Resident Evil: Extinction

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Jul 2007, 02:14

http://flash.sonypictures.com/video/mov ... d_high.swf

novi, tzv. red band, trailer. Sad mi se već više sviđa ;) Djeluje kao neki mix Mad Maxa, REa, Day of the Dead itd. Ima i par oku ugodnih scena

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Jul 2007, 02:48

Evo još gdje se može vidjeti novi foršpan u sulučaju da vam ovo gore ne radi:

RE 3

Sviđa mi se ovo što sam do sada vidio, jer izgleda da će film imati svega pomalo...i akcije...i pucnjave...i atmosfere...mnogo mnogo zombija na jednom mjestu (zadnji put takvo što viđeno u remejku DotD)....a pojavljuju se i gavrani (svima nama znani iz igre)...

A film bih opisao kao: Mad Max (okoliš u filmu) susreće Day of the Dead (zombiji okolo, a oni zarobljeni u vojnom kopleksu) sa šlagom Alien Resurrection (Alice se susreće sa svojim klonovima) :P

Ma sad mogu reći poslastica (iako sam prije bio manje oduševljen) :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

melted icicle

Post by melted icicle » 30 Jul 2007, 11:01

"We've fought off the Virus, We've survived the Apocalypse, now we face Extinction" rofl

meni bi ipak bilo draže da su za redatelja uzeli romera i da je napravljeno onak kak je on htio
ova alice i ostali non čru resident likovi su mi nekak njaah
jedinicu sam gledala samo zato kaj me zanimalo kak mi najdraža igra izgleda na filmu,dvojku zbog jill i carlosa,a trojku ću pogledati zbog tih vrana i tyranta Image i u kinu ću cijelo vrijeme prigovarati zakaj nema jill. :x

i O M F G Image

Image
Zu Risiken und Nebenwirkungen lesen Sie die Packungsbeilage und fragen Sie Ihren Arzt oder Apotheker.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 13:57

dr_gonzo wrote:Evo još gdje se može vidjeti novi foršpan u sulučaju da vam ovo gore ne radi:

RE 3

Sviđa mi se ovo što sam do sada vidio, jer izgleda da će film imati svega pomalo...i akcije...i pucnjave...i atmosfere...mnogo mnogo zombija na jednom mjestu (zadnji put takvo što viđeno u remejku DotD)....a pojavljuju se i gavrani (svima nama znani iz igre)...

A film bih opisao kao: Mad Max (okoliš u filmu) susreće Day of the Dead (zombiji okolo, a oni zarobljeni u vojnom kopleksu) sa šlagom Alien Resurrection (Alice se susreće sa svojim klonovima) :P

Ma sad mogu reći poslastica (iako sam prije bio manje oduševljen) :wink:
Je...meni se isto sviđa kaj sam vidio...lako moguće da ovo bude najbolji film u tom serijalu...
S veseljem ću ga pogledati...

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Jul 2007, 14:11

Dragonrage wrote:ako moguće da ovo bude najbolji film u tom serijalu...
nije baš da se treba posebno nešto potruditi za tu titulu :D

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jul 2007, 14:30

HorrorHR wrote:
Dragonrage wrote:ako moguće da ovo bude najbolji film u tom serijalu...
nije baš da se treba posebno nešto potruditi za tu titulu :D
Pa i nije...zato i kažem.
Prvi mi je bio sranje koje nema veze sa igrom i nije imao nikakvu scarry atmosferu...
Drugi je bio malo zabavniji, nabrijaniji i sličniji igri iako ne i strašan...ali opet niš posebno.
A treći mi se čini opet neće imati veze sa igrom ali će zato biti vizualno jako zanimljiv, nabrijan akcijom i nadam se zabavan. Sviđaju mi se gavrani...podsjećaju me na šišmiše iz From Dusk till Dawn hehe :D

bakero

Post by bakero » 30 Jul 2007, 14:35

Jill je kraljica al je nema u novom re?
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 01 Aug 2007, 11:53

Sa BD.com:

Image

Evil Xander

Post by Evil Xander » 01 Aug 2007, 14:49

Ovo sve ne izgleda toliko lose, al je jos uvijek samo trailer...

Prvi dio mi je ostavio iznimno mlak okus, bilo je ocito pretesko prenijeti atmosferu (interaktivnu) igre na platno. Drugi dio je bio whatever, tehnicki korektno odradjen i nezanimljiv.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Aryx

Post by Aryx » 04 Aug 2007, 15:17

HorrorHR wrote:http://flash.sonypictures.com/video/mov ... d_high.swf

novi, tzv. red band, trailer. Sad mi se već više sviđa ;) Djeluje kao neki mix Mad Maxa, REa, Day of the Dead itd. Ima i par oku ugodnih scena
ovo bi actually moglo biti dobro :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2007, 16:37

HorrorHR wrote:Sa BD.com:

Image
Ne znam što je tu lošije - ovaj loš izraz lica ili nešto što izgleda kao previše pečena janjetina? :wink:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Aug 2007, 22:01

john_constantine wrote:
HorrorHR wrote:Sa BD.com:

Image
Ne znam što je tu lošije - ovaj loš izraz lica ili nešto što izgleda kao previše pečena janjetina? :wink:
:lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2007, 22:14

Ali baš se vidi western ugođaj. :wink: A da li će to biti loše ili dobro, vidjeti ćemo. Ionako je bio već onaj postapokalipstični western s lovcem na glave, film koji je kopirao filmove Johna wooa. :lol:
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 04 Aug 2007, 22:45

john_constantine wrote:Ali baš se vidi western ugođaj. :wink: A da li će to biti loše ili dobro, vidjeti ćemo. Ionako je bio već onaj postapokalipstični western s lovcem na glave, film koji je kopirao filmove Johna wooa. :lol:
:lol:

sikeone

Post by sikeone » 04 Aug 2007, 23:23

ne očekujem baš previše od ovoga trećeg dijela, prvi je bio jako slab sa tu i tamo ok scenom, drugi je bio dosta dobar što se tiče akcije ali opčenito RE nema atmosferu igrice. Naravno pogledat ću trojku ali više mi je dosta izlizanih kopija Mad Maxa :evil:

Post Reply