Objavi svoju sliku
- john_constantine
- Asfodel
Re: Objavi svoju sliku
Prve 4 su moji favoriti.
Ne mogu se mjeriti s ostalima. ...(zapravo brojevi 1, 3 i 4.. al kak 2 izgleda slično nek i ona padne u taj koš)
Ne mogu se mjeriti s ostalima. ...(zapravo brojevi 1, 3 i 4.. al kak 2 izgleda slično nek i ona padne u taj koš)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
- Scarface
Zbog grubih crta lica kako si i sama rekla izgledaš isto i s 19 i sad. A ja mislija da pretjeruješ.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
hvala na lijepim riječimaGhostface wrote:Zbog grubih crta lica kako si i sama rekla izgledaš isto i s 19 i sad. A ja mislija da pretjeruješ.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Uf
ne mogu da izdržim, pa makar mi posle klinci bulju okretali
Ti si toliko neobično lepa, da te treba uramiti kao sliku i samo gledati
A, sada -
3......2......1........
Udri po Andreju
Ti si toliko neobično lepa, da te treba uramiti kao sliku i samo gledati
A, sada -
3......2......1........
Udri po Andreju

We're all mad here...
- callac
hahaha, znaš onu: lep si ko slika, jebo sliku svoju
hvala, neobičan kompliment
hvala, neobičan kompliment
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
uvijek mi je lijepo gledati ovoliko nečijih promjena i još bolje kad stalno idu na bolje.
sad me uhvatilo prelistavanje svojih starih slika i nije baš da se tu svašta ekstra puuuno mijenjalo, al ipak me skroz iznenadilo koje su to razlike.
a sjećam se još dobro dana tam negdje u srednjoj kad sam imala dojam da nikad neću niš s kosom petljat i da ću si uvijek isto izgledati
sad me uhvatilo prelistavanje svojih starih slika i nije baš da se tu svašta ekstra puuuno mijenjalo, al ipak me skroz iznenadilo koje su to razlike.
a sjećam se još dobro dana tam negdje u srednjoj kad sam imala dojam da nikad neću niš s kosom petljat i da ću si uvijek isto izgledati
- callac
znaš i sama da je to samo dio mojih faza, a koliko ih je tek bilo koje nisu uhvaćene foto aparatom(digitalnim...) treba skenirati neke još starije jer najstarija digitalna mi je ta sa dugom kosom gdje ne sličim na sebe još onak spuštene glave ko neka baba, i izgledam debelo iako nisam bila...elrania wrote:uvijek mi je lijepo gledati ovoliko nečijih promjena i još bolje kad stalno idu na bolje.
a šta se tebe tiče, koliko te ja poznajem si se drastično na bolje promjenila, što u tijelu, a što u stilu i izgledu "face" valjda čovjek kad je sretan i zadovoljan zrači i to mu se i u izrazu lica itekako vidi.. i to što si mislila za kosu sam i ja djelomično mislila dok nisam otkrila farbe, pegle i dobre fenove..inače sam imala fazu ili skroz duga ili skroz kratka jer se jedino tako moglo baratati sa njom, one među faze su bile blago rečeno paklene!!
još samo da nadodam za onaj komentar da se mjenja na bolje: ima istine u onome što govore da žena bude na vrhuncu kada se približi tridesetima..ja sama sebi puno bolje izgledam i konačno znam nositi sve svoje mane i vrline.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
ja te na toj nisam ni prepoznala kad sam po fejsu gledala. nije me ni teg na tebe odmah uvjerio da si to ticallac wrote: znaš i sama da je to samo dio mojih faza, a koliko ih je tek bilo koje nisu uhvaćene foto aparatom(digitalnim...) treba skenirati neke još starije jer najstarija digitalna mi je ta sa dugom kosom gdje ne sličim na sebe još onak spuštene glave ko neka baba, i izgledam debelo iako nisam bila...
apsolutno. psihički/emotivno sam zarotirana za 180 i iako me još na prepad hvataju neke moje nebuloze, bit će da osjećam ovo što ti vidiš.a šta se tebe tiče, koliko te ja poznajem si se drastično na bolje promjenila, što u tijelu, a što u stilu i izgledu "face" valjda čovjek kad je sretan i zadovoljan zrači i to mu se i u izrazu lica itekako vidi..
meni u dugim fazama pol kose ode dolje, jer mi se strašno petlja kako je jako poletna, a o ekstra kratkima na sebi sam već izrazila mišljenje. ova kombinacija mega kratko + dužina ramena mi je tamani to što si mislila za kosu sam i ja djelomično mislila dok nisam otkrila farbe, pegle i dobre fenove..inače sam imala fazu ili skroz duga ili skroz kratka jer se jedino tako moglo baratati sa njom, one među faze su bile blago rečeno paklene!!
i sad više ne dobivam komentare ko da izgledam bar 5 godina starije. narančasta mi je podarila život.
heheh, ako me krenulo već sad da izgledam i da se osjećam bolje, mora da ću cvast u tridesetimajoš samo da nadodam za onaj komentar da se mjenja na bolje: ima istine u onome što govore da žena bude na vrhuncu kada se približi tridesetima..ja sama sebi puno bolje izgledam i konačno znam nositi sve svoje mane i vrline.
- metallicat
- Jane Doe
[IMG=http://img409.imageshack.us/img409/6560/slika0062.jpg][/IMG]
Uploaded with ImageShack.us
Heeeeeeelouuuuuu
Heeeeeeelouuuuuu
Last edited by Jane Doe on 19 Sep 2010, 03:00, edited 1 time in total.

- Jane Doe
- DrugsBunny
Callac, izgledaš ko cura koja me danas žicala za upaljač, sam što je ona bila crnokosa.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Bub
WOW...tattoos!!Jane Doe wrote:[IMG=http://img409.imageshack.us/img409/6560/slika0062.jpg][/IMG]
Heeeeeeelouuuuuu
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series