S kim ste se upoznali?
- metallicat
Re: S kim ste se upoznali?
ma daj šta ti je, pare su najmanji problem kad nas se toliko uspjelo nać
sad unaprijed znaš da sljedeći put nemoraš do bankomata

- Decadentor
Ja nisam ni imocallac wrote:dec, dec, a sa nama ostalima ne bi podijelio? ccccccccmetallicat wrote:![]()
i onda je ghost odmah nestao i nisamo ga više vidjeli. s tim da su on i dec prvo nestali i napušili se ko svinje![]()
a fakin anathema je u ponedjeljakem radim taj dan popodne, em u utorak sam jutarnja smjena
al nema veze, bar ćemo na koncertu bit skupa, a ako ostali dođu prije, malo ćemo i na ovaj zakasnit, kad je bal...
a ghost nije pusio
OT jel Znaci Cat, Kneč, callac, dingo, elry i aryx + stari: ghost, ash, sammy, dragzbani sorry ak sam nekog zaboravio...

- metallicat
- john_constantine
otkud si onda ako nisi Zagreb?Jane Doe wrote:o, gle, ima topic i za to![]()
za sada sam upoznala samo elraniu, koju od prije znam s još jednog foruma, i mogu bez pretjerivanja reć da je super cura![]()
rado bi upoznala još ljudi s foruma, pa, kad budem sljedeći puta za Zagreb a da znam da ću imat vremena, javit ću na MITING!! za neku kavu, pivu, što već
Eh, kako me nervira što sam jedini Zagorac na forumu.
Michel puši karu.
- john_constantine
pa ja sam na jednom okupljanju odbio pusu. kao u epizodi kada Seinfeld odbije poljubac od susjede.metallicat wrote:ja stvarno neznam koji muškarac odbija pusu![]()
Michel puši karu.
-
filmofil
dakle, ghost je simpatičan uživo? on je meni na forumu super, al da bi ga upoznao, to neee
užasavam se njegovih iznenadnih promjena raspoloženja, u jednom trenutku ko da bi ti dao sve na svijetu, a u drugom zgleda sposoban izvadit nož od nikud i zaklat te 
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
kao finland iz humon comicfilmofil wrote:dakle, ghost je simpatičan uživo? on je meni na forumu super, al da bi ga upoznao, to neeeužasavam se njegovih iznenadnih promjena raspoloženja, u jednom trenutku ko da bi ti dao sve na svijetu, a u drugom zgleda sposoban izvadit nož od nikud i zaklat te

Michel puši karu.
- Scarface
filmofil wrote:dakle, ghost je simpatičan uživo? on je meni na forumu super, al da bi ga upoznao, to neeeužasavam se njegovih iznenadnih promjena raspoloženja, u jednom trenutku ko da bi ti dao sve na svijetu, a u drugom zgleda sposoban izvadit nož od nikud i zaklat te
Ne boj se, neman ni ja nikakvu želju upoznavat likove s foruma. Ovo sinoć je bilo totalno slučajno, jer san čeka prijatelja da se vrati iz wc-a, kad ono vidin neka 2 lika kraj vrata, i skužin da je Dec jedan od njih. Naravno, javin im se, ovaj mi kaže da je taj drugi Knatch i taman se vratila metallicat. Onda je doša i moj prijatelj koji je ima nešto trave sa sobom i pozva deca da odu vani zapušit pa san i ja iša s njima. Uskoro je ionako počinja DT pa nije bilo previše lufta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
GreenHornet
Zaboravljas da je "cactus" policajac...Scarface wrote:Onda je doša i moj prijatelj koji je ima nešto trave sa sobom i pozva deca da odu vani zapušit
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Scarface
I? Ja iman par prijatelja policajaca malo starijih od mene koji puše svakodnevno, tako da... plus šta ovo nema veze s ičim.GreenHornet wrote:Zaboravljas da je "cactus" policajac...Scarface wrote:Onda je doša i moj prijatelj koji je ima nešto trave sa sobom i pozva deca da odu vani zapušit
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
probaj pogledat pod ono gdje piše 'lokacija'john_constantine wrote:otkud si onda ako nisi Zagreb?Jane Doe wrote:o, gle, ima topic i za to![]()
za sada sam upoznala samo elraniu, koju od prije znam s još jednog foruma, i mogu bez pretjerivanja reć da je super cura![]()
rado bi upoznala još ljudi s foruma, pa, kad budem sljedeći puta za Zagreb a da znam da ću imat vremena, javit ću na MITING!! za neku kavu, pivu, što već
- john_constantine
ah da...elrania wrote:probaj pogledat pod ono gdje piše 'lokacija'john_constantine wrote:otkud si onda ako nisi Zagreb?Jane Doe wrote:o, gle, ima topic i za to![]()
Michel puši karu.
- metallicat
šta nisi rekao, pa ne bi te onda gnjavili..ne jučer nego općenito da se nađemo i to..Scarface wrote:Ne boj se, neman ni ja nikakvu želju upoznavat likove s foruma.

- Scarface
Ispravak: nove članove (dosta mi je ono šta san upozna prije). Ništa osobno protiv nikoga, jednostavno neman živaca. Al opet nisan toliki idiot da se neću javit ka sinoć ako vas vidin.metallicat wrote:šta nisi rekao, pa ne bi te onda gnjavili..ne jučer nego općenito da se nađemo i to..Scarface wrote:Ne boj se, neman ni ja nikakvu želju upoznavat likove s foruma.