Koje serije trenutno pratite?
- metallicat
- Info
Re: Koje serije trenutno pratite?
Jako dobra serija, spoj X-filesa i Milleniuma. Nažalost, kraj je nedorečen
Inače, Carnivale si pogledaj ako tražiš tako nešto. Carnivale je vrhunski
Inače, Carnivale si pogledaj ako tražiš tako nešto. Carnivale je vrhunski
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- callac
I Carnivale je nedorečen, trebala je bit i treća sezona...al ajd, nekima je i takav kraj bio zadovoljavajuć..( meni ne )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
- callac
Večeras na repertaru bila prvo Bones dvije ep. sad ću malo Fringe pa sa dečkom kasnije Californication 3. sezonu..
SpoilerShow
i još uvijek sam u šoku kako je ovaj umro, još se izderem u sred noći dok smo gledali: NE,NE pa nemoš mi sad umrijeti!!!!a dečko će na to: a vidi je kako se zacopala, cccc
ma reko niiiisaaaam (šatro) oh well, ko što Andrej rekao, jedan manje 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Info
Kakva je serija The Inside iz 2005.
Odoh sada pogledat epizodu Rubicona i 2 epizode Justifieda. Odmah ću i reklamirati Justified
glumi Timothy Olyphant koji je glumio šerifa iz serije Deadwood. Ovdje također glumi šerifa, serija je western, ali u moderno doba. Ima potencijala, i zasad sam jako zadovoljan.
Trailer http://www.youtube.com/watch?v=5Cnl-xa_nFU
Odoh sada pogledat epizodu Rubicona i 2 epizode Justifieda. Odmah ću i reklamirati Justified
Trailer http://www.youtube.com/watch?v=5Cnl-xa_nFU
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
- Scarface
Justified me oduševila, uvjerljivo najbolja nova serija prošle sezone. Prva scena u pilotu je brutala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.
We're all mad here...
- callac
ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledaoAndrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.
ja sam seriju tri puta gledala, to dovoljno govori šta mislim o njoj
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
da te pitam vezano za galacticu. koliko tu ima uopće sezona/epizoda, čega već?? ja sam to pratila dok je bilo na tv-u i to jako jako dugo i na kraju odustala, jer se poćelo razvodnjavat. a bila mi je stvarno super do tadacallac wrote:ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledaoAndrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)

- callac
ima 4. sezone, i naravno da kao i u svakoj seriji nećeš saznat sve u prvih par epizoda pa se u svakoj sezoni nađe bar po jedna nevezana strogo za priču. Ima dosta ljudi koje ja poznajem kojima serija nije sjela, ja sam opet ostala oduševljena i isplatilo se odgledat ju toliko puta jer ponovnim gledanjem skužiš neke stvari koje su ti možda promaknule ili si ih zaboravio pa povežeš konce kako je sve zapravo bitno pa i najmanja scena i neki dijalog.. ako želiš, a ne da ti se skidati, ja ti pošaljem ili po elri ili poštom, uvijek mi je drago širiti dobar materijalJane Doe wrote:da te pitam vezano za galacticu. koliko tu ima uopće sezona/epizoda, čega već?? ja sam to pratila dok je bilo na tv-u i to jako jako dugo i na kraju odustala, jer se poćelo razvodnjavat. a bila mi je stvarno super do tadacallac wrote:ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledaoAndrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ja sam onda jedini koji nije gledao seriju.
Baš to, ubio me taj film od 3 sata i onda nisam imao volje opet gledati... a jedino što me vuče da gledam seriju je ta plavuša. Ne zato što je seksi, nego me zanima što je zapravo.
Michel puši karu.
- Asfodel
Ništa još uvijek.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Skinuo sam je jer su mi kamera i boje prosto nestvarne za seriju. Ako je radnja 20% dobra kao produkcija, eto meni zabave.callac wrote:ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledaoAndrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)
We're all mad here...
-
filmofil
jel mi se može svidjeti battlestar galactica ako ne volim star trek? pitam jer mi se čini da su na istu šemu serije
This is the Zodiac speaking.