Lost

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Re: Lost

Post by callac » 07 Jul 2010, 23:30

Asf, daj stavi avatar već jednom!! :lol: Ostale još tri epizode za pogledat u četvrtoj sezoni, to večeras smažem pa sam sutra na petoj :rolleyes: Počinjem si zvučat i ponašat se kao filmophil kad je gledao Dextera :lol: :lol: al brijem da sam oborila rekord svih vas na forumu sa gledanjem ovog čuda, u dva tjedna(malo manje) spi*dila četiri sezone od kojih svaka ima po 23-24 epizode od 45 min, uz sav posao i obaveze i izlaske i spavanje što znači da svaku slobodnu sekundu provodim gledajući LOST jao, koji sam frik, jujuju :lol: :mrgreen:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 00:34

Mah, tribala si mene vidit u mojin zlatnim danima, 3 sezone različitih serija (Heroes i još neke dvi kojih se ne mogu sitit) u 4 dana. To ti dođe na oko 65 epizoda u 96 sati. :rolleyes:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jul 2010, 10:27

jučer sam pogledao odličnu epizodu (mr. eko i charlie). danas se nastavlja s ostatkom 2. sezone ako ulovim vremena.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 11:12

Constant mi je i dalje najbolja epizoda o nekom time travel điru, to je ako se ne varan negdi pri početku 4. sezone.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 08 Jul 2010, 11:51

Ghostface wrote:Constant mi je i dalje najbolja epizoda o nekom time travel điru, to je ako se ne varan negdi pri početku 4. sezone.
yup!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

anamarkovic

Post by anamarkovic » 08 Jul 2010, 11:52

jedna od najdražih novijih serija

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jul 2010, 14:19

Ghostface wrote:Constant mi je i dalje najbolja epizoda o nekom time travel điru, to je ako se ne varan negdi pri početku 4. sezone.
Dobro da si podsjetio, krasna epizoda... Idem se odmah učlanit u tu grupu :lol: :lol:
...a ne nisam plakala :oops: :oops: :oops: (kao kišna godina na the scenu) :mrgreen:

@callac - htjela sam bit moralna pa čekat da završi nogometno prvenstvo :mrgreen: (sad će to brzo) pa onda. Iako, nema dobrih slika tog što želim, morat ću neku ružnu iskemijat.
+ prebrzo se krećeš :twisted: ..nije ti to zdravo, :twisted: gledaj još neš paralelno
.. ja završila 8. čevrte
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 14:22

Asfodel, opasno ti je čitat moje postove vezano uz Lost, nemoj da ti još nešto spoilan.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jul 2010, 14:27

Nemoguće je da upropastiš više od onog što jesi.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 14:28

O viruj mi, mogu.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jul 2010, 14:32

Zahvaljujući tebi gledam isključenog mozga, meni je to dovoljno oštećenje.
Vidim da imaš fetiš na podjebavanje zbog zastarijelih stvari (o kojima sam izričito rekla da više ne pišeš) pa možeš nastaviti sam u Deathmatch areni, a ovdje pusti pisanje isključivo o seriji.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 14:46

Nisi ni ti baš prestala s podjebavanjem, pa se ne pravi svetac. Na kraju mi je samo drago da si ti oštećena strana, učinija bi to opet da mogu. "Uživaj" u gledanju.

Wendigo

Post by Wendigo » 08 Jul 2010, 14:52

zaista nije u redu nekome spoilati iz čiste pakosti. ako mi to netko napravi, automatski se upisao na moju privatnu ignore listu ovdje na forumu.

i´m serious.
Last edited by Wendigo on 08 Jul 2010, 14:52, edited 1 time in total.

Asfodel

Post by Asfodel » 08 Jul 2010, 14:52

Ghostface wrote:Nisi ni ti baš prestala s podjebavanjem, pa se ne pravi svetac. Na kraju mi je samo drago da si ti oštećena strana, učinija bi to opet da mogu. "Uživaj" u gledanju.
Ovo nije istina, samo sam ti prije par dana napomenula da me ne prozivaš gdje stigneš. To nije podjebavanje.

A s ovim si rekao sve o sebi

Valjda ćeš ispoštovat nadalje da ne podjebavaš ljude, nego da eventualno pišeš samo o seriji. Doviđenja.

Scarface

Post by Scarface » 08 Jul 2010, 16:11

A zaboravila si šalu u spoiler tvrdnji upućenoj callac? Kao sve je to zajebancija al opet mi je jadnoj zgadija seriju.

@Wendigo- nisan ja ništa nikom namjerno spojla niti bi, samo neki ljudi ne znaju razlikovat spojler od vlastite labilnosti.

Post Reply