Pozdrav svima još jednom!
U potrazi sam za 3 filma pa se nadam da mi netko može pomoći...
Slabo se sjećam detalja iz 2 filma al nadam se da će pomoći. Znači:
1. film - (horror) stara bijela velika kuća, nesto crvene boje raste u podrumu u jednom kutu, svaki dan sve vece i vece, jednog dana to nesto izađe iz te mreže i ubija. Od detalja kojih se sjećam je mala curica sa plišanim medom, iselila je sa mamom iz te kuće kad je počela frka i nakon X godina se vratila nazad sa svojom obitelji. U zadnjoj sceni bježe u auto a to nešto ih gleda kroz prozor, iza zavjese. Film je stariji, kao mali sam ga gledao, prije nekih 15 možda i više godina
2. film - (horror) moguće da je bila čak i mini-serija. Dakle dvije kuće na jezeru, u jednoj porculanske lutke ubojice. Mislim da su kuće bile sa suprotnih strana jezera. Isto tako kao i 1. film sam gledao kao mali prije 15+ godina.
3. film - (ajmo reći neki sf akcić) smeće na foru Day after tomorrow, mislim da je na RTL-u bilo pred godinu-dvije. Čak su naši to slično preveli, tipa Jutro nakon sutra. Ledeno doba stiglo, ljudi iz Europe pobjegli u Afriku pa su slali ekipu da ide u Berlin mislim, aktivirati satelit neki. Gluma užas, cgi užas, stajanje u kratkim rukavima na -30°C bez pare iz usta, snijeg je bio stiropor sa šljokicama itd.
Hvala unaprijed!