Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Objavi svoju sliku

Post by john_constantine » 18 Sep 2010, 22:15

Ova zadnja slika, skoro sam mislio da je to Drew Barymore. :mrgreen: :rock:
Michel puši karu.

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Sep 2010, 22:17

Prve 4 su moji favoriti.
Ne mogu se mjeriti s ostalima. ...(zapravo brojevi 1, 3 i 4.. al kak 2 izgleda slično nek i ona padne u taj koš) :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 22:20

Jao, ja ne smem da komentarišem ove slike :oops: ....
We're all mad here...

Scarface

Post by Scarface » 18 Sep 2010, 22:38

Zbog grubih crta lica kako si i sama rekla izgledaš isto i s 19 i sad. A ja mislija da pretjeruješ.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 18 Sep 2010, 22:39

Ghostface wrote:Zbog grubih crta lica kako si i sama rekla izgledaš isto i s 19 i sad. A ja mislija da pretjeruješ.
hvala na lijepim riječima :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 18 Sep 2010, 23:21

Uf :oops: ne mogu da izdržim, pa makar mi posle klinci bulju okretali :supz:
Ti si toliko neobično lepa, da te treba uramiti kao sliku i samo gledati :prayer:

A, sada -
3......2......1........
Udri po Andreju :bicovanje:
We're all mad here...

callac

Post by callac » 18 Sep 2010, 23:25

hahaha, znaš onu: lep si ko slika, jebo sliku svoju :lol:
hvala, neobičan kompliment :seksualische:
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 18 Sep 2010, 23:41

uvijek mi je lijepo gledati ovoliko nečijih promjena i još bolje kad stalno idu na bolje.

sad me uhvatilo prelistavanje svojih starih slika i nije baš da se tu svašta ekstra puuuno mijenjalo, al ipak me skroz iznenadilo koje su to razlike.
a sjećam se još dobro dana tam negdje u srednjoj kad sam imala dojam da nikad neću niš s kosom petljat i da ću si uvijek isto izgledati :lol:

callac

Post by callac » 19 Sep 2010, 00:28

elrania wrote:uvijek mi je lijepo gledati ovoliko nečijih promjena i još bolje kad stalno idu na bolje.

sad me uhvatilo prelistavanje svojih starih slika i nije baš da se tu svašta ekstra puuuno mijenjalo, al ipak me skroz iznenadilo koje su to razlike.
a sjećam se još dobro dana tam negdje u srednjoj kad sam imala dojam da nikad neću niš s kosom petljat i da ću si uvijek isto izgledati :lol:
znaš i sama da je to samo dio mojih faza, a koliko ih je tek bilo koje nisu uhvaćene foto aparatom(digitalnim...) treba skenirati neke još starije jer najstarija digitalna mi je ta sa dugom kosom gdje ne sličim na sebe još onak spuštene glave ko neka baba, i izgledam debelo iako nisam bila...
a šta se tebe tiče, koliko te ja poznajem si se drastično na bolje promjenila, što u tijelu, a što u stilu i izgledu "face" valjda čovjek kad je sretan i zadovoljan zrači i to mu se i u izrazu lica itekako vidi.. i to što si mislila za kosu sam i ja djelomično mislila dok nisam otkrila farbe, pegle i dobre fenove..inače sam imala fazu ili skroz duga ili skroz kratka jer se jedino tako moglo baratati sa njom, one među faze su bile blago rečeno paklene!!
još samo da nadodam za onaj komentar da se mjenja na bolje: ima istine u onome što govore da žena bude na vrhuncu kada se približi tridesetima..ja sama sebi puno bolje izgledam i konačno znam nositi sve svoje mane i vrline.
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 19 Sep 2010, 00:42

callac wrote: znaš i sama da je to samo dio mojih faza, a koliko ih je tek bilo koje nisu uhvaćene foto aparatom(digitalnim...) treba skenirati neke još starije jer najstarija digitalna mi je ta sa dugom kosom gdje ne sličim na sebe još onak spuštene glave ko neka baba, i izgledam debelo iako nisam bila...
ja te na toj nisam ni prepoznala kad sam po fejsu gledala. nije me ni teg na tebe odmah uvjerio da si to ti :lol:
a šta se tebe tiče, koliko te ja poznajem si se drastično na bolje promjenila, što u tijelu, a što u stilu i izgledu "face" valjda čovjek kad je sretan i zadovoljan zrači i to mu se i u izrazu lica itekako vidi..
apsolutno. psihički/emotivno sam zarotirana za 180 i iako me još na prepad hvataju neke moje nebuloze, bit će da osjećam ovo što ti vidiš.
i to što si mislila za kosu sam i ja djelomično mislila dok nisam otkrila farbe, pegle i dobre fenove..inače sam imala fazu ili skroz duga ili skroz kratka jer se jedino tako moglo baratati sa njom, one među faze su bile blago rečeno paklene!!
meni u dugim fazama pol kose ode dolje, jer mi se strašno petlja kako je jako poletna, a o ekstra kratkima na sebi sam već izrazila mišljenje. ova kombinacija mega kratko + dužina ramena mi je taman :D
i sad više ne dobivam komentare ko da izgledam bar 5 godina starije. narančasta mi je podarila život. :lol:
još samo da nadodam za onaj komentar da se mjenja na bolje: ima istine u onome što govore da žena bude na vrhuncu kada se približi tridesetima..ja sama sebi puno bolje izgledam i konačno znam nositi sve svoje mane i vrline.
heheh, ako me krenulo već sad da izgledam i da se osjećam bolje, mora da ću cvast u tridesetima :mrgreen:

metallicat

Post by metallicat » 19 Sep 2010, 01:10

odlične slike :D kao kratka plavuša si mi naj :mrgreen:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Sep 2010, 01:52

Last edited by Jane Doe on 19 Sep 2010, 03:00, edited 1 time in total.
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 19 Sep 2010, 02:35

Callac, jednostavno super ti je crni bob 8)
... ali to sam samo ja i moj ukus :wink:
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 19 Sep 2010, 03:24

Callac, izgledaš ko cura koja me danas žicala za upaljač, sam što je ona bila crnokosa.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Bub

Post by Bub » 19 Sep 2010, 03:44

WOW...tattoos!! :supz:

Post Reply