Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
Jane Doe

Re: Igre, konzole i slično

Post by Jane Doe » 04 Oct 2010, 12:09

borntodie wrote:
Jane Doe wrote:
borntodie wrote:DUNGEON 2 imas na IPTorrents ili ako imas free pogledaj na mojblink.si tamo je bilo nedavno, reloaded verzija ''najbolja''.
thanks, budem pogledala.
inaće skidam sve s rapidshare-a, tako da sam torent zapostavila totalno...
bacim oko ili 2 :shock: :zubifale:
fala :partyman:

NP

Inace ako ti pase filserve,hotfile ili megaupload imas ga i na http://www.heroturko.org/games/pc/27793 ... ition.html
Inace imas gore search pa uzivaj.
ok, bude se doma probalo...
inaće, kakav rapidshare valjani linkić, ako ko nađe u međuvremenu slučajno...
i, naravno, ako ko prodaje očuvanu povoljno :zubifale:
tu sam :mrgreen:
Image

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 12:32

John_Ryder wrote:@bub - 70% faulova je žuti,crvene isto dijele bzvz,sinoć mi se zgadila igra za kako glupav "prekršaj" sam dobio crveni,grafika je isti drek ko i prethodna 2-3 pesa,nema nikakvih značajnih noviteta nego pes 2010,ajd ima dinamo i čak su točna imena igrača,treba čekat 3454534 pečeva da si skinem prave dresove za sve,prave stadione,prave logose...ajd nabavio sam taj prvi peč pa imam točna imena svih klubova,ali mislim da ću ove godine više bit fokusiran na fifu
Pa jel nije taj problem s žutim i crevenim bio i u 2010 pa su ga riješili kroz jedan od patch-eva, al da to iritira...kao što kaže Andrzej ovi stariji po tim nekim detaljima su puno bolji, mogao si uklizavat i to ono baš fest. Sad si mi ubio dan :evil: :mrgreen: čekao sam da dođem kući pa da vidim na šta izgleda, ali ćorak.

Andrej

Post by Andrej » 04 Oct 2010, 12:46

Meni se čini da je PES počeo da imitira Fifu, a Fifa maznula ono najbolje od PES-a.
Pa gde može Amerikanac da napravi fudbalsku igricu.....
We're all mad here...

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 13:06

Nadam se da to nije tako i da ce PES ostati dosljedan sebi jer osobno mi se fifa nikad nije svidala, brza i fluidna je ali PES je takticka i nadasve bolja igra u mnogim elementima .
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 13:08

borntodie wrote:Nadam se da to nije tako i da ce PES ostati dosljedan sebi jer osobno mi se fifa nikad nije svidala, brza i fluidna je ali PES je takticka i nadasve bolja igra u mnogim elementima .
ma da pes ima licencu za sve kao i fifa,igra bih samo pes kao i vjerovatno 90% ljudi
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 13:22

Sjećam se na FIFA 95 il 96 ne znam točno, kad sam skužio kako se s centra daju golovi, uvjek se moglo dati s istog mjesta gol, ali najjača nogomet igrica ikad je SWS (sensible world of soccer). :supz:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 14:15

meni je najlegendarnije fifa 98,ono igranje u dvorani :prayer: :supz:

Image
Image

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 14:42

John_Ryder wrote:meni je najlegendarnije fifa 98,ono igranje u dvorani :prayer: :supz:
ooo da...ali mislim da je to bilo u 97-ici, a možda se varam :?

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 14:48

Bub wrote:
John_Ryder wrote:meni je najlegendarnije fifa 98,ono igranje u dvorani :prayer: :supz:
ooo da...ali mislim da je to bilo u 97-ici, a možda se varam :?
noup,98-ica,imam ju još uvijek 8)

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Oct 2010, 17:35

borntodie wrote:
John_Ryder wrote:@borntodie - a što kada istekne to vrijeme? dođe vojska i to je kraj igrice ili? ,nisam baš pratio priču na samom početku

Pa mislim da dode vojska, sad ovisi sto napravis dal uspijes pratiti FILE CASE ili popusis kao ja na file case 6-1 pa pise FAILED ali se igra nastavlja iako nikad neces otkriti pravu istinu.
a sranje... meni je ostalo valjda manje od 10 sati, a na šestom sam slučaju. Ja sam mislio da su svi slučajevi vremenski složeni... Ali vrijeme nije loše, ovako te "prisiljava" da budeš stalno aktivan i brzo razmišljaš i reagiraš. Da, bossovi su prilično teški, naročito oni ludi snajperisti. Pa onda takve misije izbjegavam, neka crknu, tko ih jebe. A spašavam one koje mogu - najbolji potez je čim izađeš van spasiti sve te likove i vratiti unutra, a onda tek borbu protiv bossova, tako je manji rizik da se "civili" ne ozlijede.

