Martin: Zlatni Buda - 4/10

Ne seri, ja san napisa recenziju za epizodu "Iz tmine" i dobila je 91 %. Skoro pola recenzija za Dampyra ima ocjenu 80 % i više, i zato ponavljan: ne seri! I ovo tvoje opetovano pljuvanje po stripovi.com mi više ide na živce i ka osobna uvreda, budući pišen recenzije tamo. To šta ti ih je tebi odbilo jer ih nemaš pojma pisat je tvoj problem, ne problem tog sajta.john_constantine wrote:Dampyr knjige 1 - 16 - već znam napamet svaku epizodu ili premotavam određene akcijske scene. Koliko god pljuvali u recenzijama na stripovi.com zbog čega ih više ne posjećujem, meni je svaka epizoda odlična osim "Pobunjenici" zbog nedostatka ikakve horor tematike i stvarno lošeg crteža. Ukleti kauboji, vampiri, kanibali, epizode s Nikom u Pragu, prokleti alkemičari, vampirski režiser nasilnih horora i brojne ideje. Nikada mi to ne dosadi čitati.
da, zato je i pao standard recenzija otkad su popustili svima, nije više ograničeno kao prije. To da više ne čitam recenzije, to stoji i dalje kod mene. Ne može se svima dopasti sajt, a i da, i forum je prilično loš u usporedbi s drugima. Nema šanse da razlikuješ signature od postova. Sajt je trenutno bolji nego originalna verzija, ima par odličnih tekstova, ali jednostavno, ne pratim ih više (pogledam što je došlo novoga od stripova) i gotovo.Ghostface wrote:Ne seri, ja san napisa recenziju za epizodu "Iz tmine" i dobila je 91 %. Skoro pola recenzija za Dampyra ima ocjenu 80 % i više, i zato ponavljan: ne seri! I ovo tvoje opetovano pljuvanje po stripovi.com mi više ide na živce i ka osobna uvreda, budući pišen recenzije tamo. To šta ti ih je tebi odbilo jer ih nemaš pojma pisat je tvoj problem, ne problem tog sajta.john_constantine wrote:Dampyr knjige 1 - 16 - već znam napamet svaku epizodu ili premotavam određene akcijske scene. Koliko god pljuvali u recenzijama na stripovi.com zbog čega ih više ne posjećujem, meni je svaka epizoda odlična osim "Pobunjenici" zbog nedostatka ikakve horor tematike i stvarno lošeg crteža. Ukleti kauboji, vampiri, kanibali, epizode s Nikom u Pragu, prokleti alkemičari, vampirski režiser nasilnih horora i brojne ideje. Nikada mi to ne dosadi čitati.