Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 19:34

Vrućine tako djeluju na mene. Ma, imaš i pravo, iden se malo smočit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Josef K

Post by Josef K » 08 Jul 2010, 19:45

Mrtvo (na moru sam :cry: )

elrania

Post by elrania » 08 Jul 2010, 22:03

prežderano.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jul 2010, 22:34

gladno.

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 22:38

nabrijano na sutrašnju probu! imamo par novih pjesama sa kojima sam prezadovoljna, pripremamo se za koncerte u 9 mj pa smo svi puni elana! :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 22:40

A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 22:48

Ghostface wrote:A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!
ništa lagano, ako te drugi dan ne boli glava i ne zuji u ušima, nisi bio na dobroj svirci :lol: planira se Soba i Garaže u Vrbovcu u 9 mj. Mi imamo dvije gitare, bas gitaru, bubanj i mene koja pjevam i nadamo se sad upiknut nekog da svira klavijature jer ja sam odustala, a i ne mogu se skoncetrirat na performans onda :lol:
a vi?
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 22:55

callac wrote:
Ghostface wrote:A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!
ništa lagano, ako te drugi dan ne boli glava i ne zuji u ušima, nisi bio na dobroj svirci :lol: planira se Soba i Garaže u Vrbovcu u 9 mj. Mi imamo dvije gitare, bas gitaru, bubanj i mene koja pjevam i nadamo se sad upiknut nekog da svira klavijature jer ja sam odustala, a i ne mogu se skoncetrirat na performans onda :lol:
a vi?

Gitara, bas, bubanj i pivačica. Klasika, mada bi i ja bija sritniji s klavijaturama, čisto da mogu svirat neke pisme (ala Rosanna od Toto-a). Nisan zadovoljan, svirke su tu, al ova dvojica (bas i gitara) su van moje ekipe, upa san s njima ono čisto profesionalno, znan ih iz viđenja i to najviše zbog sviranja s drugim ljudima u prošlosti priko kojih bi ih vidija tu i tamo, i unatoč tome šta su nesumnjivo najkvalitetniji muzičari na svojim instrumentima u Trogiru i velikoj većini Splita, fali mi ono nešto. Ok su oni ljudi, al vidit ću još. Pivačica je ok, al s njon ionako neman nekih komunikacija pa na tom polju neman šta reć. Triba tu ipak bit ekipa, ma koliko svirka bila kvalitetna, ništa bez toga.

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 22:59

Ghostface wrote:
callac wrote:
a vi?

Gitara, bas, bubanj i pivačica. Klasika, mada bi i ja bija sritniji s klavijaturama, čisto da mogu svirat neke pisme (ala Rosanna od Toto-a). Nisan zadovoljan, svirke su tu, al ova dvojica (bas i gitara) su van moje ekipe, upa san s njima ono čisto profesionalno, znan ih iz viđenja i to najviše zbog sviranja s drugim ljudima u prošlosti priko kojih bi ih vidija tu i tamo, i unatoč tome šta su nesumnjivo najkvalitetniji muzičari na svojim instrumentima u Trogiru i velikoj većini Splita, fali mi ono nešto. Ok su oni ljudi, al vidit ću još. Pivačica je ok, al s njon ionako neman nekih komunikacija pa na tom polju neman šta reć. Triba tu ipak bit ekipa, ma koliko svirka bila kvalitetna, ništa bez toga.
zato sam ja prezadovoljna sa svojim dečkima! :mrgreen: super se slažemo i van benda i to nam puno pomaže u svirci jer si možemo sve reći bez neke ljutnje. a kvaliteta..100% sam sigurna da ima daleko boljih sviraca i pjevačica od nas, al ja ih ne bi mjenjala nikada i točka!
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Jul 2010, 00:45

Umorno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

remike2

Post by remike2 » 09 Jul 2010, 10:15

Super.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jul 2010, 10:19

u isčekivanju kraja radnog vremena,makar je tek nedavno počelo :lol:

boyko

Post by boyko » 09 Jul 2010, 11:11

John_Ryder wrote:u isčekivanju kraja radnog vremena,makar je tek nedavno počelo :lol:
same here
od kolko delaš?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

John_Ryder

Post by John_Ryder » 09 Jul 2010, 11:13

boyko wrote:
John_Ryder wrote:u isčekivanju kraja radnog vremena,makar je tek nedavno počelo :lol:
same here
od kolko delaš?
od 9 do 5,ti?

boyko

Post by boyko » 09 Jul 2010, 11:16

od 7 do 3
prije dojdem doma 8) al se i ranije modam dić :( :lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply