Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
dragonheart

Re: Koji je to film?

Post by dragonheart » 15 May 2010, 11:35

john_constantine wrote:kako se zvala crtana serija za Mandrakom Mađioničarem i Fantomom - bili su još neki u ekipi, nekakvi likovi koji žive u moru, mislim, Aquaman, valjda... i borili su se protiv onog diaboličnog negativca.

Defenders Of The Earth (Flash Gordon,Phantom,Mandrak,Lothar versus Ming)
Posjedujem cijelu crtanu seriju i na vhs-u i dvd-u :)
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

john_constantine

Post by john_constantine » 15 May 2010, 12:12

dragonheart wrote:
john_constantine wrote:kako se zvala crtana serija za Mandrakom Mađioničarem i Fantomom - bili su još neki u ekipi, nekakvi likovi koji žive u moru, mislim, Aquaman, valjda... i borili su se protiv onog diaboličnog negativca.

Defenders Of The Earth (Flash Gordon,Phantom,Mandrak,Lothar versus Ming)
Posjedujem cijelu crtanu seriju i na vhs-u i dvd-u :)
E to. :) Je, baš klasik... Ma 80 - te su bile također najbolje za animirane serije, naročito soundtrack.
Michel puši karu.

frankie1988

Post by frankie1988 » 16 May 2010, 16:44

el zna možda tko koji je ovo film? negdje na početku filmea nekoj djevojčici mafijaši ubiju roditelje,.. i nju onda kasnije uzdržava tetak,.. no njoj je trenutak ubijanja roditelja ostao u glavi, i rječi ubojica,.. te ona se odluči osvetit i pobiti sve koji su sudjelovali u tome,.. mislim da čka se i udružuje s nekim plačenim ubojicom,.. da bi to ostvarila,.. film je noviji, /1995 - nadalje,.. nije Leon profesionalac ni Kill Bill,.. i američki je,.. bio je na hrt u jednom,..

A$H

Post by A$H » 17 May 2010, 08:16

frankie1988 wrote:el zna možda tko koji je ovo film? negdje na početku filmea nekoj djevojčici mafijaši ubiju roditelje,.. i nju onda kasnije uzdržava tetak,.. no njoj je trenutak ubijanja roditelja ostao u glavi, i rječi ubojica,.. te ona se odluči osvetit i pobiti sve koji su sudjelovali u tome,.. mislim da čka se i udružuje s nekim plačenim ubojicom,.. da bi to ostvarila,.. film je noviji, /1995 - nadalje,.. nije Leon profesionalac ni Kill Bill,.. i američki je,.. bio je na hrt u jednom,..
sve se slaze sa ovim.. - http://www.imdb.com/title/tt0111255/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

ILOVEHORROR

Post by ILOVEHORROR » 27 May 2010, 21:52

jel zna neko kako se zove ovaj film znam da je radnja isla ovako nekako
djeca dobiju nekakvu kasetu ili dvd nisam sad siguran pocnu je gledat te ti neki likovi izadju iz tv i pocnu ubijat (nije the ring)

Jandra

Post by Jandra » 27 May 2010, 23:40

Zna ko onaj film?

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 02 Jun 2010, 00:17

ILOVEHORROR wrote:jel zna neko kako se zove ovaj film znam da je radnja isla ovako nekako
djeca dobiju nekakvu kasetu ili dvd nisam sad siguran pocnu je gledat te ti neki likovi izadju iz tv i pocnu ubijat (nije the ring)
video dead možda? tamo je kazeta u igri

Ghrall

Post by Ghrall » 02 Jun 2010, 11:15

HorrorHR wrote:
ILOVEHORROR wrote:jel zna neko kako se zove ovaj film znam da je radnja isla ovako nekako
To sam i ja mislio ali se ne sječam kazete. Nije bio samo onaj televizor u pitanju? Inaće zabavan filmić meni.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jun 2010, 16:40

Film koji je preveden kao "I konje ubijaju, zar ne?" - kako se zove u originalu?
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 02 Jun 2010, 18:18

john_constantine wrote:Film koji je preveden kao "I konje ubijaju, zar ne?" - kako se zove u originalu?
hmm pa neznam ja ovo nisam gledao i neznam ali čika google kaže ovako

They shoot horses don't they? - Sydney Pollack

IMDb

nadam se da sam pomogao, ako je to uopće to što tražiš.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Jun 2010, 18:26

Bub wrote:
john_constantine wrote:Film koji je preveden kao "I konje ubijaju, zar ne?" - kako se zove u originalu?
hmm pa neznam ja ovo nisam gledao i neznam ali čika google kaže ovako

They shoot horses don't they? - Sydney Pollack

IMDb

nadam se da sam pomogao, ako je to uopće to što tražiš.
e to je taj film, thanks.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 02 Jun 2010, 22:18

np :wink:

ILOVEHORROR

Post by ILOVEHORROR » 03 Jun 2010, 14:25

HorrorHR wrote:
je taj je,thnks

Skratch_Os

Post by Skratch_Os » 06 Jun 2010, 11:18

Pozdrav svima još jednom!

U potrazi sam za 3 filma pa se nadam da mi netko može pomoći... :roll:
Slabo se sjećam detalja iz 2 filma al nadam se da će pomoći. Znači:

1. film - (horror) stara bijela velika kuća, nesto crvene boje raste u podrumu u jednom kutu, svaki dan sve vece i vece, jednog dana to nesto izađe iz te mreže i ubija. Od detalja kojih se sjećam je mala curica sa plišanim medom, iselila je sa mamom iz te kuće kad je počela frka i nakon X godina se vratila nazad sa svojom obitelji. U zadnjoj sceni bježe u auto a to nešto ih gleda kroz prozor, iza zavjese. Film je stariji, kao mali sam ga gledao, prije nekih 15 možda i više godina

2. film - (horror) moguće da je bila čak i mini-serija. Dakle dvije kuće na jezeru, u jednoj porculanske lutke ubojice. Mislim da su kuće bile sa suprotnih strana jezera. Isto tako kao i 1. film sam gledao kao mali prije 15+ godina.

3. film - (ajmo reći neki sf akcić) smeće na foru Day after tomorrow, mislim da je na RTL-u bilo pred godinu-dvije. Čak su naši to slično preveli, tipa Jutro nakon sutra. Ledeno doba stiglo, ljudi iz Europe pobjegli u Afriku pa su slali ekipu da ide u Berlin mislim, aktivirati satelit neki. Gluma užas, cgi užas, stajanje u kratkim rukavima na -30°C bez pare iz usta, snijeg je bio stiropor sa šljokicama itd.

Hvala unaprijed! :mrgreen:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jun 2010, 12:00

za ovo drugo, nisam siguran, ali možda je riječ o Tommyknockers.
Michel puši karu.

Post Reply