borntodie wrote:John_Ryder wrote:@borntodie - a što kada istekne to vrijeme? dođe vojska i to je kraj igrice ili? ,nisam baš pratio priču na samom početku
Pa mislim da dode vojska, sad ovisi sto napravis dal uspijes pratiti FILE CASE ili popusis kao ja na file case 6-1 pa pise FAILED ali se igra nastavlja iako nikad neces otkriti pravu istinu.
a sranje... meni je ostalo valjda manje od 10 sati, a na šestom sam slučaju. Ja sam mislio da su svi slučajevi vremenski složeni... Ali vrijeme nije loše, ovako te "prisiljava" da budeš stalno aktivan i brzo razmišljaš i reagiraš. Da, bossovi su prilično teški, naročito oni ludi snajperisti. Pa onda takve misije izbjegavam, neka crknu, tko ih jebe. A spašavam one koje mogu - najbolji potez je čim izađeš van spasiti sve te likove i vratiti unutra, a onda tek borbu protiv bossova, tako je manji rizik da se "civili" ne ozlijede.
Još nisam našao losovu glavu...
hm, isteklo mi je vrijeme, ali normalno obavljam case 6. Samo što su zombiji postali puno brži i opasniji. Teško se izvlačiti. I onda naravno naletim na bossa... Luk i dinamit slabo pomažu protiv njih...
+ Capcom stvarno zna napraviti zabavnu i odličnu atmosferu. Iako sam mislio da će priča biti loša, svakim napredovanjem priča postaje sve zabavnija i bolja. Naročito kada se konačno pojavi vojska i vidite njihovog vođu koji je pravi motherfucker.

A tek ludi bossovi, od lika s motorkom do pjevačice opsjednuta stageom ili maskota na rolama. A snajperisti su sigurno bili uzor iz Dawn of dead remake.
Michel puši karu.