Imaš neku mini podvodnu geek vagu?dr_gonzo wrote:Pa ako se to računa na onu ribu koju uhvatim da bih pojeo onda da...inače ne hvatam hobotnice koje su ispod 0,80kg jer je za mene svetgrđe.
Z A B A V A ! !
- dr_gonzo
- metallicat
- dr_gonzo
TRIVIA:
- Vegetarijanci mnogo češće ispuštaju
od mesojeda i to znatno veće količine i s većim udjelom smrdljivog sumpora
....samo nemojte se
da ne bi bilo da se u

- Vegetarijanci mnogo češće ispuštaju
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
- Evil Xander
Koliko bi ovo imalo otprilike? Rekao bi sa ispruzenim krakovima da je bila preko metar, mozda cak metar i pol.dr_gonzo wrote:Pa ako se to računa na onu ribu koju uhvatim da bih pojeo onda da...inače ne hvatam hobotnice koje su ispod 0,80kg jer je za mene svetgrđe.
http://www.s1c.org/060907/DSCF0001.jpg
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- dr_gonzo
Evil Xander wrote:Koliko bi ovo imalo otprilike? Rekao bi sa ispruzenim krakovima da je bila preko metar, mozda cak metar i pol.dr_gonzo wrote:Pa ako se to računa na onu ribu koju uhvatim da bih pojeo onda da...inače ne hvatam hobotnice koje su ispod 0,80kg jer je za mene svetgrđe.
http://www.s1c.org/060907/DSCF0001.jpg
Rekao bih da ovako kad ju gledam ima sigurno 4,5 - 6 kg.... lipa mrcina za na salatu.... pogledaj ti dikane te pipke...ali zajebano je to što objektiv nekad zna privarit isto šta i maska koja zna dosta povećat ribu i glavonošce...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- dr_gonzo
- A$H
ja sam mesojed pa mi je super,isto nemrem zamislit ljude koji jedu samo zelenilo i to je nekad raslo i cvalo..bla..bla..bla..još kad vidim kak kose travu..annwn wrote:Ej...nemoj ti vrijeđati vegeterijance..ja sam vegeretijanka i super mi je..
Ja nemogu zamisliti ljude koji jedu mesa..to je nekad živjelo i skakalo...bla bla...
Pogotovo ono kad sam vidjela kako ubijaju zečeve...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Ma svaka čast vegetarijancima, ali ja sam deklarirani svejed...
Daj mi špinjače poješću je
Daj mi koštriša poješću je
Ma sve u svim bojama bilo voće ili povrće poješću
Ali bogme bez mesa ne mogu....
Ja smatram da su i biljke neka vrst živih bića samo što to ljudi ne mogu pojmiti jer se poimaju prema životinjama i ljudima, ali i biljke rastu i množe se....
Ja ne bih zamjerio morskom psu kad bi me pojeo dok se kupam u moru, jer je za mene to životni ciklus...da bi se preživjelo mora se jesti....a jebem mu čak i mačke jedu travu (i to ne samo da bi povratila...tj. pročistila si crijeva), pa psi...a što reći na životinje svejede (pogledajte medu)...
Jel tko gledao "Night of the Lepus"? Eto dokaza da i zecovi nisu uvijek vegetarijanci
Daj mi špinjače poješću je
Daj mi koštriša poješću je
Ma sve u svim bojama bilo voće ili povrće poješću
Ali bogme bez mesa ne mogu....
Ja smatram da su i biljke neka vrst živih bića samo što to ljudi ne mogu pojmiti jer se poimaju prema životinjama i ljudima, ali i biljke rastu i množe se....
Ja ne bih zamjerio morskom psu kad bi me pojeo dok se kupam u moru, jer je za mene to životni ciklus...da bi se preživjelo mora se jesti....a jebem mu čak i mačke jedu travu (i to ne samo da bi povratila...tj. pročistila si crijeva), pa psi...a što reći na životinje svejede (pogledajte medu)...
Jel tko gledao "Night of the Lepus"? Eto dokaza da i zecovi nisu uvijek vegetarijanci
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
annwn
Ehh...al bolje to nego da jedeš nešto šta je nekad bilo živo..Ali, ti je di šta očeš, ja sma kažem da sam ja vegeterijanka i da sam ponosna na to..A$H wrote:ja sam mesojed pa mi je super,isto nemrem zamislit ljude koji jedu samo zelenilo i to je nekad raslo i cvalo..bla..bla..bla..još kad vidim kak kose travu..annwn wrote:Ej...nemoj ti vrijeđati vegeterijance..ja sam vegeretijanka i super mi je..
Ja nemogu zamisliti ljude koji jedu mesa..to je nekad živjelo i skakalo...bla bla...
Pogotovo ono kad sam vidjela kako ubijaju zečeve...![]()
![]()
- elrania
heh, ovo je izjavila i poznanica kad je vidjela kako pripremaju meso za mcdonalds... i nakon 2 god ustrajnog vegeterijanstva, vratila se k svim blagodatima mesaannwn wrote:Ej...nemoj ti vrijeđati vegeterijance..ja sam vegeretijanka i super mi je..
Pogotovo ono kad sam vidjela kako ubijaju zečeve..
ima na youtubeou par videa s extremnim nehumanim scenama cuvanja i ubijanja zivotinja za masovnu produkciju mesa, mlijeka, jaja... jako tuzno, al takvo nesto ce se nastaviti... isto kao i ubijanje zbog koze i krzna, rogova... itd
vegeterijanka sam iz razloga sto ne podnosim okus i miris mesa...ali garderoba mi je sacinjena od par koznih predmeta, tako da bilo kakva moja deklaracija simpatije prema zivotu zivotinja pada u vodu...
a brojni su ti koji se dice vegeterijanstvom, a na sebe slazu slojeve necega sto je nekada zivjelo i skakutalo uokolo