novi, tzv. red band, trailer. Sad mi se već više sviđa
Resident Evil: Extinction
- dr_gonzo
Evo još gdje se može vidjeti novi foršpan u sulučaju da vam ovo gore ne radi:
RE 3
Sviđa mi se ovo što sam do sada vidio, jer izgleda da će film imati svega pomalo...i akcije...i pucnjave...i atmosfere...mnogo mnogo zombija na jednom mjestu (zadnji put takvo što viđeno u remejku DotD)....a pojavljuju se i gavrani (svima nama znani iz igre)...
A film bih opisao kao: Mad Max (okoliš u filmu) susreće Day of the Dead (zombiji okolo, a oni zarobljeni u vojnom kopleksu) sa šlagom Alien Resurrection (Alice se susreće sa svojim klonovima)
Ma sad mogu reći poslastica (iako sam prije bio manje oduševljen)
RE 3
Sviđa mi se ovo što sam do sada vidio, jer izgleda da će film imati svega pomalo...i akcije...i pucnjave...i atmosfere...mnogo mnogo zombija na jednom mjestu (zadnji put takvo što viđeno u remejku DotD)....a pojavljuju se i gavrani (svima nama znani iz igre)...
A film bih opisao kao: Mad Max (okoliš u filmu) susreće Day of the Dead (zombiji okolo, a oni zarobljeni u vojnom kopleksu) sa šlagom Alien Resurrection (Alice se susreće sa svojim klonovima)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- melted icicle
"We've fought off the Virus, We've survived the Apocalypse, now we face Extinction" rofl
meni bi ipak bilo draže da su za redatelja uzeli romera i da je napravljeno onak kak je on htio
ova alice i ostali non čru resident likovi su mi nekak njaah
jedinicu sam gledala samo zato kaj me zanimalo kak mi najdraža igra izgleda na filmu,dvojku zbog jill i carlosa,a trojku ću pogledati zbog tih vrana i tyranta
i u kinu ću cijelo vrijeme prigovarati zakaj nema jill. 
i O M F G

meni bi ipak bilo draže da su za redatelja uzeli romera i da je napravljeno onak kak je on htio
ova alice i ostali non čru resident likovi su mi nekak njaah
jedinicu sam gledala samo zato kaj me zanimalo kak mi najdraža igra izgleda na filmu,dvojku zbog jill i carlosa,a trojku ću pogledati zbog tih vrana i tyranta
i u kinu ću cijelo vrijeme prigovarati zakaj nema jill. i O M F G

Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.
- Dragonrage
Je...meni se isto sviđa kaj sam vidio...lako moguće da ovo bude najbolji film u tom serijalu...dr_gonzo wrote:Evo još gdje se može vidjeti novi foršpan u sulučaju da vam ovo gore ne radi:
RE 3
A film bih opisao kao: Mad Max (okoliš u filmu) susreće Day of the Dead (zombiji okolo, a oni zarobljeni u vojnom kopleksu) sa šlagom Alien Resurrection (Alice se susreće sa svojim klonovima)![]()
S veseljem ću ga pogledati...
- Dragonrage
Pa i nije...zato i kažem.HorrorHR wrote:nije baš da se treba posebno nešto potruditi za tu tituluDragonrage wrote:ako moguće da ovo bude najbolji film u tom serijalu...
Prvi mi je bio sranje koje nema veze sa igrom i nije imao nikakvu scarry atmosferu...
Drugi je bio malo zabavniji, nabrijaniji i sličniji igri iako ne i strašan...ali opet niš posebno.
A treći mi se čini opet neće imati veze sa igrom ali će zato biti vizualno jako zanimljiv, nabrijan akcijom i nadam se zabavan. Sviđaju mi se gavrani...podsjećaju me na šišmiše iz From Dusk till Dawn hehe
- Evil Xander
- Aryx
ovo bi actually moglo biti dobroHorrorHR wrote:http://flash.sonypictures.com/video/mov ... d_high.swf
novi, tzv. red band, trailer. Sad mi se već više sviđaDjeluje kao neki mix Mad Maxa, REa, Day of the Dead itd. Ima i par oku ugodnih scena
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- john_constantine
- sikeone