S kim ste se upoznali?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: S kim ste se upoznali?

Post by metallicat » 14 Oct 2010, 12:21

ma daj šta ti je, pare su najmanji problem kad nas se toliko uspjelo nać :mrgreen: sad unaprijed znaš da sljedeći put nemoraš do bankomata :lol:
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Oct 2010, 13:30

callac wrote:
metallicat wrote: :lol:
i onda je ghost odmah nestao i nisamo ga više vidjeli. s tim da su on i dec prvo nestali i napušili se ko svinje :lol:
dec, dec, a sa nama ostalima ne bi podijelio? cccccccc
a fakin anathema je u ponedjeljak :? em radim taj dan popodne, em u utorak sam jutarnja smjena :( al nema veze, bar ćemo na koncertu bit skupa, a ako ostali dođu prije, malo ćemo i na ovaj zakasnit, kad je bal... :lol:
Ja nisam ni imo :lol:

a ghost nije pusio :( :lol:

OT jel Znaci Cat, Kneč, callac, dingo, elry i aryx + stari: ghost, ash, sammy, dragzbani sorry ak sam nekog zaboravio...
Image

metallicat

Post by metallicat » 14 Oct 2010, 14:08

znači živ i zdrav si :prayer: :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2010, 17:25

Jane Doe wrote:o, gle, ima topic i za to :rock:
za sada sam upoznala samo elraniu, koju od prije znam s još jednog foruma, i mogu bez pretjerivanja reć da je super cura :partyman:
rado bi upoznala još ljudi s foruma, pa, kad budem sljedeći puta za Zagreb a da znam da ću imat vremena, javit ću na MITING!! za neku kavu, pivu, što već :partyman:
otkud si onda ako nisi Zagreb?

Eh, kako me nervira što sam jedini Zagorac na forumu. :zubifale:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2010, 17:27

metallicat wrote:ja stvarno neznam koji muškarac odbija pusu :lol:
pa ja sam na jednom okupljanju odbio pusu. kao u epizodi kada Seinfeld odbije poljubac od susjede. :mrgreen: Samo pristojno kažem "ne hvala" i rukujem se. :facepalm:
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 14 Oct 2010, 18:14

dakle, ghost je simpatičan uživo? on je meni na forumu super, al da bi ga upoznao, to neee :lol: užasavam se njegovih iznenadnih promjena raspoloženja, u jednom trenutku ko da bi ti dao sve na svijetu, a u drugom zgleda sposoban izvadit nož od nikud i zaklat te :mrgreen:
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2010, 18:54

filmofil wrote:dakle, ghost je simpatičan uživo? on je meni na forumu super, al da bi ga upoznao, to neee :lol: užasavam se njegovih iznenadnih promjena raspoloženja, u jednom trenutku ko da bi ti dao sve na svijetu, a u drugom zgleda sposoban izvadit nož od nikud i zaklat te :mrgreen:
kao finland iz humon comic :mrgreen:

Image
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 14 Oct 2010, 19:24

filmofil wrote:dakle, ghost je simpatičan uživo? on je meni na forumu super, al da bi ga upoznao, to neee :lol: užasavam se njegovih iznenadnih promjena raspoloženja, u jednom trenutku ko da bi ti dao sve na svijetu, a u drugom zgleda sposoban izvadit nož od nikud i zaklat te :mrgreen:

Ne boj se, neman ni ja nikakvu želju upoznavat likove s foruma. Ovo sinoć je bilo totalno slučajno, jer san čeka prijatelja da se vrati iz wc-a, kad ono vidin neka 2 lika kraj vrata, i skužin da je Dec jedan od njih. Naravno, javin im se, ovaj mi kaže da je taj drugi Knatch i taman se vratila metallicat. Onda je doša i moj prijatelj koji je ima nešto trave sa sobom i pozva deca da odu vani zapušit pa san i ja iša s njima. Uskoro je ionako počinja DT pa nije bilo previše lufta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 14 Oct 2010, 19:26

Scarface wrote:Onda je doša i moj prijatelj koji je ima nešto trave sa sobom i pozva deca da odu vani zapušit
Zaboravljas da je "cactus" policajac... :mrgreen:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 14 Oct 2010, 19:29

GreenHornet wrote:
Scarface wrote:Onda je doša i moj prijatelj koji je ima nešto trave sa sobom i pozva deca da odu vani zapušit
Zaboravljas da je "cactus" policajac... :mrgreen:
I? Ja iman par prijatelja policajaca malo starijih od mene koji puše svakodnevno, tako da... plus šta ovo nema veze s ičim.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

elrania

Post by elrania » 14 Oct 2010, 20:57

john_constantine wrote:
za sada sam upoznala samo elraniu, koju od prije znam s još jednog foruma, i mogu bez pretjerivanja reć da je super cura :partyman:
rado bi upoznala još ljudi s foruma, pa, kad budem sljedeći puta za Zagreb a da znam da ću imat vremena, javit ću na MITING!! za neku kavu, pivu, što već :partyman:
probaj pogledat pod ono gdje piše 'lokacija' :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Oct 2010, 21:01

elrania wrote:
john_constantine wrote:
probaj pogledat pod ono gdje piše 'lokacija' :lol:
ah da... :facepalm:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 14 Oct 2010, 21:29

:lol:
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 14 Oct 2010, 22:42

Scarface wrote:Ne boj se, neman ni ja nikakvu želju upoznavat likove s foruma.
šta nisi rekao, pa ne bi te onda gnjavili..ne jučer nego općenito da se nađemo i to..
Image

Scarface

Post by Scarface » 15 Oct 2010, 00:01

metallicat wrote:
Scarface wrote:Ne boj se, neman ni ja nikakvu želju upoznavat likove s foruma.
šta nisi rekao, pa ne bi te onda gnjavili..ne jučer nego općenito da se nađemo i to..
Ispravak: nove članove (dosta mi je ono šta san upozna prije). Ništa osobno protiv nikoga, jednostavno neman živaca. Al opet nisan toliki idiot da se neću javit ka sinoć ako vas vidin.

Post Reply