Koji ste strip zadnji čitali?

Diskusija o knjigama, stripovima, amaterskim radovima horror, sci-fi i bliske tematike.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Re: Koji ste strip zadnji čitali?

Post by HorrorHR » 19 Jun 2010, 01:40

Dylan: Vještica iz Brentforda - 3/10

Image

Martin: Zlatni Buda - 4/10

Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 20 Jun 2010, 21:42

6/10 MM VČ: Kazna Elohima

Image

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jun 2010, 17:56

dyd: vještica iz brentoforda, vampiri (2. put) i povratak u sumrak (2. put, i dalje nisam shvatio onaj psihodelični zapetljanac na kraju.. :lol:).

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Jun 2010, 17:54

Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Jun 2010, 11:00

Dylan Dogovska epizoda Užas Kejp Roka nije nešto.

Image

Josef K

Post by Josef K » 28 Jun 2010, 15:46

Bijah na moru pa reko idem Dylana pročitat nekog i kupim Vješticu iz Brentforda a kad ono fail.
Nijedan Dylan me nije razočaro ko ovaj.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Jul 2010, 18:42

Dampyr knjige 1 - 16 - već znam napamet svaku epizodu ili premotavam određene akcijske scene. Koliko god pljuvali u recenzijama na stripovi.com zbog čega ih više ne posjećujem, meni je svaka epizoda odlična osim "Pobunjenici" zbog nedostatka ikakve horor tematike i stvarno lošeg crteža. Ukleti kauboji, vampiri, kanibali, epizode s Nikom u Pragu, prokleti alkemičari, vampirski režiser nasilnih horora i brojne ideje. Nikada mi to ne dosadi čitati. :rock:
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 20 Jul 2010, 22:37

john_constantine wrote:Dampyr knjige 1 - 16 - već znam napamet svaku epizodu ili premotavam određene akcijske scene. Koliko god pljuvali u recenzijama na stripovi.com zbog čega ih više ne posjećujem, meni je svaka epizoda odlična osim "Pobunjenici" zbog nedostatka ikakve horor tematike i stvarno lošeg crteža. Ukleti kauboji, vampiri, kanibali, epizode s Nikom u Pragu, prokleti alkemičari, vampirski režiser nasilnih horora i brojne ideje. Nikada mi to ne dosadi čitati. :rock:
Ne seri, ja san napisa recenziju za epizodu "Iz tmine" i dobila je 91 %. Skoro pola recenzija za Dampyra ima ocjenu 80 % i više, i zato ponavljan: ne seri! I ovo tvoje opetovano pljuvanje po stripovi.com mi više ide na živce i ka osobna uvreda, budući pišen recenzije tamo. To šta ti ih je tebi odbilo jer ih nemaš pojma pisat je tvoj problem, ne problem tog sajta.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Jul 2010, 05:51

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:Dampyr knjige 1 - 16 - već znam napamet svaku epizodu ili premotavam određene akcijske scene. Koliko god pljuvali u recenzijama na stripovi.com zbog čega ih više ne posjećujem, meni je svaka epizoda odlična osim "Pobunjenici" zbog nedostatka ikakve horor tematike i stvarno lošeg crteža. Ukleti kauboji, vampiri, kanibali, epizode s Nikom u Pragu, prokleti alkemičari, vampirski režiser nasilnih horora i brojne ideje. Nikada mi to ne dosadi čitati. :rock:
Ne seri, ja san napisa recenziju za epizodu "Iz tmine" i dobila je 91 %. Skoro pola recenzija za Dampyra ima ocjenu 80 % i više, i zato ponavljan: ne seri! I ovo tvoje opetovano pljuvanje po stripovi.com mi više ide na živce i ka osobna uvreda, budući pišen recenzije tamo. To šta ti ih je tebi odbilo jer ih nemaš pojma pisat je tvoj problem, ne problem tog sajta.
da, zato je i pao standard recenzija otkad su popustili svima, nije više ograničeno kao prije. To da više ne čitam recenzije, to stoji i dalje kod mene. Ne može se svima dopasti sajt, a i da, i forum je prilično loš u usporedbi s drugima. Nema šanse da razlikuješ signature od postova. Sajt je trenutno bolji nego originalna verzija, ima par odličnih tekstova, ali jednostavno, ne pratim ih više (pogledam što je došlo novoga od stripova) i gotovo.

P.S.
Tek 4 recenzija koja imaju veću ocjenu od 80 % od 10 - 15 napisanih. Stvar ukusa.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 21 Jul 2010, 14:00

Nije nego 6 od napisanih 20, plus šta san ja računa i ove od 77 i 79 % jer ti dođe na isto. Sve u svemu, gotovo 10 recenzija ima jako dobru ocjenu, tako da ti tvrdnja ne stoji. Standarde nisu supustili, zapravo ih je vrlo lako pisat, koliko god drugi tvrdili drukčije. Ne smiješ spoilat i puno pisat o priči već o osobnim dojmovima, poredbi s ostalim stripovima i zanimljivostima. Naravno, nekima to ide samo do sebe, drugi moraju to gledat ka računski zadatak, ali da je neka filozofija- nije.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jul 2010, 20:39

Maxi Tex - otrov kobre - dobar crtež iako ne odličan, ali nisam previše zadovoljan dosadnom pričom s predvidljivim obratom i bezveznim završetkom.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 27 Jul 2010, 19:22

Gea #1- odličan fantasy strip koji uspješno miješa naivnost likova koji kao da su proizašli iz mange i mračnu brutalnost demonskog svita. Općenito cili stil vuče na istočnjački, Luca Enoch to radi namjerno, i svaka mu čast. Jedva čekan preostale brojeve!

chatterer

Post by chatterer » 27 Jul 2010, 21:27

Alan Ford - Minga i Manga

kraykulla

Post by kraykulla » 30 Jul 2010, 16:51

corto maltese od pratta balada o slanom moru cijeli opus.genijalno kao i sve o cortu.10/10.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 31 Jul 2010, 13:11

Alan Ford - Narednik Gruber
Alan Ford - Daj! Daj! Daj!
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Post Reply