Lost
- callac
Re: Lost
Asf, daj stavi avatar već jednom!!
Ostale još tri epizode za pogledat u četvrtoj sezoni, to večeras smažem pa sam sutra na petoj
Počinjem si zvučat i ponašat se kao filmophil kad je gledao Dextera
al brijem da sam oborila rekord svih vas na forumu sa gledanjem ovog čuda, u dva tjedna(malo manje) spi*dila četiri sezone od kojih svaka ima po 23-24 epizode od 45 min, uz sav posao i obaveze i izlaske i spavanje što znači da svaku slobodnu sekundu provodim gledajući LOST jao, koji sam frik, jujuju

'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Mah, tribala si mene vidit u mojin zlatnim danima, 3 sezone različitih serija (Heroes i još neke dvi kojih se ne mogu sitit) u 4 dana. To ti dođe na oko 65 epizoda u 96 sati. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
Constant mi je i dalje najbolja epizoda o nekom time travel điru, to je ako se ne varan negdi pri početku 4. sezone.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Dobro da si podsjetio, krasna epizoda... Idem se odmah učlanit u tu grupuGhostface wrote:Constant mi je i dalje najbolja epizoda o nekom time travel điru, to je ako se ne varan negdi pri početku 4. sezone.
...a ne nisam plakala
@callac - htjela sam bit moralna pa čekat da završi nogometno prvenstvo
+ prebrzo se krećeš
.. ja završila 8. čevrte
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Asfodel, opasno ti je čitat moje postove vezano uz Lost, nemoj da ti još nešto spoilan.
- Asfodel
Zahvaljujući tebi gledam isključenog mozga, meni je to dovoljno oštećenje.
Vidim da imaš fetiš na podjebavanje zbog zastarijelih stvari (o kojima sam izričito rekla da više ne pišeš) pa možeš nastaviti sam u Deathmatch areni, a ovdje pusti pisanje isključivo o seriji.
Vidim da imaš fetiš na podjebavanje zbog zastarijelih stvari (o kojima sam izričito rekla da više ne pišeš) pa možeš nastaviti sam u Deathmatch areni, a ovdje pusti pisanje isključivo o seriji.
- Scarface
Nisi ni ti baš prestala s podjebavanjem, pa se ne pravi svetac. Na kraju mi je samo drago da si ti oštećena strana, učinija bi to opet da mogu. "Uživaj" u gledanju.
- Wendigo
- Asfodel
Ovo nije istina, samo sam ti prije par dana napomenula da me ne prozivaš gdje stigneš. To nije podjebavanje.Ghostface wrote:Nisi ni ti baš prestala s podjebavanjem, pa se ne pravi svetac. Na kraju mi je samo drago da si ti oštećena strana, učinija bi to opet da mogu. "Uživaj" u gledanju.
A s ovim si rekao sve o sebi
Valjda ćeš ispoštovat nadalje da ne podjebavaš ljude, nego da eventualno pišeš samo o seriji. Doviđenja.
- Scarface
A zaboravila si šalu u spoiler tvrdnji upućenoj callac? Kao sve je to zajebancija al opet mi je jadnoj zgadija seriju.
@Wendigo- nisan ja ništa nikom namjerno spojla niti bi, samo neki ljudi ne znaju razlikovat spojler od vlastite labilnosti.
@Wendigo- nisan ja ništa nikom namjerno spojla niti bi, samo neki ljudi ne znaju razlikovat spojler od vlastite labilnosti.