Tekken (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
john_constantine

Re: Tekken (2009)

Post by john_constantine » 24 Aug 2010, 05:13

Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 30 Aug 2010, 21:56

Ma film je ok zabava. Nisam velik Tekken fan,ali mogu ih pohvaliti što su likovima dali isti izgled kao u igricama i dali uloge pravim prakticionarima borilačkih vještina umjesto glumaca. Jbt,ali kao glup film :lol: . Raven pobijedi prvu borbu i više ga uopče nema u turniru,mislim zar se nebi trebao još boriti ako je pobijedio. Još ima preglupih scena za film koji je rađen po igrici poput one kakda Kazuya hoda nakon eksplozije i kaže" Hiahaci Missima is dead" :lol: . Dobro kužim da žele uvest elemente iz igre,pa time su uzeli i taj dialog,ali čemu kada ne paše u filmu :facepalm: . Šore su inače ok,ali ne razumjem zašto su uveli oružje u turnir(šta su htjeli odat počast i Soul Caliburu :lol: ). Ma ajd zabavan film,ali kvragu zašto su moralli zaribati s tim malim glupostima inače bi bio odličan

filmofil

Post by filmofil » 30 Aug 2010, 22:27

SpoilerShow
kolko se sjećam (a ne sjećam se baš dobro) turnir je promjenio strukturu dolaskom kazuye na vlast, neke borce je pospremio tamo u kavez i oni se nisu ni borili pa zato valjda nema ravena kasnije...druga teorija je da pola borba nisu ni pokazali pa zato sve zgleda tak zbrda-zdola...al mene nisu dirale te rupe u scenariju kolko općenito nekvaliteta filma
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 30 Aug 2010, 22:35

SpoilerShow
Raven je završija u kavezu, a bilo ga je kasnije u filmu. 10 je boraca, šta već u startu nema logike za neki turnir jer onda ostaje nepran broj u drugom krugu. Tu je očita greška u scenariju, tako da pokušat slijedit ikakvu logiku tih borbi nije preporučljivo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Unreal

Post by Unreal » 30 Aug 2010, 22:52

Ghostface wrote:
SpoilerShow
Raven je završija u kavezu, a bilo ga je kasnije u filmu. 10 je boraca, šta već u startu nema logike za neki turnir jer onda ostaje nepran broj u drugom krugu. Tu je očita greška u scenariju, tako da pokušat slijedit ikakvu logiku tih borbi nije preporučljivo.
Znam,ali sram ih bilo što nisu mogli paziti na tako male detalje. Zar je tako teško odrediti tko će se šorati s kime

filmofil

Post by filmofil » 31 Aug 2010, 00:35

ma ako sam ja dobro shvatio neki borci su automatski bili u drugom krugu dok su ostali morali proći kao neke kvalifikacije...al da, bolje se ne zamarat tim, nije ni bitno uostalom
This is the Zodiac speaking.

Post Reply