Još nisam našao losovu glavu... :(

hm, isteklo mi je vrijeme, ali normalno obavljam case 6. Samo što su zombiji postali puno brži i opasniji. Teško se izvlačiti. I onda naravno naletim na bossa... Luk i dinamit slabo pomažu protiv njih...

+ Capcom stvarno zna napraviti zabavnu i odličnu atmosferu. Iako sam mislio da će priča biti loša, svakim napredovanjem priča postaje sve zabavnija i bolja. Naročito kada se konačno pojavi vojska i vidite njihovog vođu koji je pravi motherfucker. :supz: A tek ludi bossovi, od lika s motorkom do pjevačice opsjednuta stageom ili maskota na rolama. A snajperisti su sigurno bili uzor iz Dawn of dead remake.
Michel puši karu.

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 19:58

Prosao, sad sam lvl30 i igram drugi put, nisam rijesio case fileove al sad bogme budem, samo njih i rijesavam, i pokusat cu vidjeti koji je max lvl.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Oct 2010, 20:38

borntodie wrote:Prosao, sad sam lvl30 i igram drugi put, nisam rijesio case fileove al sad bogme budem, samo njih i rijesavam, i pokusat cu vidjeti koji je max lvl.
je, došao na 30 level. Ma tek sam sada skužio kombinaciju sledgehamera i sjekire. Genijalno. A ne znam da li ću moći nastaviti poslije case 6 ili se završava. Ali ću u svakom slučaju igrati iznova. Vjerojatno treba riješiti prvo glavni quest, pa onda tek sidequestove... samo nervira što baš događa u određeno vrijeme.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 22:38

@John_Ryder instalirao probao kad sam došao s posla, odigrao jednu tekmu i vidi se razlika od prethondnog. Kao što su i pričali pass igra je drukčija, građenje/guranje protivnika, kamera mi je malo drukčija. Sad ne mogu reći pošto sam odigrao jednu tekmu jel bolje ili nije, treba se malo naviknut pogotovo na nove pass-eve...i da namjerno nisam instalirao patch da probam i imao sam namjernih tri krljanja s leđa i dobio sam samo žuti karton za svaki start. Možda je do patch-a, vidjet ću sutra kad patch-am igru.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Oct 2010, 10:50

ma meni je ovaj dead rising 2 postao naporan,stalno moram s jednog kraja mape do drugog,mogli su više ovih safe house napravit,i nemogu si označit na mapit recimo safe house pa da mi strelica pokazuje,došo sam do prvog bosa al me naravno ubio u par udaraca kao i 3 civila koje sam prethodno vukao preko pola mape :roll: ,reko vidim restroom,idem sejvat unutra ,kad tamo boss :twisted: al ajde igra je stvarno zabavna ,znaju zbog čega oni koji ju igraju

@bub-ma mene živcira kad nisu pravi dresovi,pa mi to smeta zasad,a stavio sam peč i dobio samo prava imena klubova,neznam ja dobijem prelagano kartone,trebali su napravit da dobiješ prvo usmenu opomenu pa onda karton,to bi bilo realnije

Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Oct 2010, 17:47

Capcom je inače poznat po teškim igrama, ne toliko kao ninja gaiden, ali dovoljno da ti popije živce povremeno. A nije teško naći safe house. Iako je lokacija ogromna, jedanput kada zapamtiš gdje je safe house, onda je dječja igra doći do tamo. Da, zna biti zajebano kada okupiš "civile" i onda baš naletiš na bossa. Kao ona situacija s golom djevojkom gdje sam išao tražiti odjeću, a naletim na ludog šerifa.
Michel puši karu.

Post Reply