Tekken (2009)
-
Unreal
Re: Tekken (2009)
Ma film je ok zabava. Nisam velik Tekken fan,ali mogu ih pohvaliti što su likovima dali isti izgled kao u igricama i dali uloge pravim prakticionarima borilačkih vještina umjesto glumaca. Jbt,ali kao glup film
. Raven pobijedi prvu borbu i više ga uopče nema u turniru,mislim zar se nebi trebao još boriti ako je pobijedio. Još ima preglupih scena za film koji je rađen po igrici poput one kakda Kazuya hoda nakon eksplozije i kaže" Hiahaci Missima is dead"
. Dobro kužim da žele uvest elemente iz igre,pa time su uzeli i taj dialog,ali čemu kada ne paše u filmu
. Šore su inače ok,ali ne razumjem zašto su uveli oružje u turnir(šta su htjeli odat počast i Soul Caliburu
). Ma ajd zabavan film,ali kvragu zašto su moralli zaribati s tim malim glupostima inače bi bio odličan
-
filmofil
SpoilerShow
kolko se sjećam (a ne sjećam se baš dobro) turnir je promjenio strukturu dolaskom kazuye na vlast, neke borce je pospremio tamo u kavez i oni se nisu ni borili pa zato valjda nema ravena kasnije...druga teorija je da pola borba nisu ni pokazali pa zato sve zgleda tak zbrda-zdola...al mene nisu dirale te rupe u scenariju kolko općenito nekvaliteta filma
This is the Zodiac speaking.
- Scarface
SpoilerShow
Raven je završija u kavezu, a bilo ga je kasnije u filmu. 10 je boraca, šta već u startu nema logike za neki turnir jer onda ostaje nepran broj u drugom krugu. Tu je očita greška u scenariju, tako da pokušat slijedit ikakvu logiku tih borbi nije preporučljivo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
Unreal
Znam,ali sram ih bilo što nisu mogli paziti na tako male detalje. Zar je tako teško odrediti tko će se šorati s kimeGhostface wrote:SpoilerShowRaven je završija u kavezu, a bilo ga je kasnije u filmu. 10 je boraca, šta već u startu nema logike za neki turnir jer onda ostaje nepran broj u drugom krugu. Tu je očita greška u scenariju, tako da pokušat slijedit ikakvu logiku tih borbi nije preporučljivo.
-
filmofil
ma ako sam ja dobro shvatio neki borci su automatski bili u drugom krugu dok su ostali morali proći kao neke kvalifikacije...al da, bolje se ne zamarat tim, nije ni bitno uostalom
This is the Zodiac speaking.