gale.

nije nemoguće ni čak da budu dvoje žrtvovani..... dewey je izboden masovno možda na kraju i bude ubijen.... ali ipak mene najviše zanima tko će bit početna žrtva ili žrtve kao uvertira

Sammy

Post by Sammy » 17 Oct 2010, 20:28

Zadro wrote:Nemora bit nelogično.
Jednostavno su prolupali od svega šta im se desilo pa krenuli u akciju :lol:
da, tako nekako :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Scarface

Post by Scarface » 17 Oct 2010, 20:31

Wheel Smith wrote:

nije nemoguće ni čak da budu dvoje žrtvovani..... dewey je izboden masovno možda na kraju i bude ubijen.... ali ipak mene najviše zanima tko će bit početna žrtva ili žrtve kao uvertira

Evo nakon ponovo odgledanog teasera izgleda da će to bit Gale. Kolko san vidija, ona je u svim scenama u onom sjeniku, pa me to navodi na činjenicu da će to bit opening sekvenca. A i pazi, to mora bit neka glumačka faca, ka Drew Barrymore, Jada Pinkett Smith i Liev Schriber, plus šta je to nekako simbolično i predstavlja kraj jedne ere i početak druge.

EDIT: tako da bi Dewey i Gale lako mogli oboje bit riješeni.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 17 Oct 2010, 20:37

ovo ce bit film godine tj 2011 - steta da ga ne stave blizu božića ove godine

DEXTER

Post by DEXTER » 19 Oct 2010, 11:34

EXTENDED TRAILER

ovo prejebeno izgleda :D :D nadam se da ce ga i cinestar pocet prikazivat 15.4..
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Oct 2010, 18:59

nestao link od dextera, evo novi koji za sada radi:
http://www.horrorhr.com/produzeni-trail ... kvaliteti/

DEXTER

Post by DEXTER » 23 Oct 2010, 18:19

pobrisane slike, prevelike su bile - HorrorHR
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Oct 2010, 18:31

jbt, daj stavi u spoilere sliku ili ih uredi... :facepalm:
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 23 Oct 2010, 19:09

Preslatka je ova Emma Roberts :mrgreen:

marko20vg

Post by marko20vg » 26 Oct 2010, 22:54

novi link za trailer please. ne rade ovi.

Scarface

Post by Scarface » 26 Oct 2010, 23:04

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Nov 2010, 18:59

Image

Image

Image

Post Reply