Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
metallicat

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by metallicat » 12 Oct 2010, 00:45

daj mi odmah reci, jel ima neki kraj koji nije kraj :axe: ?
Image

Info

Post by Info » 12 Oct 2010, 03:17

Jako dobra serija, spoj X-filesa i Milleniuma. Nažalost, kraj je nedorečen :(

Inače, Carnivale si pogledaj ako tražiš tako nešto. Carnivale je vrhunski :supz:
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 12 Oct 2010, 07:13

I Carnivale je nedorečen, trebala je bit i treća sezona...al ajd, nekima je i takav kraj bio zadovoljavajuć..( meni ne )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 12 Oct 2010, 12:15

za sada samo Dexter i SOA...
Image

callac

Post by callac » 12 Oct 2010, 23:14

Večeras na repertaru bila prvo Bones dvije ep. sad ću malo Fringe pa sa dečkom kasnije Californication 3. sezonu..
SpoilerShow
i još uvijek sam u šoku kako je ovaj umro, još se izderem u sred noći dok smo gledali: NE,NE pa nemoš mi sad umrijeti!!!!a dečko će na to: a vidi je kako se zacopala, cccc :lol: ma reko niiiisaaaam (šatro) oh well, ko što Andrej rekao, jedan manje :lol:
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 13 Oct 2010, 01:17

Kakva je serija The Inside iz 2005.

Odoh sada pogledat epizodu Rubicona i 2 epizode Justifieda. Odmah ću i reklamirati Justified :D glumi Timothy Olyphant koji je glumio šerifa iz serije Deadwood. Ovdje također glumi šerifa, serija je western, ali u moderno doba. Ima potencijala, i zasad sam jako zadovoljan.

Trailer http://www.youtube.com/watch?v=5Cnl-xa_nFU
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Scarface

Post by Scarface » 13 Oct 2010, 11:49

Justified me oduševila, uvjerljivo najbolja nova serija prošle sezone. Prva scena u pilotu je brutala.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Andrej

Post by Andrej » 13 Oct 2010, 18:40

Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.
We're all mad here...

callac

Post by callac » 13 Oct 2010, 19:36

Andrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.
ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledao :P u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)
ja sam seriju tri puta gledala, to dovoljno govori šta mislim o njoj :mrgreen:
If one of them is dead.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 13 Oct 2010, 19:56

callac wrote:
Andrej wrote:Battlestar Galactica. Ako me ni ovo ne zainteresuje, definitivno odustajem od gledanja serija.
ja ne vjerujem da ima još netko tko tu seriju nije pogledao :P u svakom slučaju, s moje strane veeelika preporuka, i nemoj odustajato nakon pogledanog pilota (iako je meni on bio povod da nastavim, mnogima je predug i dosadan)
da te pitam vezano za galacticu. koliko tu ima uopće sezona/epizoda, čega već?? ja sam to pratila dok je bilo na tv-u i to jako jako dugo i na kraju odustala, jer se poćelo razvodnjavat. a bila mi je stvarno super do tada
Image

callac

Post by callac » 13 Oct 2010, 20:02

Jane Doe wrote:
callac wrote:
da te pitam vezano za galacticu. koliko tu ima uopće sezona/epizoda, čega već?? ja sam to pratila dok je bilo na tv-u i to jako jako dugo i na kraju odustala, jer se poćelo razvodnjavat. a bila mi je stvarno super do tada
ima 4. sezone, i naravno da kao i u svakoj seriji nećeš saznat sve u prvih par epizoda pa se u svakoj sezoni nađe bar po jedna nevezana strogo za priču. Ima dosta ljudi koje ja poznajem kojima serija nije sjela, ja sam opet ostala oduševljena i isplatilo se odgledat ju toliko puta jer ponovnim gledanjem skužiš neke stvari koje su ti možda promaknule ili si ih zaboravio pa povežeš konce kako je sve zapravo bitno pa i najmanja scena i neki dijalog.. ako želiš, a ne da ti se skidati, ja ti pošaljem ili po elri ili poštom, uvijek mi je drago širiti dobar materijal :wink:
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 13 Oct 2010, 20:11

ja sam onda jedini koji nije gledao seriju. :zubifale: Baš to, ubio me taj film od 3 sata i onda nisam imao volje opet gledati... a jedino što me vuče da gledam seriju je ta plavuša. Ne zato što je seksi, nego me zanima što je zapravo.
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 13 Oct 2010, 20:24

Ništa još uvijek.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 13 Oct 2010, 20:45

callac wrote:
Skinuo sam je jer su mi kamera i boje prosto nestvarne za seriju. Ako je radnja 20% dobra kao produkcija, eto meni zabave. :D
We're all mad here...

filmofil

Post by filmofil » 13 Oct 2010, 21:02

jel mi se može svidjeti battlestar galactica ako ne volim star trek? pitam jer mi se čini da su na istu šemu serije
This is the Zodiac speaking.

Post Reply