Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Scarface
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Vrućine tako djeluju na mene. Ma, imaš i pravo, iden se malo smočit.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Josef K
Mrtvo (na moru sam
)
- elrania
- Wendigo
- callac
nabrijano na sutrašnju probu! imamo par novih pjesama sa kojima sam prezadovoljna, pripremamo se za koncerte u 9 mj pa smo svi puni elana! 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
ništa lagano, ako te drugi dan ne boli glava i ne zuji u ušima, nisi bio na dobroj svirciGhostface wrote:A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!
a vi?
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
callac wrote:ništa lagano, ako te drugi dan ne boli glava i ne zuji u ušima, nisi bio na dobroj svirciGhostface wrote:A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!planira se Soba i Garaže u Vrbovcu u 9 mj. Mi imamo dvije gitare, bas gitaru, bubanj i mene koja pjevam i nadamo se sad upiknut nekog da svira klavijature jer ja sam odustala, a i ne mogu se skoncetrirat na performans onda
![]()
a vi?
Gitara, bas, bubanj i pivačica. Klasika, mada bi i ja bija sritniji s klavijaturama, čisto da mogu svirat neke pisme (ala Rosanna od Toto-a). Nisan zadovoljan, svirke su tu, al ova dvojica (bas i gitara) su van moje ekipe, upa san s njima ono čisto profesionalno, znan ih iz viđenja i to najviše zbog sviranja s drugim ljudima u prošlosti priko kojih bi ih vidija tu i tamo, i unatoč tome šta su nesumnjivo najkvalitetniji muzičari na svojim instrumentima u Trogiru i velikoj većini Splita, fali mi ono nešto. Ok su oni ljudi, al vidit ću još. Pivačica je ok, al s njon ionako neman nekih komunikacija pa na tom polju neman šta reć. Triba tu ipak bit ekipa, ma koliko svirka bila kvalitetna, ništa bez toga.
- callac
zato sam ja prezadovoljna sa svojim dečkima!Ghostface wrote:callac wrote:ništa lagano, ako te drugi dan ne boli glava i ne zuji u ušima, nisi bio na dobroj svirciGhostface wrote:A di se ovako inače svira, mislin za koji ste đir- lagana svirka il za unajmljivanje po kafićima, raznim proslavama itd.? Meni se iskreno gadi sad prolazit Trogirom i gledat "bendove" s dvi klavijature i pederskim pivačom. Jebo ih sve zajedno s matricom, di je nesta osjećaj za live svirku, i jebeš elektronske bubnjeve, nema do drva. Debili usrani!!!planira se Soba i Garaže u Vrbovcu u 9 mj. Mi imamo dvije gitare, bas gitaru, bubanj i mene koja pjevam i nadamo se sad upiknut nekog da svira klavijature jer ja sam odustala, a i ne mogu se skoncetrirat na performans onda
![]()
a vi?
Gitara, bas, bubanj i pivačica. Klasika, mada bi i ja bija sritniji s klavijaturama, čisto da mogu svirat neke pisme (ala Rosanna od Toto-a). Nisan zadovoljan, svirke su tu, al ova dvojica (bas i gitara) su van moje ekipe, upa san s njima ono čisto profesionalno, znan ih iz viđenja i to najviše zbog sviranja s drugim ljudima u prošlosti priko kojih bi ih vidija tu i tamo, i unatoč tome šta su nesumnjivo najkvalitetniji muzičari na svojim instrumentima u Trogiru i velikoj većini Splita, fali mi ono nešto. Ok su oni ljudi, al vidit ću još. Pivačica je ok, al s njon ionako neman nekih komunikacija pa na tom polju neman šta reć. Triba tu ipak bit ekipa, ma koliko svirka bila kvalitetna, ništa bez toga.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Umorno
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- remike2
Super.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
-
John_Ryder
u isčekivanju kraja radnog vremena,makar je tek nedavno počelo 
- boyko
same hereJohn_Ryder wrote:u isčekivanju kraja radnog vremena,makar je tek nedavno počelo
od kolko delaš?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
John_Ryder
od 9 do 5,ti?boyko wrote:same hereJohn_Ryder wrote:u isčekivanju kraja radnog vremena,makar je tek nedavno počelo
od kolko delaš?
- boyko
od 7 do 3
prije dojdem doma
al se i ranije modam dić

prije dojdem doma
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''